Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα – Προεπισκόπηση 26ης αγωνιστικής

Καθώς μπαίνουμε στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, υπάρχουν ακόμη πολλά που παίζονται σε όλες τις κατηγορίες. Ενώ ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει κατοχυρώσει τον τίτλο, για άλλες ομάδες η μάχη για την εξασφάλιση μιας θέσης στον όμιλο του πρωταθλήματος συνεχίζεται δυναμικά.

Κάναμε μια προεπισκόπηση του τελευταίου γύρου αγώνων πριν από τη διάσπαση του πρωταθλήματος και ξεχωρίσαμε τρία παιχνίδια που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν με τις επιλογές σας για τη Σούπερ Λίγκα στη NetBet αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης

Η ΑΕΚ έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση της στον όμιλο του πρωταθλήματος για το τέλος της σεζόν, και παρόλο που ο τίτλος μοιάζει εκτός ορίζοντα, εξακολουθεί να πιστεύει στις πιθανότητές της να προκριθεί στο Europa Conference League με πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα. Αυτή την αγωνιστική θα φιλοξενήσει τον Αστέρα που θα χρειαστεί τη νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή του στον όμιλο του πρωταθλήματος.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση σε αυτό το παιχνίδι, αλλά η ΑΕΚ θα είναι το φαβορί για να πάρει τρεις βαθμούς. Ο Αστέρας είναι τυπικά πιο αδύναμος εκτός έδρας φέτος, συγκεντρώνοντας μόλις 13 βαθμούς μακριά από την έδρα του, σε σύγκριση με 22 βαθμούς στην Τρίπολη. Οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει έξι από τις τελευταίες επτά συναντήσεις μεταξύ των δύο στην Αθήνα, και η ΑΕΚ χρειάζεται μια νίκη για να φτάσει τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση.

Πρόβλεψη: ΑΕΚ

Λαμία – ΠΑΟΚ

Με τον Jasmin Kurtic και τον Chuba Akpom να απουσιάζουν από την πρόσφατη σύνθεση της ομάδας και τον Karol Swiderski να φεύγει για το MLS, ο ΠΑΟΚ φαίνεται να κατεβαίνει χωρίς τα κύρια επιθετικά του όπλα καθώς τελειώνει η κανονική περίοδος. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έχουν πετύχει τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα και θα έχουν την αυτοπεποίθηση ότι μπορούν να σπάσουν την κακή άμυνα της Λαμίας.

Τα προβλήματα των γηπεδούχων δεν είναι μόνο αμυντικά αλλά και επιθετικά: μόνο ο ουραγός Απόλλωνας Σμύρνης έχει βρει δίχτυα λιγότερες φορές από τη Λαμία. Έχει το χειρότερο εντός έδρας ρεκόρ στο πρωτάθλημα και δεδομένου ότι έχει ηττηθεί από τον ΠΑΟΚ στις 10 από τις 11 τελευταίες συναντήσεις τους, δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι φιλοξενούμενοι θα πάνε σε αυτό το ματς ως φαβορί σύμφωνα με τη NetBet.

Πρόβλεψη: ΠΑΟΚ

ΟΦΗ Κρήτη – Απόλλων Σμύρνης

Ο ΟΦΗ θα πρέπει να δώσει τα πάντα στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και θα είναι από τα φαβορί για να κλέψει μια θέση στην πρώτη εξάδα. Αντιμετωπίζει την ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης που κάθε εβδομάδα που περνάει πλησιάζει όλο και περισσότερο στον υποβιβασμό. Οι φιλοξενούμενοι έχουν χάσει τα 11 από τα 13 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους και καμία ομάδα δεν έχει χειρότερη διαφορά τερμάτων εκτός έδρας φέτος.

Ήταν μια άνετη νίκη με 3-0 για τον ΟΦΗ στην προηγούμενη συνάντηση των δύο ομάδων νωρίτερα στη σεζόν, και με τη μεγάλη διαφορά φόρμας τον τελευταίο μήνα είναι δύσκολο να δούμε τον Απόλλωνα να παίρνει βαθμούς από αυτό το παιχνίδι. Κάτι πρέπει να αλλάξει ριζικά αν ο Απόλλωνας θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό, αλλά παίζονται επίσης πολλά για την ομάδα της Κρήτης σε αυτό το παιχνίδι.

Πρόβλεψη: ΟΦΗ

Μπορείτε να τοποθετήσετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ