Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα – Προεπισκόπηση 25ης αγωνιστικής

Χάνοντας ακόμη περισσότερους βαθμούς την περασμένη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ έμεινε 11 βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, που μένει μόνος στην κορυφή της Σούπερ Λίγκα. Οι Έλληνες γίγαντες φαίνεται να πλησιάζουν σε έναν τρίτο διαδοχικό τίτλο, με τον δεύτερο ΠΑΟΚ να είναι η μόνη ομάδα που έχει ακόμα ελπίδες να φτάσει την ομάδα του Pedro Martins.

Κάναμε μια προεπισκόπηση της επόμενης αγωνιστικής ενόψει ενός ακόμη συναρπαστικού Σαββατοκύριακου αγώνων της ελληνικής Σούπερ Λίγκα. Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet.

ΠΑΟΚ – Ιωνικός

Υπήρξε μια τεράστια ανατροπή όταν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν νωρίτερα στη σεζόν για πρώτη φορά από το 2007. Η νίκη με 3-2 ήταν η πρώτη του Ιωνικού επί του ΠΑΟΚ από τη συνάντηση τους στο πρωτάθλημα το 2003, όπου έφυγε νικητής με 4-0. Περιμένουμε να επανέλθει η κανονικότητα αυτή τη φορά, με τον ΠΑΟΚ να χρειάζεται απεγνωσμένα τρεις βαθμούς καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της κανονικής περιόδου.

Η επιστροφή στη δράση του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, Jasmin Kurtic, δίνει μια τεράστια ώθηση για τους γηπεδούχους, καθώς θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι σε μια ομάδα που παίζει εκτός έδρας αλλά έχει βελτιωθεί πρόσφατα. Παρά τη σχετικά καλή τους φόρμα, οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονται εκτός έδρας, κερδίζοντας μόνο ένα εκτός έδρας παιχνίδι στα τελευταία εννέα. Ο ΠΑΟΚ είναι γνωστό ότι είναι δύσκολο να νικηθεί στη Θεσσαλονίκη, έχει να χάσει εντός έδρας από τον Νοέμβριο και φαίνεται να είναι σίγουρος για την εξασφάλιση των βαθμών αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πρόβλεψη: ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Ενώ η ΑΕΚ έχει το βλέμμα στραμμένο στις ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά από αυτήν στη βαθμολογία, δεν υπάρχει καμία εγγύηση για τον Παναθηναϊκό ότι θα τερματίσει στον όμιλο του πρωταθλήματος, καθώς το πρωτάθλημα ετοιμάζεται να χωριστεί. Με μόλις δύο παιχνίδια κανονικής περιόδου να απομένουν για τους γηπεδούχους, υπάρχουν αρκετές ομάδες στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα που θα επιδιώξουν να τους κλέψουν τη θέση στην τελευταία φάση του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς απάντησε στην απογοητευτική ήττα από τον Ολυμπιακό με μια άνετη νίκη με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι και τόσο ευχαριστημένος από την πρόσφατη απόδοσή του, καθώς γνώρισε την τέταρτη ήττα σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος από τον Παναιτωλικό. Η αναμέτρηση αυτή τείνει να είναι αρκετά ισορροπημένη, αν και η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις, κερδίζοντας και τις δύο με 1-0. Με δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι έχουν τη δεύτερη καλύτερη εντός έδρας επίδοση στο πρωτάθλημα, περιμένουμε να δώσουν μάχη. Ούτε η ΑΕΚ βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα και θα πάει σε αυτή την αναμέτρηση ως ελαφρώς αουτσάιντερ με τη NetBet.

Πρόβλεψη: Ισοπαλία

ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία

Τα Γιάννινα βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα στην έδρα τους, έχοντας κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους, διατηρώντας καθαρό φύλλο αγώνα σε κάθε νίκη. Βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση για να προκριθούν στον όμιλο του πρωταθλήματος, καθώς υποδέχονται την Λαμία που έρχεται σε αυτό το παιχνίδι μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες.

Οι φιλοξενούμενοι κινδυνεύουν πραγματικά με υποβιβασμό, αλλά η πρόσφατη φόρμα τους δεν δείχνει ότι έχουν πολλές ελπίδες να ξεφύγουν από τη μάχη του υποβιβασμού. Διαθέτουν μία από τις λιγότερο παραγωγικές επιθέσεις στην κατηγορία, γεγονός που δεν αποτελεί καλό οιωνό, δεδομένου του εντυπωσιακού αμυντικού ρεκόρ που διαθέτουν οι αντίπαλοί τους αυτό το Σαββατοκύριακο. Τα Γιάννινα θα είναι φαβορί για να διευρύνουν το αήττητο σερί τους στην έδρα τους σε πέντε.

Πρόβλεψη: ΠΑΣ Γιάννινα

Μπορείτε να τοποθετήσετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ