Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα – Προεπισκόπηση 24ης αγωνιστικής

Η επίδοση ήταν συνηθισμένη για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς νίκησε την ΑΕΚ και διατήρησε το προβάδισμα των εννέα βαθμών στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ήττα για την ΑΕΚ έσβησε κάθε ελπίδα που είχε απομείνει για την κατάκτηση του τίτλου, με την ήττα αυτή να την αφήνει 17 βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος. Στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε έναν βαθμό και απομακρύνθηκε από τον Ατρόμητο και την Λαμία, καθώς προσπαθεί να ξεφύγει από την επικίνδυνη θέση του υποβιβασμού.

Κάναμε μια προεπισκόπηση της επόμενης αγωνιστικής και επιλέξαμε τρία παιχνίδια που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε κάποια χρήματα αυτό το Σαββατοκύριακο στη NetBet. 

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός

Η ισοπαλία 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τριών αγώνων του Παναιτωλικού, αλλά η αποτυχία να βρει δίχτυα για άλλη μια φορά σημαίνει ότι δεν έχει σκοράρει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό που επέστρεψε στις νίκες στο τελευταίο του παιχνίδι, με μια άνετη νίκη με 2-0 επί της Λαμίας.

Αν και ο Παναθηναϊκός έχει δυσκολευτεί εκτός έδρας φέτος, η εντός έδρας επίδοση του Παναιτωλικού είναι από τις χειρότερες του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι έχουν γίνει λιγότερο εξαρτημένοι από τον πρώτο σκόρερ Carlitos Lopez όσο προχωράει η σεζόν και η πρόσφατη φόρμα του Sebastian Palacio και του 22χρονου Φώτη Ιωαννίδη έχουν δώσει στον Παναθηναϊκό πολύ μεγαλύτερο επιθετικό βάθος. Μπορεί να μην τα πηγαίνουν πολύ καλά εκτός έδρας, αλλά υπάρχει ένα χάσμα ποιότητας μεταξύ αυτών των ομάδων που θα επιτρέψει στους φιλοξενούμενους να κυριαρχήσουν στο Αγρίνιο.

Πρόβλεψη: Παναθηναϊκός

Λαμία – Απόλλων Σμύρνης

Αυτό το παιχνίδι μπορεί να έχει τεράστιες συνέπειες στο τέλος της σεζόν. Με νίκη εντός έδρας η Λαμία θα απομακρυνθεί 11 βαθμούς από τον Απόλλωνα στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντάς τον σε δεινή θέση. Μια ήττα για τους φιλοξενούμενους μπορεί να τους αφήσει πολύ μακριά για να ανακάμψουν, εδραιώνοντας μια θέση στα μπαράζ υποβιβασμού ή υποβιβάζοντάς τους άμεσα στη Σούπερ Λίγκα 2.

Παρά το γεγονός ότι τερμάτισε το αρνητικό σερί πέντε αγώνων απέναντι στον Παναιτωλικό, ο Απόλλωνας δεν έχει κερδίσει παιχνίδι από τον Οκτώβριο και δεν έχει πάρει νίκη μακριά από την έδρα του όλη τη σεζόν. Αν και οι γηπεδούχοι έχουν χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια τους, η Λαμία μετράει τρεις διαδοχικές νίκες στην έδρα της σε όλες τις διοργανώσεις. Περιμένουμε πως ο Απόλλωνας που είναι το αουτσάιντερ για την NetBet θα υποστεί την ένατη σερί ήττα του εκτός έδρας.

Πρόβλεψη: Λαμία

Βόλος – Ολυμπιακός

Μπορεί οι πρωταθλητές να δείχνουν έτοιμοι να διατηρήσουν τον τίτλο τους με ευκολία, αλλά ο Βόλος δεν θα είναι εύκολη υπόθεση αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Ολυμπιακός δεν τα έχει πάει καλά εκτός έδρας από την αρχή του 2022, κερδίζοντας μόλις μία φορά σε πέντε αναμετρήσεις. Με τον Βόλο να έχει χάσει μόλις μία φορά στην έδρα του στο ίδιο διάστημα, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πιο δύσκολο παιχνίδι από ό,τι πολλοί περιμένουν.

Οι γηπεδούχοι διαθέτουν έναν από τους πιο αδίστακτους επιθετικούς της κατηγορίας, τον Ολλανδό Tom van Weert, και ο Βόλος σπάνια χάνει όταν το όνομά του βρίσκεται στον πίνακα των σκόρερ. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι έχουν μακράν το καλύτερο αμυντικό ρεκόρ φέτος, και η δημιουργικότητα του Julian Bartolo του Βόλου μπορεί να είναι το κλειδί σε αυτή την αναμέτρηση. Με τον Tiquinho Soares και τον Γιώργο Μασούρα σε εξαιρετική φόρμα, δεν βλέπουμε τους πρωταθλητές να χάνουν, αλλά ο Βόλος θα μπορούσε να τους κρατήσει στον πόντο.

Πρόβλεψη: Ισοπαλία

Μπορείτε να τοποθετήσετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

 

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ