Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα – Προεπισκόπηση 23ης αγωνιστικής

Με τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να παίρνουν όλοι από τρεις βαθμούς την περασμένη αγωνιστική, οι πρωταθλητές διατήρησαν το προβάδισμά τους στην κορυφή με εννέα βαθμούς. Στο άλλο άκρο της βαθμολογίας, ο Απόλλων Σμύρνης έπεσε ακόμη περισσότερο, καθώς έχασε το πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι του και έφτασε τα οκτώ ματς χωρίς να πετύχει γκολ.

Κάναμε μια προεπισκόπηση της 23ης αγωνιστικής και σας δίνουμε τα προγνωστικά μας για να σας βοηθήσουμε με τις επιλογές σας αυτό το Σαββατοκύριακο στη NetBet.

Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός

Αυτές οι δύο ομάδες βρίσκονται σε πολύ διαφορετική κατάσταση τελευταία. Ενώ ο Αστέρας έχει κερδίσει τα τελευταία πέντε παιχνίδια του χωρίς να δεχτεί γκολ, ο Ιωνικός έχει κερδίσει μόλις μία φορά στα τελευταία εννέα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να επεκτείνουν το αήττητο σερί των επτά αγώνων στην έδρα τους με τρεις βαθμούς που θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν να ασκήσουν πίεση στις άλλες ομάδες που είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν πολύ δουλειά για να διασπάσουν τη φαινομενικά αδιαπέραστη άμυνα του Αστέρα. Αν και οι γηπεδούχοι δεν σκοράρουν πολλά γκολ, μόνο ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη αμυντική λειτουργία. Αν συνυπολογίσουμε ότι ο Ιωνικός έχει την τρίτη λιγότερο παραγωγική επίθεση φέτος, είναι δύσκολο να δούμε πώς θα μπορούσε να πάρει βαθμούς από την φορμαρισμένη ομάδα της Τρίπολης.

Πρόβλεψη: Αστέρας Τρίπολης

ΟΦΗ – Βόλος

Μόλις ένας βαθμός χωρίζει αυτές τις ομάδες που βρίσκονται στην 8η και 9η θέση του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε ελαφρώς καλύτερη κατάσταση έχοντας χάσει μόλις μία φορά στα πέντε τελευταία παιχνίδια, αλλά ο ΟΦΗ ήταν αυτός που επικράτησε στην τελευταία συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι θα πάνε στην αναμέτρηση ως φαβορί για τη NetBet, αλλά μπορεί να γίνει μια ανατροπή λόγω της καλής φόρμας του Βόλου με το παιχνίδι του να κορυφώνεται την κατάλληλη στιγμή.

Ο Ολλανδός Tom van Weert έχει πάρει φωτιά για τους φιλοξενούμενους και θα έχει τα μάτια του στραμμένα στο βραβείο του πρώτου σκόρερ. Ο σέντερ-φορ έχει πετύχει επτά γκολ στα τελευταία οκτώ παιχνίδια του, ανεβάζοντας τον απολογισμό του σε 13 γκολ σε 20 παιχνίδια φέτος. Με την υποστήριξη του αργεντίνικου διδύμου Julian Bartolo και Nicolas Oroz, η επίθεση του Βόλου είναι δύσκολη για κάθε αντίπαλο. Η αναμέτρηση υπόσχεται να είναι δύσκολη, αλλά πιστεύουμε ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν τους βαθμούς.

Πρόβλεψη: Βόλος

Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Οι πρωταθλητές έχουν την ευκαιρία να μειώσουν τις πιθανότητες της ΑΕΚ να διεκδικήσει τον τίτλο αυτό το Σαββατοκύριακο – με νίκη εντός έδρας οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος θα αυξήσουν τη διαφορά από την τρίτη θέση στους 17 βαθμούς. Ωστόσο, με μια εκτός έδρας νίκη οι φιλοξενούμενοι θα διατηρήσουν τις πιθανότητές τους να μειώσουν την απόσταση προς το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν αναμφισβήτητα τον πιο φορμαρισμένο επιθετικό στο πρωτάθλημα, τον Sergio Araujo – ο Αργεντίνος επιθετικός έχει βάλει τέσσερα γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια του. Ο Ολυμπιακός έχει τη δική του επιθετική δύναμη με το έμπειρο δίδυμο Youssef El Arabi και Tiquinho Soares να έχουν 16 γκολ μαζί στη φετινή σεζόν. Παρά τις ελπιδοφόρες εμφανίσεις της ΑΕΚ φέτος, οι πρωταθλητές έχουν κερδίσει οκτώ διαδοχικά παιχνίδια στην έδρα τους, έχοντας δεχτεί μόλις δύο φορές γκολ στην πορεία. Ο Ολυμπιακός είναι μια ασταμάτητη δύναμη στον Πειραιά και η ΑΕΚ θα χρειαστεί την τύχη με το μέρος της για να ξεφύγει αλώβητη.

Πρόβλεψη: Ολυμπιακός

Μπορείτε να τοποθετήσετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ