Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα – Προεπισκόπηση 22ης αγωνιστικής

Τίποτα δεν άλλαξε μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στη αναμέτρησή τους για την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα το περασμένο Σαββατοκύριακο, αφήνοντας τους πρωταθλητές ως φαβορί για να διατηρήσουν τον τίτλο τους. Η μάχη για μια θέση στα πλέι οφ του ομίλου του πρωταθλήματος έχει επίσης ξεκινήσει για τα καλά, με μόλις τέσσερις βαθμούς να χωρίζουν την 4η από την 8η θέση, ενόψει της 21ης και 22ης αγωνιστικής.

Κάναμε μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου και σας δίνουμε τα προγνωστικά μας για να σας βοηθήσουμε να κερδίσετε χρήματα με τη NetBet αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης

Η ΑΕΚ δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ερχόμενη σε αυτό το ματς αφού έχει χάσει τα τρία τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος στην έδρα της. Πάντως, δεν θα πρέπει να έχει μεγάλο πρόβλημα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης που όλο και περισσότερο φαίνεται ότι οδεύει στον υποβιβασμό. Οι φιλοξενούμενοι  έχουν κερδίσει μόλις μία φορά σε όλη τη σεζόν, ενώ έχουν χάσει επτά διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας μόλις δύο φορές.

Με μέσο όρο μόλις ένα γκολ κάθε 2,5 παιχνίδια, ο Απόλλων Σμύρνης θα πρέπει να αλλάξει τα πράγματα μπροστά στο τέρμα αν θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Φαίνεται απίθανο αυτή η αλλαγή να έρθει αυτό το Σαββατοκύριακο απέναντι στην ΑΕΚ που διατηρεί ακόμα ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου.

Πρόβλεψη: ΑΕΚ

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, κερδίζοντας και τα τέσσερα παιχνίδια του Ιανουαρίου. Δεν ήταν ιδιαίτερα παραγωγικός μπροστά στο τέρμα, αλλά δεν χρειάστηκε κιόλας. Οι πέντε από τις έξι τελευταίες νίκες του μέχρι αυτή την εβδομάδα ήταν νίκες με 1-0.

Η Λαμία βρίσκεται επίσης σε καλή κατάσταση και θα έχει αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη της με 1-0 την προηγούμενη φορά στην Τρίπολη. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι είναι ακόμα λιγότερο επικίνδυνοι τον τελευταίο καιρό και μόνο οι τρεις ομάδες που βρίσκονται από κάτω τους έχουν βρει λιγότερες φορές δίχτυα. Είναι απίθανο αυτός να είναι ένας αγώνας με πολλά γκολ, και όποιος σκοράρει πρώτος θα βγει μάλλον νικητής. Ο Αστέρας θα είναι μικρό φαβορί για τη NetBet, και έχει όλη τη δυναμική για να πάρει τους τρεις βαθμούς στη Λαμία.

Πρόβλεψη: Αστέρας Τρίπολης

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά η ισοπαλία με 1-1 επέκτεινε το αήττητο σερί του σε 10 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Το γκολ του Tiquinho Soares ήταν το πρώτο που δέχτηκε το 2022, αλλά παρά το γεγονός ότι ήταν ανώτερος για μεγάλα διαστήματα, ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Οι γηπεδούχοι είναι σίγουροι ότι θα επιστρέψουν στις νίκες αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς υποδέχονται έναν ασταθή Παναθηναϊκό.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν το τέταρτο χειρότερο εκτός έδρας ρεκόρ, ενώ μόνο δύο ομάδες έχουν πετύχει λιγότερα γκολ από τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας. Παρά τη σχετική εγγύτητα των δύο ομάδων στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει πολύ ισχυρότερη ομάδα. Αν οι γηπεδούχοι μπορέσουν να κρατήσουν σε απόσταση τον Carlitos Lopez, θα πρέπει να πάρουν τους τρεις βαθμούς στο γήπεδο της Τούμπας.

Μπορείτε να τοποθετήσετε τις επιλογές σας στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ