Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα – Προεπισκόπηση 20ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου στη Σούπερ Λίγκα περιλαμβάνει μια σημαντική αναμέτρηση γιγάντων μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Ο δεύτερος ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τους πρωταθλητές στη Θεσσαλονίκη γνωρίζοντας ότι με νίκη θα μειώσει τη διαφορά στους έξι βαθμούς από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος.

Κάναμε μια προεπισκόπηση αυτής της κορυφαίας αναμέτρησης καθώς και δύο άλλων παιχνιδιών για να σας βοηθήσουμε με τις επιλογές σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βλέπει αυτή την αναμέτρηση ως μια ευκαιρία για να δώσει τέλος σε ένα σερί έξι αγώνων με μόλις μια νίκη. Οι γηπεδούχοι κινδυνεύουν να κατρακυλήσουν στο κάτω μισό του βαθμολογικού πίνακα, αλλά μια νίκη θα τους βάλει ξανά σε τροχιά διεκδίκησης στον Όμιλο του Πρωταθλήματος. Ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα από τα χειρότερα εκτός έδρας ρεκόρ της κατηγορίας, τα Γιάννινα είναι σταθερά εντός έδρας – τα μόνα παιχνίδια που έχουν χάσει στο γήπεδο Ζωσιμάδες φέτος είναι από την τρέχουσα πρώτη τριάδα.

Τα Γιάννινα πήραν επίσης ώθηση από την καλή φόρμα του Juan Perea. Ο 21χρονος Κολομβιανός έχει σκοράρει τα τρία τελευταία γκολ της ομάδας του στο πρωτάθλημα και έχει πετύχει τέσσερα στα πέντε τελευταία παιχνίδια του. Ήταν απών από την αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά αν επιστρέψει στην ενδεκάδα, ο ΠΑΣ είναι σίγουρο ότι θα πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στον προβληματικό Απόλλωνα Σμύρνης.

Πρόβλεψη: ΠΑΣ Γιάννινα

ΑΕΚ – Βόλος

Ο κατήφορος του Βόλου στην κατηγορία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, καθώς στον τελευταίο του αγώνα ταπεινώθηκε από τον ΠΑΟΚ. Τα πράγματα δεν γίνονται πιο εύκολα για την ομάδα που βρίσκεται στη 10η θέση και ταξιδεύει στην Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο. Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες στο τελευταίο της παιχνίδι και ο Steven Zuber επέστρεψε στα γκολ μετά από μια περίοδο απραξίας.

Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με 3-1 στην προηγούμενη αναμέτρηση νωρίτερα αυτή τη σεζόν και γνωρίζουν ότι με ένα παρόμοιο αποτέλεσμα θα μπορούσαν να κερδίσουν έδαφος από τις δύο πρώτες ομάδες που θα παίξουν μεταξύ τους αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μία από τις χειρότερες αμυντικές επιδόσεις στο πρωτάθλημα μακριά από την έδρα τους φέτος και η πρώτη γραμμή της ΑΕΚ θα έχει σίγουρα την ευκαιρία να βελτιώσει τη διαφορά τερμάτων της.

Πρόβλεψη: ΑΕΚ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Αυτό το παιχνίδι μπορεί να έχει τεράστιες συνέπειες στην κούρσα για τον τίτλο. Μια νίκη του Ολυμπιακού θα αυξήσει τη διαφορά στους 12 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα στην ΑΕΚ να ξεφύγει από τη δεύτερη θέση. Ωστόσο, μια νίκη των γηπεδούχων θα μείωνε τη διαφορά στους έξι βαθμούς, αυξάνοντας την πίεση στους πρωταθλητές.

Ενώ ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους δύο, κερδίζοντας οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις, ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει ακόμα εκτός έδρας σε παιχνίδι πρωταθλήματος φέτος. Οι αποδόσεις θα είναι μάλλον ισοδύναμες για τη NetBet, κυρίως χάρη στην αγωνιστική φόρμα του Jasmin Kurtic. Είναι ίσως ο πιο φορμαρισμένος παίκτης στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή, και η ψυχραιμία του Σλοβένου μπροστά στο τέρμα μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που κέρδισε την προηγούμενη αναμέτρηση μεταξύ αυτών των δύο αντιπάλων, και δεν θα είναι εύκολο να ηττηθεί.

Πρόβλεψη: Ισοπαλία

Μπορείτε να τοποθετήσετε τις επιλογές σας στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ