Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα – Προεπισκόπηση 19ης αγωνιστικής

Η 18η αγωνιστική στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα είχε ως αποτέλεσμα κάποιες ανακατατάξεις στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Παναθηναϊκός κράτησε τους πρωταθλητές στο 0-0 και η εντός έδρας ήττα της ΑΕΚ επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση, μειώνοντας τη διαφορά από τον Ολυμπιακό στους εννέα βαθμούς.

Κάναμε μια προεπισκόπηση των αγώνων αυτού του Σαββατοκύριακου και ξεχωρίσαμε κάποια παιχνίδια που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν στο ποδοσφαιρικό σας στοίχημα. Μπορείτε να τοποθετήσετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Ιωνικός – Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει την καλύτερη εντός έδρας φόρμα στο πρωτάθλημα, αλλά εκτός έδρας έχει δυσκολευτεί φέτος, συγκεντρώνοντας μόλις τέσσερις βαθμούς σε επτά παιχνίδια. Ωστόσο, θα έχει πολλές πιθανότητες απέναντι στον Ιωνικό, ο οποίος έχει μόνο μία νίκη στα τελευταία 12 παιχνίδια του και έχει χάσει πέντε συνεχόμενα, χωρίς να σκοράρει στα τέσσερα από αυτά.

Μόνο μία ομάδα έχει σκοράρει λιγότερα γκολ από τους γηπεδούχους αυτή τη σεζόν, κάτι που δεν αποτελεί καλό σημάδι, δεδομένου ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν τη δεύτερη καλύτερη αμυντική επίδοση στο πρωτάθλημα και έχουν κρατήσει τέσσερα καθαρά φύλλα αγώνα σε πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ο βασικός και πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού, Carlitos Lopez, επέστρεψε στην ομάδα την τελευταία φορά μετά από δύο παιχνίδια που έχασε. Ο Ισπανός θα είναι σίγουρος ότι θα ξαναμπεί στον πίνακα των σκόρερ και θα οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Πρόβλεψη: Παναθηναϊκός

Βόλος – ΠΑΟΚ

Αυτές οι δύο ομάδες βρίσκονται στα αντίθετα άκρα του βαθμολογικού πίνακα. Ο Βόλος έχει συγκεντρώσει τους λιγότερους βαθμούς στα τελευταία 10 παιχνίδια, ενώ μόνο ο Ολυμπιακός έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από τον ΠΑΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κερδίσει επτά συνεχόμενα παιχνίδια, σκοράροντας 19 γκολ και δεχόμενοι μόλις τέσσερα. Ο δανεικός από την Πάρμα Jasmin Kurtic έχει συμβάλει καθοριστικά στην καλή τους φόρμα και έχει ανέβει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με οκτώ γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ έχει την πιο παραγωγική επίθεση στο πρωτάθλημα και ο Βόλος τη δεύτερη χειρότερη αμυντική επίδοση, δεν είναι έκπληξη ότι βλέπουμε τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν σε αυτή τη σύγκρουση ως φαβορί για τη NetBet. Η ομάδα του Razvan Lucescu δεν έχει την πολυτέλεια να στραβοπατήσει σε αυτό το ματς, αν θέλει να έχει ελπίδες να κυνηγήσει τον Ολυμπιακό.

Πρόβλεψη: ΠΑΟΚ

Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης

Μόνο δύο ομάδες έχουν κερδίσει περισσότερους βαθμούς από τον Αστέρα που είναι σε καλή φόρμα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και οι γηπεδούχοι έχουν το τέταρτο καλύτερο ρεκόρ στην έδρα τους. Αν και το σκοράρισμα ήταν ένα μικρό πρόβλημα, ο Kevin Soni βρήκε δίχτυα με μεγαλύτερη συχνότητα τις τελευταίες εβδομάδες, και τα τέσσερα καθαρά φύλλα αγώνα στα πέντε τελευταία παιχνίδια δίνουν μια σταθερή βάση πάνω στην οποία μπορούν να χτίσουν.

Στις εννέα συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων στην πρώτη κατηγορία, ο Αστέρας έχει νικήσει οκτώ φορές, ενώ μία συνάντηση έληξε ισόπαλη. Ο Απόλλων Σμύρνης δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα στις τελευταίες τέσσερις φορές και δεδομένου ότι έχει πετύχει τα λιγότερα γκολ στο πρωτάθλημα φέτος, δεν θα ήταν απίθανο να δούμε τους γηπεδούχους να παίρνουν τους τρεις βαθμούς και να κρατούν άλλο ένα καθαρό φύλλο αγώνα.

Πρόβλεψη: Αστέρας Τρίπολης

Μπορείτε να τοποθετήσετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

 

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ