Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα – Προεπισκόπηση 18ης αγωνιστικής

Οι φίλαθλοι ελπίζουν ότι θα δουν τις ομάδες τους να επιστρέφουν στη δράση αυτό το Σαββατοκύριακο, μετά την αναβολή πέντε αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής της ελληνικής Σούπερ Λίγκα. Το δεύτερο μισό της σεζόν έχει πολλά να προσφέρει, με πολλές συναρπαστικές αναμετρήσεις για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Κάναμε μια προεπισκόπηση της 18ης αγωνιστικής και επιλέξαμε τρία παιχνίδια που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε κάποια χρήματα αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορείτε να τοποθετήσετε τις επιλογές σας στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ

Η πιο παραγωγική επίθεση του πρωταθλήματος θα επιστρέψει στη δράση αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ. Ένα σερί τριών συνεχόμενων νικών στο τέλος του 2021 έφερε τους γηπεδούχους στην 3η θέση, με το παιχνίδι με την 2η ΑΕΚ να είναι ακόμα σε αναμονή. Τα γκολ των Jasmin Kurtic και Chuba Akpom ήταν καθοριστικά στην άνοδο της φόρμας του ΠΑΟΚ, και οι δύο τους ελπίζουν ότι θα συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν στο πρώτο παιχνίδι της επιστροφής τους.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται μέσα στην πρώτη εξάδα, αλλά η έλλειψη τερμάτων αποτελεί σταθερό πρόβλημα για τον ΟΦΗ αυτή την περίοδο. Ο Juan Neira είναι ο πρώτος τους σκόρερ φέτος με μόλις τέσσερα γκολ και ο Αργεντινός μέσος έχει να βρει δίχτυα από την έκτη αγωνιστική του Οκτωβρίου. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 στην προηγούμενη αναμέτρηση των δυο ομάδων, και δεδομένου ότι έχει κερδίσει τα τέσσερα τελευταία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια του, περιμένουμε να κυριαρχήσει στο γήπεδο της Τούμπας.

Πρόβλεψη: ΠΑΟΚ

Απόλλων Σμύρνης – Άρης

Με μόλις μία νίκη σε 13 αγώνες φέτος, ο Απόλλων Σμύρνης θα πρέπει να βελτιωθεί δραστικά αν θέλει να ξεκολλήσει από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Έχει προβλήματα και στις δύο πλευρές του γηπέδου αυτή την περίοδο. Καμία ομάδα δεν έχει σκοράρει λιγότερα γκολ από τα επτά του και μόνο τρεις ομάδες έχουν δεχθεί περισσότερα. Αντιμετωπίζει μια δύσκολη επίσκεψη από την ομάδα του Άρη που έχει κερδίσει κατά κύριο λόγο στις τελευταίες συναντήσεις τους.

Στα τελευταία επτά παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, ο Άρης έχει νικήσει πέντε φορές, με τον Απόλλωνα να μην έχει καταφέρει να πάρει νίκη. Οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα του 2022 και θα περιμένουν από την άμυνά τους να βελτιωθεί και να αποδώσει όπως έχει κάνει τόσο συχνά μέχρι στιγμής. Με δεδομένες τις δυσκολίες των γηπεδούχων μπροστά στο τέρμα, ο Άρης δείχνει έτοιμος να πάρει την πρώτη του νίκη για το 2022.

Πρόβλεψη: Άρης

ΑΕΚ – Παναιτωλικός

Η ΑΕΚ ξεκίνησε τη χρονιά με μια άνετη νίκη με 2-0 επί της Λαμίας, κάνοντας οκτώ νίκες στα τελευταία 12 παιχνίδια του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή απέχει εννέα βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, αλλά σίγουρα θα μειώσει τη διαφορά αν διατηρήσει την καλή της φόρμα. Ο Έλληνας μέσος Πέτρος Μάνταλος βρίσκεται στο επίκεντρο της επιθετικής γραμμής των γηπεδούχων, με την ΑΕΚ να διαθέτει αρκετούς παίκτες σε όλη την επιθετική γραμμή που είναι ικανοί να βρουν δίχτυα.

Θα είναι φαβορί για τη NetBet, καθώς θα φιλοξενήσει την 3η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο. Αν και η φόρμα του Παναιτωλικού ανέβηκε στα τέλη του 2021, έχει κερδίσει την ΑΕΚ μόνο μία φορά στις τελευταίες 14 συναντήσεις μεταξύ αυτών των δυο ομάδων και φαίνεται απίθανο να αλλάξει κάτι αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πρόβλεψη: ΑΕΚ

Μπορείτε να τοποθετήσετε τις επιλογές σας στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ