Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα – Προεπισκόπηση 17ης αγωνιστικής

Με το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει επιστρέψει, υπάρχει αρκετή δράση τις επόμενες εβδομάδες. Ενώ ο πρωταθλητής Ολυμπιακός είναι το φαβορί για να κατακτήσει ακόμη έναν τίτλο στη Σούπερ Λίγκα, οι πιο κοντινοί διεκδικητές, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, είναι σίγουροι ότι θα μειώσουν τη διαφορά. Στο αντίθετο άκρο του πίνακα είναι ο Απόλλων Σμύρνης, ο Ατρόμητος και η Λαμία που μάχονται να ξεφύγουν από τις θέσεις του υποβιβασμού. Ο δρόμος είναι μακρύς και κάθε μία από αυτές τις ομάδες θα έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί σε καλύτερη φόρμα και να αναρριχηθεί στην κατάταξη.

Κάναμε μια προεπισκόπηση του δεύτερου γύρου των αγώνων του 2022 και επιλέξαμε μια σειρά από παιχνίδια που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε κάποια χρήματα αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Βόλος – Παναθηναϊκός

Μετά από ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στην αγωνιστική περίοδο, όπου ο Βόλος σημείωσε τέσσερις νίκες στα πρώτα πέντε παιχνίδια του, τώρα μετράει εννέα αγώνες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει τους γηπεδούχους στην έδρα του φέτος. Η ομάδα του Ivan Jovanovic κέρδισε με 5-1 όταν συναντήθηκαν νωρίτερα στο πλαίσιο της Σούπερ Λίγκα, ενώ με νίκη στα δύο παιχνίδια ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μπροστά από τον Βόλο.

Ενώ οι γηπεδούχοι διαθέτουν κάποιο ταλέντο στην επίθεσή τους, έχουν ένα από τα χειρότερα αμυντικά ρεκόρ στην κατηγορία, κάτι που ο πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων Carlitos Lopez θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί. Αν και ο Παναθηναϊκός δεν τα έχει πάει ιδιαίτερα καλά εκτός έδρας, περιμένουμε να νικήσει την ομάδα του Βόλου.

Πρόβλεψη: Παναθηναϊκός

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Αυτή είναι η πιο συναρπαστική αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής. Ένας βαθμός δεν είναι πραγματικά αρκετός για καμία από τις δύο ομάδες, οι οποίες θέλουν να κυνηγήσουν τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Αν και η ΑΕΚ φαίνεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα για τη NetBet λόγω του πλεονεκτήματος της έδρας της, βρίσκουμε πιθανή μια εκτός έδρας νίκη από τους φιλοξενούμενους. Ο ΠΑΟΚ έχει βγει νικητής στις περισσότερες συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια. Από τις τελευταίες 15 συναντήσεις σε όλες τις διοργανώσεις που εκτείνονται μέχρι το 2018, ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει εννέα και έχει χάσει μόνο μία φορά.

Ο Chuba Akpom έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του από τότε που ήρθε δανεικός από τη Middlesbrough και ο Jasmin Kurtic βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα σκοραρίσματος της καριέρας του από τότε που ήρθε από την Ιταλία. Αναμφίβολα θα είναι μια αμφίρροπη αναμέτρηση, αλλά εμείς ποντάρουμε στους φιλοξενούμενους να βγουν νικητές.

Πρόβλεψη: ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

Από τα οκτώ εντός έδρας παιχνίδια τους φέτος, οι Πρωταθλητές έχουν κερδίσει έξι και έχουν φέρει δύο ισοπαλίες, έχοντας δεχθεί μόλις τρία γκολ. Δεν θα δίναμε σε πολλές ομάδες την ευκαιρία να πάρουν βαθμούς στην έδρα των Πειραιωτών, και αυτό μοιάζει ακόμα λιγότερο πιθανό, δεδομένου ότι ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό την τελευταία δεκαετία. Ο Youssef El Arabi ξαναβρήκε την καλύτερή του φόρμα πριν από τη χειμερινή διακοπή, και αφού έχασε την ομάδα του Μαρόκου για το AFCON, μπορεί να θέλει να αποδείξει σε μερικούς ότι κάνουν λάθος.

Περιμένουμε από τους πρωταθλητές να κερδίσουν άνετα και να διατηρήσουν το προβάδισμά τους στην κορυφή της ελληνικής Σούπερ Λίγκα.

Μπορείτε να τοποθετήσετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ