Χωρίς κατηγορία

NetBet Προεπισκόπηση και Συμβουλές – Παρολί Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου

Με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο να επιστρέφει στη δράση με το νέο έτος, ρίξαμε μια ματιά σε μερικά από τα κορυφαία πρωταθλήματα και επιλέξαμε κάποια παιχνίδια που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρήματα αυτή την εβδομάδα. Μπορείτε να τοποθετήσετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης

Με την επιστροφή της La Liga η Ρεάλ θα προσπαθήσει να ξεφύγει στην κούρσα για τον τίτλο. Οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος είναι αήττητοι σε 15 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και έχουν αποκτήσει προβάδισμα οκτώ βαθμών στην κορυφή της πρώτης ισπανικής κατηγορίας ενόψει του νέου έτους. Θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Χετάφε που έχει αλλάξει κάπως τα δεδομένα από την αρχή της σεζόν, όταν έχασε επτά διαδοχικά παιχνίδια. Η φόρμα των γηπεδούχων έχει βελτιωθεί, αλλά και πάλι δεν θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το αδίστακτο επιθετικό δίδυμο των Vinicius Junior και Karim Benzema.

Πρόβλεψη: Ρεάλ Μαδρίτης

Μίλαν – Ρόμα

Τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα είχε σχεδιάσει ο Jose Mourinho από την άφιξή του στην Ιταλία. Η Ρόμα απέχει 14 βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας και έξι βαθμούς από την πρώτη τετράδα. Θα παίξει με την Μίλαν για το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς, μια αναμέτρηση που ιστορικά δεν της πάει και τόσο καλά. Έχει κερδίσει μόλις μία φορά στις τελευταίες οκτώ συναντήσεις τους, με τα γκολ του Zlatan Ibrahimovic και Frank Kessie να σφραγίζουν τους βαθμούς για τη Μίλαν, όταν οι δυο τους βρέθηκαν αντιμέτωποι νωρίτερα στη σεζόν. Οι γηπεδούχοι φαίνεται να έχουν ελαφρώς καλύτερη ομάδα αυτή τη σεζόν και η νίκη για το φαβορί της NetBet είναι ζωτικής σημασίας για να συμβαδίσουν με την Ίντερ.

Πρόβλεψη: Μίλαν

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ντόρτμουντ

Με τρεις συνεχόμενες νίκες προς το τέλος του 2021 η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ανέβηκε στην έκτη θέση του πρωταθλήματος, μόλις έναν βαθμό μακριά από την πρώτη τετράδα. Έχει χάσει μόνο μία φορά στα τελευταία 12 εντός έδρας παιχνίδια της, καθώς υποδέχεται την ομάδα της Ντόρτμουντ που βρίσκεται ήδη εννέα βαθμούς πίσω από την αντίπαλό της Μπάγερν Μονάχου. Οι τέσσερις τελευταίες συναντήσεις μεταξύ αυτών των ομάδων έχουν λήξει ισόπαλες και παρόλο που η Ντόρτμουντ έχει ανώτερη ποιότητα σε όλη την ομάδα της, ποτέ δεν ξέρεις αν θα την αξιοποιήσει την ημέρα του αγώνα. Μπορεί να πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις, όπως η νίκη με 3-1 εκτός έδρας επί της Βόλφσμπουργκ, και στη συνέχεια να χάσει βαθμούς απέναντι σε πιο αδύναμες ομάδες την επόμενη εβδομάδα. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα αποτελέσει δυνατό αντίπαλο, και μπορούμε να δούμε το παιχνίδι να καταλήγει σε ισοπαλία.

Πρόβλεψη: Ισοπαλία

Μπρεστ – Νις

Η νίκη της Νις με 2-1 επί της Λανς εξασφάλισε ότι θα τερματίσει τη χρονιά πίσω μόνο από την ΠΣΖ στον βαθμολογικό πίνακα της Ligue 1. Απέχει 13 βαθμούς από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος, αλλά ένα πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα θα αποτελούσε σημαντική βελτίωση σε σχέση με την ένατη θέση της περσινής σεζόν. Αν και η Νις συχνά δυσκολεύεται στην έδρα της, μόνο η ΠΣΖ έχει μαζέψει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δεχθεί μόλις πέντε γκολ σε εννέα παιχνίδια μακριά από την έδρα τους, ένα αμυντικό ρεκόρ που μπορεί να αποδοθεί στο ζευγάρι των κεντρικών αμυντικών, του Βραζιλιάνου Dante και του 21χρονου Jean-Clair Todibo, ο οποίος προσελκύει το ενδιαφέρον από όλη την Ευρώπη. Πιστεύουμε ότι η Νις είναι μια ταλαντούχα ομάδα και θα έχει ό,τι χρειάζεται για να ξεκινήσει τη χρονιά με νίκη.

Πρόβλεψη: Νις

Μπορείτε να τοποθετήσετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ