Χωρίς κατηγορία

NetBet Greece – Παρολί Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου

Με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να φτάνουν σε κρίσιμο στάδιο, στρέψαμε την προσοχή μας σε μερικά από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της ηπείρου. Η NetBet έκανε μια προεπισκόπηση των ευρωπαϊκών αγώνων του Σαββατοκύριακου και παραθέτει τέσσερις ομάδες που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε κάποια χρήματα με ένα ποδοσφαιρικό παρολί αυτό το Σαββατοκύριακο!

Λειψία – Ουνιόν Βερολίνου

Αν και οι προοπτικές της Λειψίας για την πρώτη τετράδα φαίνονται ελπιδοφόρες, η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα υποδεχθεί την Ουνιόν Βερολίνου, μια ομάδα που διατηρεί ακόμη ακέραιες τις δικές της ευρωπαϊκές φιλοδοξίες. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κερδίσει τρία διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος και απέχουν μόλις πέντε βαθμούς από τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς προετοιμάζονται για το ταξίδι τους στη Red Bull Arena.

Η Λειψία βρίσκεται επίσης σε εξαιρετική φόρμα και είναι εννέα φορές αήττητη στην Μπουντεσλίγκα. Την προηγούμενη φορά εδραίωσε την θέση της στην πρώτη τετράδα με τη νίκη επί της Λεβερκούζεν και με άλλη μια νίκη αυτό το Σαββατοκύριακο θα μπορούσε να πάρει μια ανάσα από τις ομάδες που βρίσκονται πιο κάτω. Ο Christopher Nkunku έχει αξιοσημείωτη πορεία με 30 συμμετοχές σε ισάριθμα παιχνίδια και ο 24χρονος θα ελπίζει να οδηγήσει την ομάδα του στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν με ένα δυνατό φινάλε.

Πρόβλεψη: Λειψία

Έμπολι – Νάπολι

Με μόλις πέντε παιχνίδια να απομένουν, η Νάπολι εξακολουθεί να έχει μια μικρή πιθανότητα να αρπάξει τον τίτλο της Serie A από τους Μιλανέζους. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχει πολλές πιθανότητες να μειώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά, καθώς θα αντιμετωπίσει την Έμπολι, η οποία δεν έχει κερδίσει σε 17 αγώνες από τον Δεκέμβριο. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φύγουν με μια σοκαριστική νίκη 1-0 από την έδρα τους στην αντίστροφη αναμέτρηση, αλλά η Νάπολι θα αισθάνεται ότι άξιζε τους τρεις βαθμούς αφού κατέγραψε 30 σουτ στο Stadio Diego Armando Maradona.

Ο πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων Victor Osimhen αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά του μπροστά από την εστία μετά από ένα μεγάλο διάστημα που έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού, και τα γκολ του Νιγηριανού θα είναι καθοριστικά για την πιθανότητα που έχει η Νάπολι να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος από το 1990.

Πρόβλεψη: Νάπολι

Ρεμς – Μαρσέιγ

Μπορεί ο τίτλος να είναι εκτός εμβέλειας για την Μαρσέιγ, αλλά έχει ακόμα δουλειά να κάνει ώστε να εξασφαλίσει ότι θα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν. Την περασμένη εβδομάδα έχασε οριακά από την PSG, τερματίζοντας ένα σερί οκτώ νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Παρόλο που η ήττα με 2-1 έβαλε τέλος σε οποιεσδήποτε πραγματικές ελπίδες διεκδίκησης του τίτλου της Ligue 1, ήταν μια καλή ένδειξη ότι μπορεί να ανταγωνιστεί με τους καλύτερους στη συνέχεια και θα πάει σε αυτή την αναμέτρηση ως φαβορί για τη NetBet.

Θα ταξιδέψει για να αντιμετωπίσει την ομάδα της Ρεμς που βρίσκεται άνετα μακριά από τις θέσεις του υποβιβασμού, παρά το γεγονός ότι έχει κερδίσει μόλις μία φορά στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Το πάντα εντυπωσιακό ταλέντο του Dimitri Payet ξεχώρισε και φέτος για τη Μαρσέιγ, που θα βασιστεί στον 35χρονο για να διατηρήσει το ρεκόρ της ως η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της Ligue 1.

Πρόβλεψη: Μαρσέιγ

Λέστερ – Άστον Βίλα

Η Άστον Βίλα είναι ασφαλής μακριά από τον υποβιβασμό, εκτός και αν καταρρεύσει μνημειωδώς στο τέλος της σεζόν, αλλά η φόρμα της δεν ήταν και τόσο εντυπωσιακή τον τελευταίο μήνα. Αφού ο Steven Gerrard προκάλεσε άμεση βελτίωση στην ομάδα του, τώρα έχει χάσει τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια. Θα ταξιδέψει για να αντιμετωπίσει τη Λέστερ στο ντέρμπι των Μίντλαντς, με τις “αλεπούδες” που δεν έχουν κατακτήσει ακριβώς την Πρέμιερ Λιγκ.

Η ομάδα του Brendan Rodgers κινείται στο μέσο της βαθμολογίας, ασφαλής από τον υποβιβασμό, αλλά χωρίς πραγματικές ελπίδες να πετύχει κάτι περισσότερο στην εγχώρια δράση της. Παρόλα αυτά, διαθέτει μια ταλαντούχα ομάδα και βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τους φιλοξενούμενους. Θα είναι ελαφρώς αουτσάιντερ με τα προγνωστικά στην πορεία προς αυτή την αναμέτρηση, αλλά σίγουρα θα είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο King Power Stadium.

Πρόβλεψη: Λέστερ

Μπορείτε να τοποθετήσετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ