Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα – Προεπισκόπηση αγωνιστικής

Το Σαββατοκύριακο υπάρχει αρκετή δράση στην ελληνική Σούπερ Λίγκα, με τη Λαμία και τον Απόλλωνα Σμύρνης να παλεύουν για μια θέση στα μπαράζ του υποβιβασμού. Στην κορυφή του πίνακα, φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου να διεκδικήσει ο Ολυμπιακός το 32ο πρωτάθλημα, αλλά μια ήττα από τον ΠΑΣ θα μπορούσε να αφήσει την πόρτα ελαφρώς ανοιχτή για τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Κάναμε μια προεπισκόπηση του επερχόμενου γύρου αγώνων και δώσαμε τα καλύτερά μας προγνωστικά  στοιχημάτων για να σας βοηθήσουμε με τα παρολί σας στη NetBet.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Η ασταθής φόρμα του Ολυμπιακού έχει αφήσει στον ΠΑΟΚ μια πιθανότητα – αν και μικρή – να πιάσει τους πρωταθλητές στην κορυφή του πρωταθλήματος. Δυστυχώς για τους γηπεδούχους, ούτε αυτοί είναι στην καλύτερή τους φόρμα. Έχουν χάσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας υποστεί δύο ήττες στο πρωτάθλημα και έχοντας αποκλειστεί από το Europa Conference League.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ τείνει να κάνει την καλύτερη δουλειά του στο γήπεδο της Τούμπας, έχοντας να χάσει παιχνίδι πρωταθλήματος στην έδρα του από τα τέλη Νοεμβρίου. Θα αντιμετωπίσει την επίσκεψη της ΑΕΚ που έχει κερδίσει μόλις μία φορά στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και έχει πάρει λιγότερους βαθμούς από οποιαδήποτε άλλη ομάδα του ομίλου του πρωταθλήματος στα τελευταία 10 παιχνίδια. Η νίκη είναι ζωτικής σημασίας για τους γηπεδούχους και περιμένουμε να ανατρέψουν τη φόρμα τους αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πρόβλεψη: ΠΑΟΚ

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία

Παρά το γεγονός ότι η Λαμία έχει συμβιβαστεί με μια θέση στην τελευταία δυάδα, εξακολουθεί να δίνει μάχη για να αποφύγει τον αυτόματο υποβιβασμό, καθώς μόλις ένας βαθμός τη χωρίζει από τον τελευταίο Απόλλωνα Σμύρνης. Θα έχει πολλές πιθανότητες εκτός έδρας απέναντι στον Αστέρα που έχει κερδίσει μόλις μία φορά στα επτά τελευταία παιχνίδια, αλλά έχοντας χάσει τα 11 από τα 12 τελευταία, η μάχη για τους φιλοξενούμενους φαίνεται δύσκολη. Η Λαμία θα βρεθεί και πάλι ως αουτσάιντερ για τη NetBet σε αυτό το ματς.

Παρόλο που η φόρμα των γηπεδούχων πήρε δραστική τροπή προς το τέλος της κανονικής περιόδου, στην έδρα τους είναι σταθερά δυνατοί – διαθέτουν το καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ στον όμιλο του υποβιβασμού. Ο Αστέρας έχει αρκετό ταλέντο στην επίθεση για να δημιουργήσει προβλήματα στην αμυντική γραμμή της Λαμίας και είναι σίγουρος ότι θα κρατήσει το μηδέν απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα στα έξι από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της.

Πρόβλεψη: Αστέρας Τρίπολης

Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης

Ο Απόλλωνας φαίνεται να βρίσκει τη φόρμα του την κατάλληλη στιγμή. Τον Απρίλιο έχει κερδίσει όσα παιχνίδια έχει κερδίσει σε όλο το υπόλοιπο της πορείας, έχοντας επτά βαθμούς από τους εννέα τελευταίους. Στα εναπομείναντα παιχνίδια θα παλέψει με τη Λαμία για να αποφύγει τον αυτόματο υποβιβασμό, αλλά έχει δύσκολο έργο καθώς ταξιδεύει τη Δευτέρα στην Αθήνα.

Καμία ομάδα δεν έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από τον Ιωνικό στα τελευταία 10 παιχνίδια, με τους γηπεδούχους να έχουν χάσει μόλις δύο φορές σε αυτό το διάστημα. Ο Βασίλειος Μάντζης ολοκληρώνει με επιτυχία τη σεζόν και αναμένεται να δημιουργήσει ατελείωτα προβλήματα στην επερχόμενη συνάντησή τους στην ομάδα με την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Με πέντε γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια ο 30χρονος έχει αναρριχηθεί στην πρώτη δεκάδα των σκόρερ του πρωταθλήματος. Αυτή η αναμέτρηση υπόσχεται να είναι μια συναρπαστική αναμέτρηση μεταξύ δύο φορμαρισμένων ομάδων, με τον Ιωνικό να είναι το φαβορί για καλό λόγο ενόψει του αγώνα.

Πρόβλεψη: Ιωνικός

Μπορείτε να τοποθετήστε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ