Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα – Προεπισκόπηση αγωνιστικής

Με μόλις τέσσερα παιχνίδια να απομένουν, οτιδήποτε άλλο εκτός από νίκη για τη Λαμία και τον Απόλλωνα Σμύρνης αυτό το Σαββατοκύριακο θα μπορούσε να σηματοδοτήσει το τέλος της παρουσίας τους στην πρώτη κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος. Όλα είναι ακόμα ανοιχτά και στην κορυφή του πρωταθλήματος, με τον τίτλο να μην έχει ακόμα κλειδώσει και τις θέσεις στην Ευρώπη να είναι ακόμα ανοιχτές.

Κάναμε μια προεπισκόπηση του επερχόμενου γύρου αγώνων, παρέχοντας τις προβλέψεις μας για να σας βοηθήσουμε με τα ποδοσφαιρικά σας παρολί αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορείτε να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Ατρόμητος – ΟΦΗ

Μπορεί οι δύο αυτές ομάδες να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα αντίθετα άκρα του ομίλου του υποβιβασμού, αλλά η πρόσφατη φόρμα τους δεν αναδεικνύει κάποια πραγματική διαφορά ποιότητας μεταξύ τους. Ο Ατρόμητος έχει συγκεντρώσει 17 βαθμούς στα τελευταία 10 παιχνίδια του – καμία ομάδα δεν έχει συγκεντρώσει περισσότερους σε αυτό το διάστημα. Αυτό το θετικό τέλος της αγωνιστικής περιόδου τον έχει οδηγήσει στη δημιουργία μιας διαφοράς εννέα βαθμών από τις θέσεις του υποβιβασμού, με έναν μόνο βαθμό να είναι ενδεχομένως αρκετός για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται να έχουν δυσκολευτεί κάπως μετά τη διάσπαση του πρωταθλήματος, αλλά το ταλέντο της ομάδας τους δεν αμφισβητήθηκε ποτέ. Διαθέτουν το καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ στο κάτω μισό του πρωταθλήματος και η φόρμα του Luiz Phellype τους έχει αφήσει σε μια άνετη θέση στην κορυφή του ομίλου του υποβιβασμού. Θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση, αλλά ένας βαθμός μπορεί να είναι αρκετός για τον Ατρόμητο.

Πρόβλεψη: Ισοπαλία

Λαμία – Ιωνικός

Ο Ιωνικός έχει κάνει ένα δυνατό φινάλε στο πρωτάθλημα και αν η εντυπωσιακή του φόρμα συνεχιστεί και αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορεί να τερματίσει τις ελπίδες της Λαμίας να αποφύγει τις δύο τελευταίες θέσεις. Οι φιλοξενούμενοι έχουν χάσει μόλις μία φορά στα τελευταία οκτώ παιχνίδια τους, καθώς ταξιδεύουν για να αντιμετωπίσουν την ομάδα της Λαμίας που έχει τη χειρότερη εντός έδρας επίδοση στο πρωτάθλημα. Καμία ομάδα δεν έχει δεχτεί περισσότερα γκολ στην έδρα της από τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν δύσκολη αποστολή μπροστά τους στην προσπάθεια να σταματήσουν τον φορμαρισμένο Βασίλη Μάντζη.

Ο πρώτος σκόρερ του Ιωνικού έχει πετύχει τέσσερα τέρματα στα δύο τελευταία παιχνίδια του, ανεβάζοντας τον αριθμό των γκολ του σε επτά σε 14 αγώνες από τότε που ήρθε ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Η Λαμία έχει χάσει τα εννέα από τα τελευταία 10 παιχνίδια της και αν δεν πάρει τους τρεις βαθμούς αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορεί να σφραγίσει τη θέση της σε ένα μπαράζ υποβιβασμού με τον Απόλλωνα Σμύρνης για τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Θα είναι αουτσάιντερ για τη NetBet σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση.

Πρόβλεψη: Ιωνικός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Αυτοί οι δύο ελληνικοί γίγαντες δεν βρίσκονται ακριβώς στο απόγειο των δυνάμεών τους τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά κανένας από τους δύο δεν χάνει πολύ συχνά, ακόμη και όταν δεν είναι σε καλή φόρμα. Ο Παναθηναϊκός έχει χάσει μόλις μία φορά στα τελευταία εννέα παιχνίδια του, αλλά τρεις ισοπαλίες σε τέσσερα παιχνίδια μετά τη διάσπαση του πρωταθλήματος τον έχουν αφήσει πίσω στην κούρσα για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο φιλοξενούμενος Ολυμπιακός φαίνεται να ξεφεύγει με έναν ακόμη τίτλο πρωταθλήματος, αλλά η ήττα αυτό το Σαββατοκύριακο θα μπορούσε να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ να μειώσει τη διαφορά στους οκτώ βαθμούς με έξι παιχνίδια να απομένουν. Έχει μεν το καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ στο πρωτάθλημα, αλλά έχει κερδίσει μόλις δύο από τα εννέα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις. Αν υπάρχει μια καλή στιγμή για να παίξει κανείς με τους πρωταθλητές αυτή είναι τώρα, αλλά για τον Παναθηναϊκό αυτή δεν θα είναι καθόλου εύκολη αποστολή.

Πρόβλεψη: Ισοπαλία

Μπορείτε να τοποθετήσετε τα ποδοσφαιρικά σας παρολί στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ