Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα – Προεπισκόπηση 29ης αγωνιστικής

Με το ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα να πλησιάζει στην τελική ευθεία της σεζόν, αυτό το Σαββατοκύριακο διεξάγονται τεράστια παιχνίδια με ακόμη μεγαλύτερες συνέπειες. Η απειλούμενη με υποβιβασμό Λαμία και ο Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζουν δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις, με αμφότερες να χρειάζονται επειγόντως μια νίκη, καθώς ο χρόνος τους στην πρώτη κατηγορία αρχίζει να εκπνέει. Κάναμε μια προεπισκόπηση της επόμενης αγωνιστικής στη NetBet, παρέχοντας τα προγνωστικά μας ενόψει ενός σημαντικού ποδοσφαιρικού Σαββατοκύριακου.

Βόλος – Λαμία

Η αγωνιστική απόδοση του Βόλου έχει πάρει δραματική τροπή τους τελευταίους μήνες, με τους γηπεδούχους να μην έχουν κερδίσει σε επτά παιχνίδια. Ευτυχώς για αυτούς, οι αντίπαλοί τους αυτό το Σαββατοκύριακο έχουν επίσης προβλήματα – η Λαμία έχει χάσει οκτώ από τα εννέα τελευταία της παιχνίδια και αυτή τη στιγμή απέχει έξι βαθμούς από την ασφάλεια. Οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να αγωνιστούν σκληρά στα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια τους, αλλά δεδομένου ότι ο Ατρόμητος απέχει έξι βαθμούς από τις δύο τελευταίες θέσεις και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μοιάζει απίθανο η Λαμία να μπορέσει να τους πιάσει.

Οι τρεις από τις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις μεταξύ αυτών των δύο ομάδων έχουν λήξει ισόπαλες, αλλά ο Βόλος φαίνεται να έχει ποιοτικούς παίκτες που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά. Ο δεύτερος πιο παραγωγικός παίκτης του πρωταθλήματος Tom van Weert έβαλε τέλος σε ένα δίμηνο αφλογιστίας την προηγούμενη φορά, όταν βρήκε δίχτυα απέναντι στον Ιωνικό, και ο Ολλανδός επιθετικός θα επιδιώξει να προσθέσει στο σύνολο των 14 γκολ σε 26 παιχνίδια, καθώς διεκδικεί το βραβείο του πρώτου σκόρερ της φετινής περιόδου. Η Λαμία δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και με ήττα αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να πέσει εννέα βαθμούς πίσω από την ασφάλεια.

Πρόβλεψη: Βόλος

ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης

Η νίκη-σοκ του Απόλλωνα επί του Παναιτωλικού την προηγούμενη αγωνιστική κράτησε σχεδόν ζωντανές τις ελπίδες του για αποφυγή του υποβιβασμού. Ωστόσο, θα πρέπει να διεκδικήσει τουλάχιστον 11 βαθμούς από τους τελευταίους 15 διαθέσιμους για να έχει ελπίδες ασφαλείας – αυτό με την προϋπόθεση ότι ο Ατρόμητος δεν θα πάρει ούτε έναν βαθμό στα τελευταία πέντε παιχνίδια του. Τα πράγματα φαίνονται ζοφερά για τον Απόλλωνα, και δεν γίνονται ευκολότερα καθώς ταξιδεύει για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στην Κρήτη, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου.

Καμία ομάδα δεν έχει πετύχει περισσότερα γκολ στον όμιλο από τους γηπεδούχους και μόνο μία ομάδα έχει δεχθεί λιγότερα. Ο δανεισμός του Luiz Phellype τον Ιανουάριο από τη Σπόρτινγκ αποδείχθηκε επιτυχημένος, με τον Βραζιλιάνο να έχει πετύχει πέντε γκολ σε οκτώ παιχνίδια από τότε που ήρθε στον ΟΦΗ, συμπεριλαμβανομένου ενός γκολ σε κάθε ένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι φαίνονται έτοιμοι για ένα δυνατό τέλος της σεζόν και δεδομένου ότι ο τελευταίος της βαθμολογίας Απόλλων Σμύρνης έχει χάσει τα 13 από τα 15 εκτός έδρας παιχνίδια του φέτος, δεν αποτελεί έκπληξη ότι θα είναι αουτσάιντερ για τη NetBet σε αυτή την αναμέτρηση.

Πρόβλεψη: ΟΦΗ

Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός

Η ανοδική πορεία του Ιωνικού τον έχει οδηγήσει σε διαφορά εννέα βαθμών από την τελευταία δυάδα, ενώ απομένουν μόλις πέντε αγωνιστικές. Έχει χάσει μόλις μία φορά στα τελευταία επτά παιχνίδια, αλλά αντιμετωπίζει δύσκολο έργο καθώς πηγαίνει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα που ευδοκιμεί στην έδρα του – οι γηπεδούχοι έχουν την καλύτερη επίδοση στην έδρα τους στον όμιλο του υποβιβασμού και καμία ομάδα δεν έχει δεχθεί λιγότερα γκολ.  

Παρά τις εντυπωσιακές εντός έδρας εμφανίσεις του Αστέρα, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε πολύ καλύτερη φόρμα, και στα πρόσφατα αποτελέσματά τους περιλαμβάνεται η νίκη με 3-2 στην ίδια αναμέτρηση μόλις δύο μήνες πριν από αυτή τη συνάντηση. Μια νίκη αυτό το Σαββατοκύριακο θα μπορούσε σχεδόν μαθηματικά να επιβεβαιώσει την ασφάλεια του Ιωνικού, αλλά ο Αστέρας έχει τις δικές του φιλοδοξίες, καθώς επιδιώκει να ολοκληρώσει τη σεζόν στην κορυφή του ομίλου του υποβιβασμού.

Πρόβλεψη: Ισοπαλία

Μπορείτε να τοποθετήσετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ