Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα – Προεπισκόπηση 28ης & 29ης αγωνιστικής

Ο ΠΑΟΚ πήρε ώθηση πριν από τη διεθνή διακοπή, καθώς ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έμεινε στην ισοπαλία 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αν και η διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων είναι 10 βαθμοί, ο ΠΑΟΚ ελπίζει ότι οι χαμένοι βαθμοί στα δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού είναι καλός οιωνός για το μέλλον. Στην άλλη άκρη του βαθμολογικού πίνακα, ο Απόλλωνας μοιάζει καταδικασμένος να πέσει, με 13 βαθμούς διαφορά που θα πρέπει να καλύψει στα εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ.

Κάναμε μια προεπισκόπηση των επερχόμενων αγώνων της ελληνικής Σούπερ Λίγκα και δώσαμε τις προβλέψεις μας για να σας βοηθήσουμε με τα παρολί σας αυτό το Σαββατοκύριακο στη NetBet.

Ιωνικός – Βόλος

Ο Βόλος φαίνεται να μην τα πηγαίνει πολύ καλά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Ελληνικής Σούπερ Λίγκα. Μετά από ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα, μόλις τέσσερις νίκες στα τελευταία 20 παιχνίδια του τον έχουν αφήσει στη μέση του ομίλου του υποβιβασμού. Μετά από τέσσερις ήττες σε έξι παιχνίδια, θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ιωνικό που έχει χάσει μόλις μία φορά στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις του. Ο Σύρος μεσοεπιθετικός Aias Aosman είναι σε πολύ καλή φόρμα για τους γηπεδούχους, με δύο ασίστ στη νίκη επί του ΟΦΗ να βοηθούν την ομάδα του να διατηρηθεί οκτώ βαθμούς πάνω από τις θέσεις του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι απέχουν ένα βαθμό από τον Ιωνικό στη βαθμολογία αλλά η αγωνιστική τους απόδοση είναι πολύ χειρότερη οπότε οι γηπεδούχοι είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα εξασφαλίσουν τη νίκη στην έδρα τους.

Πρόβλεψη: Ιωνικός

Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός

Η ήττα του Απόλλωνα με 1-0 από τον Ατρόμητο φαίνεται πως σφράγισε τον υποβιβασμό του στη Σούπερ Λίγκα 2. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, 13 βαθμούς μακριά από τη σωτηρία, έχοντας πετύχει μόλις εννέα γκολ σε 27 παιχνίδια φέτος. Ο Απόλλων Σμύρνης έχει σκοράρει μόλις δύο φορές σε 15 παιχνίδια το 2022, ενώ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό που έχει χάσει μόλις ένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια του. Αντίθετα, μόνο μία ομάδα στον όμιλο υποβιβασμού έχει πετύχει περισσότερα γκολ εκτός έδρας από τον Παναιτωλικό φέτος, με τους φιλοξενούμενους να εξακολουθούν να έχουν ελπίδες για την πρωτιά στον όμιλο. Ο Παναιτωλικός, θα είναι φαβορί για τη NetBet ενόψει αυτής της αναμέτρησης με τον προβληματικό Απόλλωνα.

Πρόβλεψη: Παναιτωλικός

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Παρά τη διαφορά των 15 βαθμών που χωρίζει τις δύο ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα, ο Παναθηναϊκός έχει σοβαρές πιθανότητες να πάρει βαθμούς από τον ΠΑΟΚ αυτό το Σαββατοκύριακο. Το εντός έδρας ρεκόρ των γηπεδούχων ξεπερνά μόνο ο Ολυμπιακός αυτή τη σεζόν, ενώ έχει χάσει μόλις μία φορά στα 11 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του. Ο Αργεντινός επιθετικός Sebastian Palacios βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα το τελευταίο διάστημα, σκοράροντας τέσσερα γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια του, και βοήθησε τον Παναθηναϊκό να μπει στον όμιλο του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει μια δύσκολη πρόκληση, καθώς υποδέχεται έναν φορμαρισμένο ΠΑΟΚ, αλλά έχει πολλές πιθανότητες να πάρει αποτέλεσμα αν μπορέσει να σταματήσει τον Jasmin Kurtic από το να βρεθεί πολλές φορές σε θέση για γκολ.

Πρόβλεψη: Ισοπαλία

Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Η απόδοση της ΑΕΚ δεν είναι η πλέον πειστική τους τελευταίους μήνες – μόλις τρεις νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια του πρωταθλήματος την έχουν αφήσει πολύ πίσω από τις δύο πρώτες θέσεις. Θα ταξιδέψει στον Πειραιά για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος φαίνεται αποπροσανατολισμένος έχοντας χάσει βαθμούς στα δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια του. Δυστυχώς για τους φιλοξενούμενους, δεν περιμένουμε αυτή η τάση να συνεχιστεί για πολύ. Οι πρωταθλητές έχουν κερδίσει 13 συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα τους με αντιπάλους Ελληνικές ομάδες, και με τον περσινό πρώτο σκόρερ Youssef El Arabi να είναι πανέτοιμος μπροστά στο τέρμα, ο Ολυμπιακός θα είναι το φαβορί για να συνεχίσει το σερί του στην έδρα του.

Πρόβλεψη: Ολυμπιακός

Μπορείτε να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ