Χωρίς κατηγορία

Nations League Προεπισκόπηση και Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Ελλάδα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στο Nations League με δύο σκληρές νίκες, με τις οποίες εδραιώθηκε στην κορυφή του ομίλου της. Οι νίκες επί του Κοσόβου και της Βόρειας Ιρλανδίας έφεραν την ομάδα του Gus Poyet σε ισχυρή θέση για την πρόκριση στον επόμενο γύρο, με δύο νίκες αυτή την εβδομάδα να εξασφαλίζουν ενδεχομένως την τύχη της.

Κάναμε μια προεπισκόπηση των ερχόμενων αγώνων με την Κύπρο και το Κόσοβο, παρέχοντας τις συμβουλές μας για να σας βοηθήσουμε με τα ποδοσφαιρικά σας στοιχήματα αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορείτε να τοποθετήσετε τις επιλογές σας στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο διεθνές ποδόσφαιρο.

Ελλάδα – Κύπρος

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου έχοντας συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό και παραμένει η μόνη ομάδα που δεν έχει αντιμετωπίσει ακόμη η Ελλάδα. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν ούτε ένα γκολ στη φετινή διοργάνωση, γεγονός που δεν αποτελεί καλό οιωνό για το ταξίδι τους στο Βόλο, όπου θα αντιμετωπίσουν την ελληνική ομάδα που έχει κρατήσει καθαρό φύλλο αγώνα και στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις της. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έχουν δεχτεί γκολ μόλις μία φορά σε τέσσερα παιχνίδια από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Poyet.

Η Ελλάδα θα πάει στον αγώνα ως φαβορί έχοντας χάσει μόνο μία φορά στα 12 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της – σε έναν προκριματικό αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ισπανία – και μάλιστα τότε ηττήθηκε με 1-0. Όχι μόνο έχουν ενισχυθεί στα μετόπισθεν υπό τον νέο τους προπονητή, αλλά διαθέτουν και πραγματικό ταλέντο στους επιθετικούς τους. Ο γκολτζής μέσος Αναστάσιος Μπακασέτας έχει σκοράρει το νικητήριο γκολ σε κάθε ένα από τα παιχνίδια τους στο Nations League μέχρι στιγμής, ενώ ο επιθετικός Γιώργος Γιακουμάκης είχε μια παραγωγική σεζόν με την πρωταθλήτρια Σκωτίας Celtic. Η Ελλάδα έχει κερδίσει πέντε διαδοχικά παιχνίδια απέναντι στην Κύπρο και είναι μεγάλο φαβορί για τη NetBet για να κάνει έξι σερί νίκες το βράδυ της Πέμπτης.

Πρόβλεψη: Ελλάδα νίκη

Συμβουλή στοιχήματος: Η Ελλάδα να νικήσει 1-0

Ελλάδα – Κόσοβο

Στην αντίστροφη αναμέτρηση, το έργο της Ελλάδας έγινε ελαφρώς ευκολότερο από μια απείθαρχη ομάδα του Κοσόβου που τελείωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες. Ωστόσο, αυτό δεν αφαιρεί τίποτα από μια ακόμη καλή εμφάνιση των παικτών του Poyet, οι οποίοι έλεγξαν την κατοχή της μπάλας για να τελειώσουν το παιχνίδι και να διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κερδίσει μόλις δύο φορές στα τελευταία 14 παιχνίδια τους μακριά από την έδρα τους και τα πράγματα δεν γίνονται ευκολότερα καθώς ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που έχει αποδειχθεί πολύ δύσκολη για κάθε ομάδα.

Οι δύο αυτές εθνικές ομάδες έχουν συναντηθεί πέντε φορές τα τελευταία δύο χρόνια, με την Ελλάδα να αναδεικνύεται νικήτρια σε δύο περιπτώσεις και τρεις να λήγουν ισόπαλες. Δεδομένης της φόρμας στην οποία βρίσκονται οι γηπεδούχοι και της δυναμικής που έχουν χάρη στον νέο τους προπονητή, περιμένουμε να πάρουν τους τρεις βαθμούς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι Κοσοβάροι διαθέτουν παίκτες διασκορπισμένους σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αλλά θα δυσκολευτούν να διασπάσουν αυτό το καλοδουλεμένο ελληνικό σύνολο.

Πρόβλεψη: Ελλάδα νίκη

Συμβουλή στοιχήματος: Η Ελλάδα να νικήσει, ο Μπακασέτας να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή

Σας αρέσουν οι συμβουλές μας; Μπορείτε να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας ονλάιν στη NetBet!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ