Χωρίς κατηγορία

Πώς να στοιχηματίσετε στο Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο

Εδώ στη NetBet, έχουμε ένα σωρό μεγάλες αγορές για αθλητικά στοιχήματα και προσφέρουμε μερικές από τις καλύτερες αποδόσεις Αυστραλιανού Ποδοσφαίρου. Δεν προσφέρουμε μόνο τα δημοφιλή στοιχήματα αποτελέσματος αγώνα για τη νίκη μιας ομάδας σε ένα παιχνίδι, αλλά έχουμε επίσης πολλές βαθύτερες, πιο μοναδικές αγορές online στοιχημάτων διαθέσιμες στον ιστότοπό μας για στοιχήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αν θέλετε να τοποθετήσετε οποιοδήποτε αθλητικό στοίχημα στο Αυστραλιανό ποδόσφαιρο, εδώ είναι ένας γρήγορος οδηγός για το πώς ακριβώς πρέπει να το κάνετε.

Τι είναι το Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο;

Το Αυστραλιανό ποδόσφαιρο, πιο γνωστό ως Aussie Rules, είναι το πιο δημοφιλές άθλημα της χώρας. Το Αυστραλιανό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (AFL) είναι η μόνη επαγγελματική διοργάνωση του αθλήματος, ο τελικός του οποίου έχει τη μεγαλύτερη προσέλευση από κάθε άλλη διοργάνωση του πρωταθλήματος συλλόγων στον κόσμο. Το Αυστραλιανό ποδόσφαιρο (Aussie Rules) είναι ένα άθλημα πλήρους επαφής που διεξάγεται μεταξύ δύο ομάδων των 18 ατόμων σε ένα μεγάλο οβάλ γήπεδο, με στόχο του παιχνιδιού να συγκεντρώνονται πόντοι κλωτσώντας την μπάλα μέσα στα γκολπόστ που είναι τοποθετημένα σε κάθε πλευρά.

Οι παίκτες μπορούν να μετακινήσουν τη μπάλα με οποιοδήποτε μέρος του σώματός τους, κλωτσώντας, χτυπώντας και ντριμπλάροντας για να προχωρήσουν προς το τέρμα. Οι αθλητές μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το μεγαλύτερο μέρος του σώματός τους για να μπλοκάρουν ή να μαρκάρουν, αν και ένας βασικός κανόνας του παιχνιδιού είναι ότι οι παίκτες δεν μπορούν να μαρκαριστούν όταν έχουν διεκδικήσει με ασφάλεια την κατοχή της μπάλας από κλωτσιά συμπαίκτη τους.

Πολλά πρωταθλήματα Αυστραλιανού Ποδοσφαίρου υπάρχουν σε όλο τον κόσμο, αλλά το AFL εξακολουθεί να θεωρείται η κορυφή του αθλήματος. Η Melbourne είναι η κυρίαρχη πρωταθλήτρια μετά τη νίκη της επί της Western Bulldogs στον μεγάλο τελικό του 2021, αλλά η Richmond έχει απολαύσει μια περίοδο πρόσφατης κυριαρχίας που την έχει δει να διεκδικεί τρία πρωταθλήματα τα τελευταία πέντε χρόνια. Η Essendon και η Carlton είναι οι πιο διακεκριμένες ομάδες του αθλήματος με 16 τίτλους η καθεμία, αλλά καμία από τις δύο δεν έχει καταφέρει να φτάσει σε τελικό εδώ και πάνω από 20 χρόνια.

Ιστορία του Αυστραλιανού Ποδοσφαίρου

Το Αυστραλιανό ποδόσφαιρο (Aussie Rules), παλαιότερα γνωστό ως Victorian Rules Football, καθιερώθηκε αρχικά στα μέσα της δεκαετίας του 1800 ως ένας τρόπος για τους παίκτες του κρίκετ (το πιο δημοφιλές θερινό άθλημα της χώρας) να διατηρούνται σε φόρμα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Η πρόταση έγινε από τον Thomas Wentworth Wills, έναν άνδρα γεννημένο στην Αυστραλία που είχε σπουδάσει σε μια αγγλική σχολή ράγκμπι. Η ιδέα του οδήγησε στη δημιουργία δύο από τους παλαιότερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο, της Melbourne και της Geelong, οι οποίοι δημιουργήθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 1850 και άνοιξαν το δρόμο για την πρώτη σειρά τυποποιημένων κανόνων – έναν συνδυασμό των νόμων του αγγλικού δημόσιου σχολικού ποδοσφαίρου και του ράγκμπι. Τις δεκαετίες που ακολούθησαν, έγιναν προσαρμογές στο σύνολο των κανόνων που έκαναν το Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο ένα ξεχωριστό και ανεξάρτητο παιχνίδι.

Κατά τη διάρκεια της ύφεσης στα τέλη του 19ου αιώνα, η Victorian Football Association (VFA) πρότεινε ένα σύστημα διαμοιρασμού των εσόδων, το οποίο συνάντησε σφοδρή αντίδραση. Ορισμένοι από τους συλλόγους αποσχίστηκαν και δημιούργησαν τη Victorian Football League (VFL), επιτρέποντας τη μετακίνηση και την πληρωμή των παικτών – το πρώτο σημάδι επαγγελματισμού. Η VFL ήταν ο κυρίαρχος οργανισμός προς τον 20ο αιώνα και συμφώνησε να προσθέσει ομάδες της VFA στο πρωτάθλημα μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η προσθήκη περισσότερων ομάδων από όλη τη χώρα οδήγησε την VFL να αλλάξει το όνομά της σε AFL.

Από τότε το AFL έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα και είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στη χώρα, τόσο ζωντανά  όσο και από την τηλεόραση. Ο τελικός του AFL είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα στο αθλητικό ημερολόγιο και ο μεγάλος τελικός του 1971 προσέλκυσε 121.000 θεατές για τον αγώνα μεταξύ της Carlton και της Collingwood.

Πώς μπορώ να στοιχηματίσω στο Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο;

Εδώ στη NetBet, διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία αγορών για τα παιχνίδια Αυστραλιανού Ποδοσφαίρου, με τη σεζόν να ξεκινά συνήθως τον Μάρτιο και να τελειώνει τον Σεπτέμβριο. Ακολουθούν μερικές από τις πιο δημοφιλείς αγορές:

  • Νικητής μεγάλου τελικού – στοιχηματίζετε σε μια ομάδα που θα φτάσει και θα κερδίσει τον μεγάλο τελικό.
  • Νικητής κανονικής περιόδου – στοιχηματίζετε σε μια ομάδα που θα τερματίσει την κανονική περίοδο του AFL στην κορυφή του πίνακα.
  • Top 4/8 finish – στοιχηματίζετε σε μια ομάδα που θα τερματίσει σε μια συγκεκριμένη θέση στο τέλος της κανονικής περιόδου.
  • Νικήτρια πολιτεία μεγάλου τελικού – στοιχηματίζετε από ποια πολιτεία (π.χ. Βικτώρια, Κουίνσλαντ, Νέα Νότια Ουαλία, Δυτική Αυστραλία, Νότια Αυστραλία) θα είναι η νικήτρια ομάδα του μεγάλου τελικού.
  • Περισσότερες ήττες κανονικής περιόδου – στοιχηματίζετε ποια ομάδα θα υποστεί τις πιο πολλές ήττες στην κανονική περίοδο.
  • Outright – στοιχηματίζετε σε μια ομάδα για να κερδίσει έναν μεμονωμένο αγώνα.
  • Over/Under FT – στοιχηματίζετε στο αν ο συνολικός αριθμός των πόντων που θα σημειωθούν θα είναι πάνω ή κάτω από ένα συγκεκριμένο ποσό.
  • Winning margin – στοιχηματίζετε σε μια ομάδα που θα κερδίσει έναν αγώνα και με πόσους πόντους θα κερδίσει. Π.χ. Οι Brisbane Lions θα κερδίσουν με 13-24 πόντους διαφορά.
  • Race to – στοιχηματίζετε σε μια ομάδα που θα πετύχει πρώτα έναν συγκεκριμένο στόχο σε ένα παιχνίδι. Π.χ. Melbourne Demons να φτάσει πρώτη τους 25 πόντους.
  • Spread FT – στοιχηματίζετε σε μια ομάδα με χάντικαπ. Εάν ποντάρετε σε μια ομάδα με χάντικαπ μείον, πρέπει να κερδίσει με συγκεκριμένο αριθμό πόντων για να είναι επιτυχημένο το στοίχημά σας. Εάν ποντάρετε σε μια ομάδα με χάντικαπ συν, η ομάδα αυτή δεν μπορεί να χάσει με διαφορά μεγαλύτερη από έναν ορισμένο αριθμό πόντων για να είναι επιτυχημένο το στοίχημά σας.

Επίσης, συχνά υπάρχουν πιο πολλά στοιχήματα για να διαλέξετε. Περιστασιακά, μπορεί να αυξήσουμε μια τιμή, την οποία μπορείτε να βρείτε στη σελίδα με τις προσφορές μας.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – για πιο πολλές πληροφορίες, συμβουλές και εργαλεία, μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας υπεύθυνος στοιχηματισμός.

 

 

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ