Χωρίς κατηγορία

Γουίμπλεντον 2022: Προεπισκόπηση τουρνουά και προγνωστικά στοιχήματος

Η επιστροφή του αρχαιότερου τουρνουά τένις στον κόσμο είναι προ των πυλών, καθώς οι καλύτεροι παίκτες από όλο τον κόσμο φτάνουν στο Λονδίνο για το Γουίμπλεντον 2022. Ο tipster μας έκανε μια προεπισκόπηση της εμβληματικής διοργάνωσης και εξέτασε τα καλύτερα στοιχήματα στη σελίδα αποδόσεων τένις του NetBet Σπορ για να σας βοηθήσει να κερδίσετε χρήματα αυτό το καλοκαίρι.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο blog της NetBet για κάλυψη όλων των μεγάλων αθλητικών γεγονότων, καθώς και για οδηγούς σχετικά με το πώς να στοιχηματίσετε σε διάφορα αθλήματα.

Γουίμπλεντον 2022

Δευτέρα 27 Ιουνίου – Κυριακή 10 Ιουλίου

All England Lawn Tennis and Croquet Club, Λονδίνο

Γουίμπλεντον 2022 Προεπισκόπηση τουρνουά

Ο Novak Djokovic είναι απλά ανυπέρβλητος στο Γουίμπλεντον τα τελευταία χρόνια, κατακτώντας τρεις συνεχόμενους τίτλους και πέντε από τους επτά τελευταίους. Ο έξι φορές πρωταθλητής είναι το μεγάλο φαβορί στο τουρνουά, καθώς θέλει να ισοφαρίσει τον Pete Sampras ως ο δεύτερος πιο πετυχημένος παίκτης στην ιστορία του Γουίμπλεντον, μια νίκη που θα τον φέρει σε απόσταση ενός τίτλου από τον Roger Federer.

Δεν θα είναι εύκολο για τον Σέρβο, δεδομένης της καλής φόρμας του Rafael Nadal. Ο Ισπανός απέκλεισε τον Djokovic από το Γαλλικό Όπεν στο δρόμο για τη δεύτερη μεγάλη νίκη του φέτος. Οι επισκέψεις του Nadal στο Γουίμπλεντον δεν ήταν γεμάτες επιτυχίες τον τελευταίο καιρό και έχει να πάρει νίκη στο SW19 πάνω από μια δεκαετία. Θα είναι ανάμεσα σε αυτούς που ακολουθούν τον Djokovic στις αποδόσεις, αν και ο Matteo Berrettini θεωρείται από πολλούς ως ο πιο πιθανός να ανατρέψει την κυριαρχία του Σέρβου. Ο Ιταλός έχασε σε μια σκληρή μάχη στο περσινό τουρνουά, και μετά τη νίκη του στο Queen’s Club Championships, θα έχει την ευκαιρία του να ανατρέψει τις αποδόσεις.

Δεν αποτελεί έκπληξη να βλέπουμε την Iga Świątek να προηγείται στις αποδόσεις του τουρνουά γυναικών μετά την κυρίαρχη νίκη της στο Γαλλικό Όπεν. Μετά τη σοκαριστική αποχώρηση της απερχόμενης πρωταθλήτριας του Γουίμπλεντον Ashleigh Barty, πολλοί πιστεύουν ότι άφησε στην πρώτη του κόσμου μια ξεκάθαρη ευκαιρία να διεκδικήσει την πρώτη της νίκη στην εμβληματική διοργάνωση. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα είναι μια δύσκολη νίκη αν φτάσει μέχρι τέλους, δεδομένου του ανταγωνισμού γύρω της.

Η Cori Gauff θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση για την ήττα της στον τελικό του Γαλλικού Όπεν από την Świątek, με την 18χρονη να αναζητά ακόμα την πρώτη της νίκη σε Grand Slam. Θα θεωρηθεί ως ο πιο κοντινός ανταγωνιστής της Πολωνής, αν και οι Simona Halep και Serena Williams δεν μπορούν επίσης να αποκλειστούν. Η τελευταία είναι επτά φορές πρωταθλήτρια του Γουίμπλεντον και είναι η πιο καταξιωμένη παίκτρια της περιόδου Όπεν στην ιστορία του γυναικείου τένις. Πρόκειται να είναι ακόμα ένα εξαιρετικό δεκαπενθήμερο στο Λονδίνο.

Αποδόσεις Τουρνουά Γουίμπλεντον 2022

Οι αποδόσεις του τουρνουά των ανδρών οδηγούνται αυτή τη στιγμή από το φαβορί Djokovic με 4/5, που ακολουθείται από τους Berrettini με 6/1, Nadal με 13/2 και Carlos Alcaraz Garfia με 8/1. Σε μεγαλύτερες αποδόσεις βρίσκονται ο πρωταθλητής του 2016 Andy Murray με 25/1 και το νούμερο πέντε της παγκόσμιας κατάταξης Casper Ruud με 80/1.

Η Świątek προηγείται στις αποδόσεις των γυναικών με 6/4, ακολουθούμενη από την Gauff με 10/1, την Ons Jabeur με 12/1 και τη Halep με 14/1. Το νούμερο επτά της παγκόσμιας κατάταξης Karolina Pliskova με 20/1 είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή για ένα στοίχημα με μεγαλύτερες αποδόσεις.

Γουίμπλεντον 2022 Προγνωστικά στοιχήματος

Νικητής του Γουίμπλεντον: Matteo Berrettini – 6/1

Είναι δύσκολο να δούμε πέρα από τον Djokovic, αλλά δεν υπάρχει μεγάλη αξία στις αποδόσεις του. Ο Berrettini φαίνεται να είναι η επόμενη καλύτερη επιλογή. Ο Ιταλός εξακολουθεί να κυνηγάει το πρώτο του Grand Slam, αλλά τα τελευταία χρόνια πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Πέρυσι έφτασε σε δύο προημιτελικά Majors και έχασε σε έναν κλειστό τελικό από τον Djokovic στο Γουίμπλεντον. Ο Berrettini έδειχνε καλός στο Αυστραλιανό Όπεν του 2022, όπου έχασε στον ημιτελικό, και κέρδισε τόσο το Stuttgart Open όσο και το Queen’s Club Championships τον τελευταίο μήνα. Είναι σε εξαιρετική φόρμα και δείχνει έτοιμος να προκαλέσει τον πρωταθλητή.

Νικήτρια του Γουίμπλεντον: Cori Gauff – 10/1

Για άλλη μια φορά, δεν υπάρχει μεγάλη αξία στο φαβορί, αλλά το 10/1 είναι τεράστια απόδοση για μια ταλαντούχα νεαρή που θα κερδίσει το πρώτο της Grand Slam αργά ή γρήγορα. Έχει εντυπωσιάσει σταθερά φέτος, φτάνοντας στα τελευταία στάδια διαφόρων διοργανώσεων, συμπεριλαμβανομένης μιας τελικής ήττας στο Γαλλικό Όπεν και μιας πρόσφατης ήττας στα ημιτελικά από το νούμερο τρία της παγκόσμιας κατάταξης στο Βερολίνο. Η Gauff γίνεται όλο και καλύτερη με τον καιρό και δεν θα αργήσει να βρεθεί να σηκώνει ένα Major τρόπαιο.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – για πιο πολλές πληροφορίες, συμβουλές και εργαλεία, μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας υπεύθυνος στοιχηματισμός.

Το Παρολί Boost είναι εξαιρετικά δημοφιλές στους πελάτες μας στη NetBet Σπορ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων και εσείς μπορείτε να βρείτε πιο πολλές πληροφορίες σχετικά με το Παρολί Boost στη σελίδα με τις προσφορές μας!

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ