Χωρίς κατηγορία

Τουρνουά Euro 2022 Προεπισκόπηση και Προγνωστικά Στοιχήματος

Μετά την αναβολή του 2021, η αναμονή για το Euro Γυναικών έχει σχεδόν τελειώσει! Αυτό το τουρνουά υπόσχεται να είναι ένα από τα καλύτερα μέχρι τώρα, με πολλά ταλέντα παγκόσμιας κλάσης να παρουσιάζονται σε όλη τη διοργάνωση. Κάναμε μια προεπισκόπηση του επερχόμενου Euro και παρέχουμε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος που είναι διαθέσιμα στη σελίδα ποδοσφαιρικών αποδόσεων της NetBet, καθώς προετοιμαζόμαστε για την επιστροφή του “όμορφου παιχνιδιού”.

Euro 2022

6 Ιουλίου – 31 Ιουλίου

Ζωντανά στο BBC One

Euro 2022 Προεπισκόπηση Τουρνουά και Αποδόσεις Ποδοσφαίρου

Η οικοδέσποινα Αγγλία θα έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση ενόψει του τουρνουά, καθώς επιδιώκει να κατακτήσει το πρώτο μεγάλο τρόπαιο της ιστορίας της. Οι “λιονταρίνες” είναι δεύτερες μετά το φαβορί Ισπανία στις αποδόσεις 4/1 για να διεκδικήσουν το στέμμα παίζοντας σε έναν όμιλο που τους έχει ανεβάσει επιπλέον το ηθικό. Η Νορβηγία θα αποτελέσει σκληρό ανταγωνισμό, αλλά η Αγγλία αναμένεται να περάσει από έναν όμιλο που περιλαμβάνει την Αυστρία, η οποία βρίσκεται στην 21η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, και την πρωτοεμφανιζόμενη στο Euro Βόρεια Ιρλανδία.

Η Αγγλία έχει επίσης βοηθηθεί από την τεράστια δυναμική ορισμένων από τους άλλους ομίλους, πράγμα που σημαίνει ότι ορισμένοι ισχυροί διεκδικητές μπορεί να βρεθούν εκτός στη φάση των ομίλων. Το σημερινό φαβορί 15/4, η Ισπανία, αντιμετωπίζει τη Γερμανία, η οποία έχει κερδίσει έξι από τις τελευταίες επτά διοργανώσεις, και τη Δανία, η οποία τερμάτισε δεύτερη στο Euro 2017. Οι δύο πρώτοι από αυτόν τον όμιλο θα αντιμετωπίσουν τους πρωτοπόρους από τον όμιλο της Αγγλίας.

Ο όμιλος Γ έχει επίσης μερικές ταλαντούχες ομάδες, με την πρωταθλήτρια Ολλανδία και τη δεύτερη στον κόσμο Σουηδία να αντιμετωπίζουν την Ελβετία και την Πορτογαλία. Αυτές οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν απεγνωσμένα να κατακτήσουν την πρώτη θέση στον όμιλο για να αποφύγουν να παίξουν με την πιθανή νικήτρια του ομίλου Δ, τη Γαλλία, στον επόμενο γύρο. Η Γαλλία είναι η επιλογή πολλών για ένα δυνατό τουρνουά φέτος και αυτή τη στιγμή ισοβαθμεί ως τρίτο φαβορί με την Ολλανδία με 5/1.

Κοιτάζοντας τις αποδόσεις του τουρνουά, είναι δύσκολο να ξεπεράσει κανείς το φαβορί Ισπανία. Έχει βρεθεί στον πιο δύσκολο ίσως όμιλο, αλλά θα μπορούσε να φτάσει μέχρι τέλους. Κυριάρχησε στα προκριματικά, κερδίζοντας επτά από τα οκτώ παιχνίδια, σκοράροντας 48 γκολ και δεχόμενη μόλις ένα. Διαθέτει μια απίστευτα δυνατή ομάδα, και φυσικά τη νικήτρια της Χρυσής Μπάλας του 2021 και Παγκόσμια Παίκτρια της Χρονιάς Alexia Putellas. Το αστέρι της Μπαρτσελόνα κατέγραψε 18 γκολ και 15 ασίστ στη διοργάνωση όπου κατέκτησε τον τίτλο και θα είναι αυτή που θα πρέπει να προσέξετε στο Euro 2022.

Euro 2022 Συμβουλές Στοιχήματος

Η Ισπανία να κερδίσει το Euro 2022 – 15/4

Υπάρχει λόγος που η Ισπανία είναι το φαβορί – η ομάδα της είναι γεμάτη ταλέντο. Εφόσον καταφέρει να περάσει από έναν δύσκολο όμιλο, έχει την ποιότητα να φτάσει μέχρι τέλους.

Πρώτη σκόρερ: Alexia Putellas – 11/1

Υπάρχουν μερικές καλές προτάσεις όσον αφορά την επιλογή ενός κορυφαίου σκόρερ, αλλά μας αρέσει η εμφάνιση της Alexia Putellas. Είχε μια απλά εξαιρετική ατομική πορεία με την Μπαρτσελόνα, και αν η Ισπανία προχωρήσει στο τουρνουά, οι ικανότητές της στο σκοράρισμα ως μέση επιθετική θα είναι καθοριστικές.

Η Αγγλία να κερδίσει το Euro 2022 – 4/1

Αυτό είναι για τους ρομαντικούς. Οι Λιονταρίνες δεν έχουν ακόμη κατακτήσει ένα μεγάλο τρόπαιο, αλλά θα μπορούσε αυτή να είναι η χρονιά τους στην έδρα τους; Έχουν πλησιάσει τα τελευταία χρόνια, επιτυγχάνοντας την τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 και χάνοντας από την τελική νικήτρια Ολλανδία στα ημιτελικά του Euro 2017. Μπροστά σε μια γεμάτη εξέδρα στην έδρα τους, μπορεί να φτάσουν μέχρι τέλους.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η πρώτη προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και Εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για περισσότερες πληροφορίες.

Τα NetBet Boosts είναι εξαιρετικά δημοφιλή στους πελάτες μας στη NetBet Σπορ. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων και μπορείτε να δείτε πιο πολλές πληροφορίες σχετικά με τα NetBet Boosts στη σελίδα με τις προσφορές μας!

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ