Χωρίς κατηγορία

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές της σεζόν 2021/22 της Πρέμιερ Λιγκ

Με την ολοκλήρωση της περιόδου 2021/22 της Πρέμιερ Λιγκ, ρίξαμε μια ματιά σε μερικές από τις καλύτερες μεταγραφές της σεζόν, λαμβάνοντας υπόψη τόσο την τιμή όσο και την απόδοση.

Martin Odegaard – £37.8m

Ο πιο ακριβός παίκτης σε αυτή τη λίστα, το πρώην παιδί-θαύμα της Ρεάλ Μαδρίτης Martin Odegaard, είχε μια φανταστική σεζόν με την Άρσεναλ. Μετά από έναν μη θεαματικό δανεισμό την περίοδο 2020/21, η απόφαση να δαπανηθούν 40 εκατ. λίρες Αγγλίας προκάλεσε πολλά ερωτηματικά. Αλλά αν έχετε παρακολουθήσει τους “κανονιέρηδες” αυτή τη σεζόν, θα έχετε δει πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα του Mikel Arteta.

Ο Νορβηγός ήταν βασικός για την επίθεση της Άρσεναλ, συνδέοντας τη μεσαία και την επιθετική της γραμμή με μια πραγματική πινελιά ποιότητας. Τα επτά γκολ και οι τέσσερις ασίστ του δείχνουν την σταθερή απόδοση στην πρώτη του πλήρη σεζόν, και περιμένουμε να βελτιώσει αυτό το αποτέλεσμα του χρόνου. Έχει τη δυνατότητα να ενορχηστρώσει τη μεσαία γραμμή της Άρσεναλ για τα επόμενα χρόνια και η ευελιξία του στην κατοχή της μπάλας είναι απολαυστική.

Marc Cucurella – £18m

Ας είμαστε ειλικρινείς, οι περισσότεροι από εμάς δεν είχαμε ιδέα ποιος ήταν αυτός όταν η Μπράιτον τον απέκτησε από τη Χετάφε, αλλά τώρα σίγουρα ξέρουμε. Οι “γλάροι” ήταν ένα λαμπρό θέαμα για τους ουδέτερους αυτή τη σεζόν και η αμείλικτη ενέργεια του Ισπανού πάνω και κάτω από την αριστερή πτέρυγα ήταν καθοριστική στο σύστημα του Graham Potter.

Ο 23χρονος χρειάστηκε λίγο χρόνο για να αναδειχθεί τελικά ως ένα ξεχωριστό ταλέντο, αφού έφυγε από την Μπαρτσελόνα ως νεαρός, αλλά περιμένουμε ότι θα τον αποκτήσει ένας σύλλογος που θα αγωνίζεται στην Ευρώπη αργά ή γρήγορα. Αν ο Potter καταφέρει να τον κρατήσει στα χέρια του, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα βελτιωθεί περαιτέρω, αλλά ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες με την Τσέλσι να ενδιαφέρεται για τον απόφοιτο της La Masia.

Marc Guehi – £27m

Αυτή ήταν μια τεράστια δαπάνη για έναν παίκτη που είχε ολοκληρώσει μόνο μια πλήρη αγωνιστική περίοδο μέχρι στιγμής, αλλά άξιζε κάθε δεκάρα. Με τον Patrick Vieira να αναλαμβάνει τα ηνία της Κρίσταλ Πάλας, υπήρχαν πραγματικές ανησυχίες για την ασφάλεια των “αετών” στην πρώτη κατηγορία. Ωστόσο, μαζί με τον Joachim Andersen, ο Guehi έχει δημιουργήσει μια συνεργασία που θα μπορούσε να εξυπηρετήσει την Πάλας για την επόμενη μισή δεκαετία τουλάχιστον.

Ο 21χρονος ήταν σταθερός στην ομάδα της Πάλας που δέχθηκε τα λιγότερα γκολ σε μια αγωνιστική περίοδο από την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ και ήταν καθοριστικός παράγοντας για να βοηθήσει την ομάδα του να έχει το καλύτερο αμυντικό ρεκόρ στο κάτω μισό της βαθμολογίας. Ο νεαρός είναι πιθανότατα στα πρόθυρα μιας διεθνούς κλήσης και θα γίνεται όλο και καλύτερος.

Dejan Kulusevski – £9m ως δάνειο

Ο Kulusevski υπέγραψε τον Ιανουάριο με 18μηνο δανεισμό, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα “Σπιρούνια” θα επιδιώξουν να κάνουν την κίνηση μόνιμη αν η φόρμα του συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Ο Σουηδός χώρεσε τέλεια στην πρώτη τριάδα που αποτελείται από δύο ταλέντα παγκόσμιας κλάσης και δεν έδειξε ούτε στο ελάχιστο εκτός τόπου και χρόνου.

Με πέντε γκολ και οκτώ ασίστ σε 18 παιχνίδια πρωταθλήματος, ο 22χρονος ήταν καθοριστικός στην εξισορρόπηση της επίθεσης της Τότεναμ και βοήθησε να εξασφαλιστεί η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ για την επόμενη σεζόν. Η φόρμα του θα κάνει τη Γιουβέντους να αναρωτιέται αν θα του επιτρέψει να φύγει μόνιμα, αλλά ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται το μέλλον του, ο Kulusevski ήταν μια έξυπνη απόκτηση για την περίοδο 2021/22.

Craig Dawson – £2.7m

Όπως κι εμείς, πιθανώς κι εσείς να πιστεύατε ότι ο δανεισμός του Dawson έγινε μόνιμος για να ζεστάνει τον πάγκο της Γουέστ Χαμ. Όμως, στο τέλος της σεζόν, ο 32χρονος αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας των Σφυριών που διεκδικεί μια θέση στην πρώτη εξάδα και βρίσκεται στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Για 2,7 εκατομμύρια Αγγλικές λίρες, δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι περισσότερο από αυτό.

Ο David Moyes πιθανότατα θα προσπαθήσει να ενισχύσει ξανά την άμυνα το καλοκαίρι, αφήνοντας το μέλλον του Dawson να φαντάζει αβέβαιο για άλλη μια φορά. Αλλά για όλα όσα έχει προσφέρει στον σύλλογο φέτος, είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες φετινές μεταγραφές της Πρέμιερ Λιγκ.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαμβάνετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

Τα NetBet Boosts είναι εξαιρετικά δημοφιλή στους πελάτες μας στο NetBet Σπορ. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων και μπορείτε να δείτε πιο πολλές πληροφορίες σχετικά με τα NetBet Boosts στη σελίδα μας για τις προωθήσεις!

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ