Χωρίς κατηγορία

Συμβουλές και Προβλέψεις για Παρολί Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου

Με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο να ολοκληρώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο, κάναμε μια προεπισκόπηση του τελευταίου γύρου των αγώνων σε όλη την ήπειρο και σας δίνουνε τα καλύτερα στοιχηματικά μας προγνωστικά για να σας βοηθήσουμε με τα παρολί σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NeBet – το καλύτερο μέρος για αποδόσεις ποδοσφαίρου και ονλάιν στοιχήματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Μπέτις

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα επιδιώξει να ολοκληρώσει μια επιτυχημένη σεζόν με νίκη και να διατηρήσει τη δυναμική της ενόψει του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ. Υποδέχεται τη Ρεάλ Μπέτις στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος της σεζόν, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο Europa League. Οι Los Blancos έχουν χάσει μόλις ένα παιχνίδι πρωταθλήματος στην έδρα τους όλη τη σεζόν και παρόλο που είναι πιθανό να αλλάξουν σύνθεση για λόγους φυσικής κατάστασης ενόψει του ταξιδιού τους στο Παρίσι, η ομάδα του Carlo Ancelotti θα είναι το φαβορί για να κλείσει τη σεζόν με νίκη. Η Μπέτις έχει κερδίσει μόλις δύο φορές στις τελευταίες 20 επισκέψεις της στο Μπερναμπέου και είναι απίθανο να βελτιώσει αυτό το ρεκόρ αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πρόβλεψη: Ρεάλ Μαδρίτης

Λιλ – Ρεν

Με ένα μόνο παιχνίδι να απομένει, η Ρεν μπορεί ακόμα να προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ ή να βρεθεί εκτός ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου την επόμενη σεζόν. Χάρη στην μεγάλη διαφορά τερμάτων τους, μια νίκη θα έφερνε τους φιλοξενούμενους στην πρώτη τριάδα, αν είτε η Μονακό είτε η Μαρσέιγ στραβοπατούσαν στο τελευταίο τους παιχνίδι. Η Ρεν δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση εκτός έδρας φέτος, αλλά δεδομένου του τι διακυβεύεται, περιμένουμε να τα καταφέρει στη Λιλ. Οι γηπεδούχοι έχουν χάσει τα τέσσερα από τα έξι τελευταία τους παιχνίδια και χωρίς να έχουν να παίξουν τίποτα άλλο φέτος, θα πάνε σε αυτή την αναμέτρηση ως αουτσάιντερ για τη NetBet.

Πρόβλεψη: Ρεν

Σπέτσια – Νάπολι

Η τρίτη θέση της Νάπολι έχει ήδη επιβεβαιωθεί και θα παίξει και πάλι στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από δύο σεζόν στις οποίες δεν κατάφερε να μπει στην πρώτη τετράδα. Θα ταξιδέψει στη Σπέτσια με το δεύτερο καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ στο πρωτάθλημα, καθώς θέλει να πετύχει τον υψηλότερο αριθμό βαθμών της εδώ και τρία χρόνια. Οι γηπεδούχοι έχουν χάσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους και θα έχουν δύσκολο έργο να σταματήσουν την φορμαρισμένη Νάπολι. Οι Azzurri έχουν κερδίσει τρία διαδοχικά παιχνίδια, σκοράροντας 10 γκολ και δεχόμενοι μόλις ένα – θέλουν να είναι σίγουροι ότι θα κλείσουν την αγωνιστική τους πορεία με νίκη.

Πρόβλεψη: Νάπολι

Μπράιτον – Γουέστ Χαμ

Η Μπράιτον έκανε δυνατό τελείωμα στην αγωνιστική της πορεία και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποσπάσει βαθμούς από τη Γουέστ Χαμ, η οποία χρειάζεται τη νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης στο Europa League. Οι “Γλάροι” έχουν χάσει μόλις μία φορά στα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους, ένα σερί που περιλαμβάνει νίκες επί της Άρσεναλ, της Τότεναμ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι έξι προηγούμενες συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων έχουν λήξει ισόπαλες και παρόλο που τα “Σφυριά” έδειξαν να είναι σε καλή κατάσταση στην ισοπαλία 2-2 με τη Μάντσεστερ Σίτι, έχουν χάσει επτά από τα εννέα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους. Οι αποδόσεις της NetBet είναι εξαιρετικά κοντινές για μια αναμέτρηση που υπόσχεται να είναι αμφίρροπη.

Πρόβλεψη: Ισοπαλία.

Μπορείτε να τοποθετήσετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για live στοιχήματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.  

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ