Χωρίς κατηγορία

Ελληνική Σούπερ Λίγκα: Προεπισκόπηση Πλέι οφ

Καθώς η σεζόν της ελληνικής Σούπερ Λίγκα ολοκληρώνεται, ο ανταγωνισμός για τις ευρωπαϊκές θέσεις είναι μεγάλος, παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε ακόμη ένα πρωτάθλημα. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι η τελευταία αγωνιστική στον όμιλο του υποβιβασμού και η Λαμία θα επιδιώξει να αποκτήσει δυναμική ενόψει της τεράστιας αναμέτρησης για τα μπαράζ υποβιβασμού.

Κάναμε μια προεπισκόπηση της επερχόμενης αγωνιστικής και δώσαμε τα προγνωστικά μας για τη δράση του Σαββατοκύριακου. Μπορείτε να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας με τη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Η απόδοση του ΠΑΟΚ έχει πέσει τον τελευταίο μήνα. Όταν ξεκίνησε ο όμιλος του πρωταθλήματος, είχε μια μικρή πιθανότητα να πιάσει τον Ολυμπιακό και να παλέψει για τον τίτλο, αλλά μια κακή πορεία τον έκανε να μείνει σχεδόν 20 βαθμούς πίσω από τους πρωταθλητές, καθώς ετοιμάζεται να ταξιδέψει στον Πειραιά. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρει μόλις μία νίκη στα 10 τελευταία παιχνίδια τους και έχουν χάσει πέντε σερί εκτός έδρας.

Ο Ολυμπιακός έχει λόγο να πανηγυρίζει μετά την επιβεβαίωση της κατάκτησης του 47ου πρωταθλήματος και θα επιδιώξει να επιβεβαιώσει την κυριαρχία του και να δώσει παράσταση στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν. Η αμυντική του γραμμή είναι αδιαπέραστη φέτος – διαθέτει το καλύτερο αμυντικό ρεκόρ στην κατηγορία και έχει δεχθεί μόλις 0,6 γκολ ανά παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Οι πρωταθλητές έχουν κερδίσει τρία διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος στην έδρα τους απέναντι στον ΠΑΟΚ και οι αποδόσεις της NetBet δείχνουν ότι μπορεί να τα κάνουν τέσσερα.

Πρόβλεψη: Ολυμπιακός

Ιωνικός – Παναιτωλικός

Ο Ιωνικός συνέχισε το αήττητο σερί του στον όμιλο του υποβιβασμού την τελευταία φορά με νίκη 1-0 επί του Ατρομήτου, με την πέμπτη νίκη του σε έξι αγώνες να τον φέρνει σε απόσταση δύο βαθμών από την πρώτη θέση. Οι γηπεδούχοι θα πάνε γεμάτοι αυτοπεποίθηση στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν απέναντι στον Παναιτωλικό που έχει κερδίσει μόλις μία φορά από το τέλος της κανονικής περιόδου. Ο Aias Aosman τελειώνει τη σεζόν με φόρα και με τη νίκη του κόντρα στον Ατρόμητο έφτασε τα οκτώ γκολ και τις 10 ασίστ φέτος.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα απογοητευτικό τέλος στη σεζόν τους, και παρά το γεγονός ότι πήραν τέσσερις από τους έξι δυνατούς βαθμούς απέναντι στον Ιωνικό φέτος, θα είναι αουτσάιντερ για τη NetBet σε αυτή την αναμέτρηση.

Πρόβλεψη: Ιωνικός

Λαμία – Ατρόμητος

Η πρόσφατη ανάκαμψη δεν ήταν αρκετή για να βγάλει τη Λαμία από την τελευταία δυάδα, η οποία θα παλέψει για να σώσει την πρωτοκαθεδρία της στα πλέι οφ του υποβιβασμού. Θα υποδεχτεί την ομάδα του Ατρομήτου που την νίκησε για να σωθεί με μια δυνατή φόρμα στο τέλος της σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν χάσει μόλις μία φορά από τη διάσπαση του πρωταθλήματος, με εννέα βαθμούς σε έξι παιχνίδια να είναι αρκετοί για να περάσουν το όριο.

Οι γηπεδούχοι θα έρθουν σε αυτό το ματς μετά από έξι συνεχόμενες εντός έδρας ήττες, καθώς θα προσπαθήσουν να σώσουν το ηθικό τους ενόψει της μάχης επιβίωσης. Παρά το γεγονός ότι έδειξε σημάδια βελτίωσης στις πιο πρόσφατες εξόδους της, η Λαμία έχει συγκεντρώσει μόλις εννέα βαθμούς σε 15 εντός έδρας παιχνίδια φέτος και αντιμετωπίζει μια δύσκολη μάχη στην οποία θα ήθελε να πάρει κάτι από αυτό το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Πρόβλεψη: Ατρόμητος

Μπορείτε να τοποθετήσετε τις επιλογές σας στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ