Ποδόσφαιρο

Euro 2024 Προκριματικά: Ιρλανδία – Ελλάδα Προεπισκόπηση

Euro 2024

Το διεθνές ποδόσφαιρο επιστρέφει, καθώς η Ελλάδα θέλει να συνεχίσει το ταξίδι της προς το Euro 2024, πηγαίνοντας στο Δουβλίνο για να αντιμετωπίσει την Ιρλανδία. Κάναμε μια προεπισκόπηση του επερχόμενου προκριματικού αγώνα για το Euro 2024 και διαλέξαμε μερικά προγνωστικά στοιχήματος με βάση τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Στο NetBet Σπορ, οι παίκτες μπορούν να επωφεληθούν από αυξημένα κέρδη έως και 50% σε παρολί χάρη στο μπόνους Παρολί Boost!

Euro 2024: Ιρλανδία – Ελλάδα Προεπισκόπηση

Η Ελλάδα έχει κάθε πιθανότητα να προκριθεί στο κυρίως τουρνουά της Γερμανίας το επόμενο καλοκαίρι, αφού νίκησε δύο φορές το Γιβραλτάρ και την Ιρλανδία στην αντίστροφη αναμέτρηση. Βρίσκεται πίσω από τη δεύτερη Ολλανδία στη διαφορά τερμάτων και με τους Ολλανδούς να υποδέχονται τη Γαλλία το βράδυ της Παρασκευής, η Ελλάδα θα έχει πολλές πιθανότητες να περάσει στις αυτόματες προκριματικές θέσεις.

Αντίθετα, η Ιρλανδία έχει χάσει τέσσερις από τους πέντε πρώτους προκριματικούς αγώνες της και η ήττα στην έδρα της Ελλάδας θα σημάνει πιθανότατα το τέλος των ονείρων της για το Euro 2024. Βρέθηκε στον πιο δύσκολο όμιλο, αλλά ελπίζει σε μια πιο ανταγωνιστική εμφάνιση. Η ήττα με 2-1 στην Αθήνα φαίνεται να είναι το αποτέλεσμα που θα της στοιχίσει.

Ήταν ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι όταν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στην ΟΠΑΠ Αρένα. Ωστόσο, η Ελλάδα ήταν αυτή που έδειξε μεγαλύτερη επιθετική πρωτοβουλία, καταγράφοντας 20 σουτ έναντι 6 της Ιρλανδίας. Ο Nathan Collins της Ιρλανδίας ισοφάρισε στο πρώτο ημίχρονο μετά από πέναλτι του Αναστάσιου Μπακασέτα, αλλά ένα γκολ του Γιώργου Μασούρα στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου σφράγισε τους τρεις βαθμούς για την Ελλάδα.

Η Ιρλανδία δεν έχει τίποτα να χάσει στο Δουβλίνο. Πρέπει απλώς να κερδίσει το παιχνίδι. Θα αντλήσει αυτοπεποίθηση από το λιγότερο εντυπωσιακό εκτός έδρας ρεκόρ της Ελλάδας. Οι Έλληνες έχουν κερδίσει μόλις μία φορά και έχουν χάσει τα τέσσερα από τα τελευταία έξι εκτός έδρας παιχνίδια τους, συμπεριλαμβανομένων των απογοητευτικών αποτελεσμάτων απέναντι στην Κύπρο, τη Μάλτα και την Ουγγαρία.

Τελευταίες αποδόσεις για τα προκριματικά του Euro 2024

Λόγω του πλεονεκτήματος της έδρας, η Ιρλανδία θα ξεκινήσει ως μικρό φαβορί με απόδοση 2,43, ενώ η Ελλάδα θα ταξιδέψει ως αουτσάιντερ με απόδοση 3,23. Η ισοπαλία έχει απόδοση 2,86. Δεν αναμένονται πολλά γκολ σε αυτό το παιχνίδι. Το over 1,5 είναι το φαβορί στο 1,54, αλλά τα over 2,5 (2,62) και over 3,5 (5,30) δεν τραβούν και πολύ την προσοχή.

Η νέα άφιξη της Ιρλανδίας, ο Evan Ferguson, προηγείται στις αποδόσεις για να ανοίξει το σκορ με απόδοση 6,30, ακολουθούμενος από τον συμπαίκτη του Adam Iday (7,00).

Ιρλανδία – Ελλάδα, Προγνωστικά Στοιχήματος

Ιρλανδία να κερδίσει – 2,43

Η πρόσφατη εκτός έδρας φόρμα της Ελλάδας προκαλεί ανησυχία. Μπορούμε να δικαιολογήσουμε τις διαδοχικές ήττες από τη Γαλλία και την Ολλανδία, αλλά η ήττα με 1-0 στην Κύπρο και η ισοπαλία 2-2 στη Μάλτα θα προβληματίσουν τον ομοσπονδιακό προπονητή. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά σε ένα κατάμεστο Aviva Stadium.

Under 1,5 γκολ – 2,48

Ένα γκολ μπορεί να σφραγίσει τους τρεις βαθμούς σε αυτό το παιχνίδι. Η Ιρλανδία έχει πετύχει ένα ή λιγότερα γκολ στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια της, ενώ η Ελλάδα δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια της.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ