Ποδόσφαιρο

Ελληνική Σούπερ Λίγκα: Προεπισκόπηση 8ης αγωνιστικής

Το ελληνικό πρωτάθλημα Σούπερ Λίγκα επέστρεψε και έχουμε ενδιαφέροντες αγώνες μπροστά μας. Η επιλογή των αγώνων της 8ης αγωνιστικής έρχεται από τον Πειραιά, όπου ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον δεύτερο Παναθηναϊκό. Ρίξαμε μια ματιά στις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου και διαλέξαμε ανάλογα μερικά από τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Στο NetBet Σπορ, μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας έως και 50% με το Παρολί Boost. Απλά δημιουργείτε ένα παρολί με τουλάχιστον τρεις επιλογές (ελάχιστη απόδοση 1,60 ανά επιλογή) και όσο περισσότερες ομάδες προσθέτετε, τόσο υψηλότερο είναι το ποσοστό του Παρολί Boost.

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

Μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού πριν από τη διεθνή διακοπή, η ΑΕΚ βρίσκεται στην τέταρτη θέση, πέντε βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Με τους δύο πρώτους να παίζουν μεταξύ τους αυτό το Σαββατοκύριακο, η ΑΕΚ θα ελπίζει να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή. Ταξιδεύει στην Τρίπολη έχοντας κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στη Σούπερ Λίγκα, συμπεριλαμβανομένης της εντυπωσιακής νίκης εκτός έδρας επί του Παναθηναϊκού. Θα είναι το φαβορί για να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς εκτός έδρας στην 8η αγωνιστική.

Ο Αστέρας ήταν νικητής με 3-1 στο Κύπελλο Ελλάδας στην τελευταία του αναμέτρηση, αλλά έχει κερδίσει μόλις μία φορά στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του οι γηπεδούχοι διασύρθηκαν με 4-1 από τον Παναθηναϊκό. Περιμένουμε το σκορ να είναι ελαφρώς πιο μικρό απέναντι στην ΑΕΚ αλλά θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την τύχη του αν θέλει να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

ΑΕΚ να κερδίσει – 1,60

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος

Ο τρίτος ΠΑΟΚ είναι μια ακόμα ομάδα που ελπίζει να ανέβει στη βαθμολογία αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον απειλούμενο με υποβιβασμό Ατρόμητο. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα, αλλά οι φιλοξενούμενοι μοιάζουν προορισμένοι για την πάλη της παραμονής, έχοντας πάρει μόλις τρεις βαθμούς στα πρώτα επτά παιχνίδια τους.

Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος σε έξι αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας εντυπωσιακής νίκης με 3-1 επί της Φρανκφούρτης για το Conference League την τελευταία φορά. Οι γηπεδούχοι θα είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, και δεδομένου ότι ο Ατρόμητος διαθέτει τη δεύτερη λιγότερο παραγωγική επίθεση στην κατηγορία, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο ΠΑΟΚ να κρατήσει ένα καθαρό φύλλο αγώνα.

ΠΑΟΚ να κερδίσει με μηδέν – 1,94

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Πρόκειται για το μεγαλύτερο παιχνίδι της σεζόν μέχρι στιγμής, καθώς ο πρώτος και ο δεύτερος συγκρούονται στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει σχεδόν τέλεια τις υποχρεώσεις του, με έξι νίκες και μία ισοπαλία στα πρώτα επτά παιχνίδια του. Επίσης, έχει πετύχει 22 γκολ σε αυτό το διάστημα – περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα – και έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ.

Ο Παναθηναϊκός τον ακολουθεί κατά πόδας μετά το 5-0 επί του Ατρόμητου στην 7η αγωνιστική. Έχει κερδίσει και τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια του, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Ολυμπιακός έχει χάσει μόνο ένα παιχνίδι στην έδρα του από τον Παναθηναϊκό τα τελευταία 8 χρόνια. Είναι σε πολύ καλή φόρμα και θα είναι το φαβορί για να ανοίξει τη διαφορά στην κορυφή της ελληνικής Σούπερ Λίγκα.

Ολυμπιακός να κερδίσει και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες – 4,40

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ