Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ – Έβερτον Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Προγνωστικά Στοιχήματος

Είναι γνωστό ως “Φιλικό Ντέρμπι”. Υπάρχει λιγότερο από ένα μίλι μεταξύ τους και βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής η μία από την άλλη πάνω από το Stanley Park. Η αντιπαλότητα Λίβερπουλ-Έβερτον είναι μία από τις πιο κοντινές στο ποδόσφαιρο.

Για τους “κόκκινους” είναι μια ακόμη ευκαιρία να επιβάλουν την κυριαρχία τους επί των τοπικών τους αντιπάλων, ενώ για την Έβερτον είναι μια ευκαιρία να πάρει ένα μεγάλο τρόπαιο. Είναι το πρώτο ντέρμπι του Merseyside της σεζόν και η 243η επίσημη συνάντησή τους. Θα είναι ένα καλό παιχνίδι! Κάναμε μια προεπισκόπηση του αγώνα και συγκεντρώσαμε μερικά προγνωστικά ποδοσφαίρου για να σας προετοιμάσουμε για το μεγάλο παιχνίδι.

Στο NetBet Σπορ, έχετε τώρα πλήρη έλεγχο των στοιχημάτων σας με τη λειτουργία Cash Out. Παρακολουθείτε πώς εξελίσσονται οι επιλογές σας και εξαργυρώνετε ανά πάσα στιγμή για να εισπράξετε τα κέρδη σας νωρίς.

Λίβερπουλ – Έβερτον, Προεπισκόπηση

Πραγματικοί διεκδικητές;

Αν και πρόκειται για ένα από τα πιο παραδοσιακά ντέρμπι στον κόσμο, το οποίο τα περισσότερα χρόνια είναι γεμάτο πάθος, δράμα και ιστορία, οι δύο σύλλογοι δεν θα μπορούσαν να είναι πιο διαφορετικοί αυτή τη στιγμή. Η Λίβερπουλ ήταν ελαφρώς άτυχη αυτή τη σεζόν. Ωστόσο, τρεις βαθμοί θα μπορούσαν να εκτοξεύσουν την ομάδα του Jurgen Klopp στην κορυφή, τουλάχιστον μέχρι να αντιμετωπίσει η Τότεναμ τη Δευτέρα τη Φούλαμ. Έχει πέσει θύμα κακής διαιτησίας, μεταγενέστερων νικητών και αρκετής ατυχίας. Ωστόσο, τα Σπιρούνια είχαν στιγμές που άξιζαν αυτή τη νίκη, οπότε η Λίβερπουλ δεν μπορεί να αισθάνεται πολύ άσχημα.

Αλλά σε αυτό το πρώιμο στάδιο της σεζόν, η ομάδα του Klopp μοιάζει με μια ομάδα που θα μπορούσε να διεκδικήσει την κορυφή. Πρώτον, μετά από μερικές πρώιμες αδυναμίες, η μεσαία της γραμμή αρχίζει πια να λειτουργεί σωστά. Ο Dominik Szoboszlai έχει πάρει τη φανέλα με το νούμερο 8 και κάνει την καλύτερη δυνατή μίμηση του Steven Gerrard. Ο Ούγγρος σκόραρε έναν απόλυτο κεραυνό κατά τη διάρκεια της διεθνούς διακοπής και θα μπορούσε να είναι καθοριστικός στην προσπάθεια για τον τίτλο. Δυστυχώς, δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο για τον Alexis MacAllister, ο οποίος δεν έχει δείξει τον καλύτερό του εαυτό μετά τους ηρωισμούς του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το 2023, το φρούριο της Λίβερπουλ παραμένει απαραβίαστο στην Πρέμιερ Λιγκ, με μόνο τη Λιντς να έχει καταφέρει να εξασφαλίσει τη νίκη στο Άνφιλντ από τον Μάρτιο του 2021. Ωστόσο, οι αμυντικές ανησυχίες παραμένουν για τη Λίβερπουλ. Ο Virgil van Dijk δεν αποπνέει πλέον το αήττητο στην καρδιά της άμυνάς της και οι αμφιβολίες εξακολουθούν να υφίστανται γύρω από τον Trent Alexander-Arnold. Ένα ταλέντο της γενιάς του στα έμπροσθεν, αλλά η αμφισβητήσιμη αμυντική λειτουργία έχει οδηγήσει πολλούς να προτείνουν αλλαγή θέσης για τον παίκτη της Αγγλίας.

Ο Andy Robertson υπέστη τραυματισμό στον ώμο ενώ εκπροσωπούσε τη Σκωτία, θέτοντας εν αμφιβόλω τη διαθεσιμότητά του για το επερχόμενο πρώτο ντέρμπι της σεζόν στο Merseyside. Επιπλέον, ο Thiago, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στη βουβωνική χώρα, παραμένει τουλάχιστον δύο εβδομάδες μακριά από την επιστροφή του σε πλήρη ετοιμότητα. Ο Curtis Jones, ο οποίος δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο ματς με την Τότεναμ, θα χάσει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της ποινής του.

Το Μπλε Κλαμπ

Μέχρι στιγμής, η φετινή σεζόν ήταν για την Έβερτον ένα ρεσιτάλ γιουχαΐσματος. Είναι σχεδόν αστείο, αν δεν είσαι οπαδός των Τόφις. Ωστόσο, οι μπλε του Λίβερπουλ έφυγαν με το δεξί πριν από τη διεθνή διακοπή με νίκη 3-0 εντός έδρας επί της Μπόρνμουθ. Θα μπορούσε αυτό το αποτέλεσμα να είναι το αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση; Με τα σημερινά δεδομένα βρίσκονται στην 14η θέση.

Η Έβερτον είχε ένα δύσκολο ξεκίνημα στη σεζόν, καθώς κατάφερε να αποσπάσει μόλις έναν βαθμό από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές της. Η ομάδα του Sean Dyche βρέθηκε να ακροβατεί λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι αδυναμίες στην επίθεση ήταν εμφανείς, καθώς δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στα τρία πρώτα παιχνίδια, κάτι που αποτέλεσε ένα από τα πιο απογοητευτικά σημεία για τον κόσμο της Έβερτον.

Ωστόσο, η προσθήκη του νέου επιθετικού της, Beto, έδωσε την πολυπόθητη σπίθα, ενώ ο επίσης νεοφερμένος Arnaut Danjuma ήταν αυτός που είχε αντίκτυπο με ένα γκολ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Bramall Lane. Αμυντικά, η Έβερτον αντιμετωπίζει προβλήματα, δεχόμενη συνολικά εννέα γκολ στα πέντε πρώτα παιχνίδια της. Ο Sean Dyche είναι αυτός που έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να ενισχύσει την άμυνά της για να αντιμετωπίσει αυτή την αδυναμία.

Δεν υπάρχουν πολλά πιο δύσκολα μέρη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο από το Άνφιλντ. Ο Sean Dyche θα χρειαστεί μια απόδοση 10/10 σε όλο το γήπεδο αν θέλει να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι. Για τη Λίβερπουλ, είναι μια ευκαιρία να φτάσει στην κορυφή, έστω και για λίγες ώρες πριν παίξουν τα Σπιρούνια και την Σίτι.

Λίβερπουλ – Έβερτον, Αποδόσεις στοιχημάτων

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Λίβερπουλ είναι το φαβορί. Είναι στο 1,34 για να το πάρει στην έδρα της και να βρεθεί στην κορυφή του πίνακα για πρώτη φορά μετά από χρόνια. Η Έβερτον έρχεται ως μεγάλο αουτσάιντερ και δεδομένης της πρόσφατης φόρμας της αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Το να κερδίσει εκτός έδρας είναι 7,20, ενώ η ισοπαλία κοστολογείται στο 5,40.

Ο Mohammed Salah προηγείται στις αποδόσεις για το σκοράρισμα, στο 4,60 για να σκοράρει πρώτος στο ντέρμπι, με τον Darwin Nunez στο 5,00 για να ανοίξει ο ίδιος το σκορ. Ο Dominic Calvert-Lewin αναμένεται να σκοράρει πρώτος για την Έβερτον με απόδοση 11,00 ή 4,20 για οποιαδήποτε στιγμή.

Λίβερπουλ – Έβερτον, Συμβουλές στοιχηματισμού

Ο Mohammad Salah να σκοράρει ανά πάσα στιγμή, η Λίβερπουλ να κερδίσει και over 1,5 γκολ @ 2,20

Ο Salah θα ήθελε να σκοράρει το γκολ στο ντέρμπι και ο 33χρονος έχει ήδη σκοράρει 8 φορές φέτος. Οι Κόκκινοι θα ήθελαν να πάνε στην κορυφή, έστω και για λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με τα Σπιρούνια. Με την τρύπια άμυνα της Έβερτον, ο Salah θα μπορέσει να επωφεληθεί.

Λίβερπουλ να κερδίσει με 3-0 @ 9,80

Η καημένη η Έβερτον. Είναι αντίπαλοι στα χαρτιά, αλλά ως εκεί. Η Λίβερπουλ είναι κλάσεις πάνω από την μπλε πλευρά του ποταμού Mersey και αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι περίπατος για τους “Κόκκινους”, δεδομένης της απίστευτης φόρμας που έχουν στην έδρα τους.

Dominic Calvert-Lewin να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή @ 4,20

Θα μπορούσε να υπάρξει ένας απίθανος ήρωας εδώ, μακριά από την έδρα του; Ο επιθετικός της Έβερτον έχει μεγάλη ποιότητα και μετά από μια μακρά περίοδο τραυματισμού, θα μπορούσε να επιστρέψει και να είναι έτοιμος για αυτό το παιχνίδι.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ