Ποδόσφαιρο

Γιουρόπα Λιγκ: Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ Προεπισκόπηση

Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ

Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει στο Γιουρόπα Λιγκ αυτή την εβδομάδα, καθώς ετοιμάζεται να υποδεχτεί την πρωτοπόρο του ομίλου Γουέστ Χαμ. Πέντε βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες με τέσσερις αγώνες να απομένουν για τη φάση των ομίλων. Κάναμε μια προεπισκόπηση του επερχόμενου αγώνα και συγκεντρώσαμε μερικά προγνωστικά στοιχήματος από τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Στη NetBet, όταν εγγραφείτε, επαληθεύσετε το λογαριασμό σας, καταθέσετε και στοιχηματίσετε τουλάχιστον 10€, μπορείτε να κερδίσετε δύο Δωρεάν Στοιχήματα: έως και 50€ ανάλογα με το μέγεθος της πρώτης σας κατάθεσης και του πρώτου σας στοιχήματος και 5€ για την επαλήθευση του λογαριασμού σας.

Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ, Προεπισκόπηση

Σχεδόν άψογα έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα της ελληνικής Σούπερ Λίγκα ο Ολυμπιακός, ο οποίος παραμένει αήττητος και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ωστόσο, τα πράγματα δεν έχουν πάει τόσο καλά στην Ευρώπη. Ηττήθηκε εντός έδρας με 3-2 από τη γερμανική Φράιμπουργκ, ενώ στη συνέχεια σπατάλησε προβάδισμα δύο τερμάτων στη Σερβία και αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την TSC.

Αντίθετα, η Γουέστ Χαμ έχει κάνει την καλύτερη δουλειά της στην Ευρώπη. Βρίσκεται άνετα στην κορυφή του ομίλου, αφού διέλυσε εκτός έδρας την TSC (3-1) και τη Φράιμπουργκ (2-1). Μια νίκη το βράδυ της Πέμπτης θα εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό τη θέση της Γουέστ Χαμ στα νοκ άουτ παιχνίδια. Σε περίπτωση που η TSC κερδίσει τη Φράιμπουργκ, η Γουέστ Χαμ θα μπορούσε να απομακρυνθεί οκτώ βαθμούς από τον Ολυμπιακό στην τρίτη θέση.

Ωστόσο, η αυτοπεποίθηση της ομάδας του Λονδίνου μπορεί να δέχτηκε ένα μικρό πλήγμα το Σαββατοκύριακο. Διαλύθηκε με 4-1 από την Άστον Βίλα, τερματίζοντας ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα. Παρά το απογοητευτικό αποτέλεσμα, ελπίζει να διεκδικήσει έναν βαθμό, ή ίσως και περισσότερους, στον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να δυσκολέψει στους φιλοξενούμενους μπροστά σε ένα ενθουσιώδες εντός έδρας κοινό. Οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει έξι από τις επτά φετινές τους εξόδους στην έδρα τους, κρατώντας καθαρό φύλλο αγώνα σε τέσσερις από αυτές τις νίκες. Μπορεί να είναι μια πιο δύσκολη αναμέτρηση από όσο πιστεύουν πολλοί. 

Γιουρόπα Λιγκ, Αποδόσεις Στοιχημάτων

Η Γουέστ Χαμ θα έρθει στον Πειραιά ως φαβορί στο 2,04. Ο Ολυμπιακός εντός έδρας είναι αουτσάιντερ στο 3,28, ενώ η ισοπαλία κοστολογείται στο 3,45. Στη δημοφιλή αγορά των διπλών ευκαιριών, το Ολυμπιακός ή ισοπαλία είναι στο 1,72, με το Γουέστ Χαμ ή ισοπαλία στο 1,31 και το Ολυμπιακό ή Γουέστ Χαμ στο 1,28.

Οι επιθετικοί της Γουέστ Χαμ οδηγούν τις αποδόσεις για να ανοίξουν το σκοράρισμα, με τους Jarrod Bowen (7,00), Danny Ings (7,30), και Michail Antonio (7,40) να είναι τα τρία φαβορί. Οι Ayoub El Kaabi (7,50) και Youssef El Arabi (7,60) οδηγούν στο να ανοίξουν το σκορ για τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ, Προτάσεις στοιχηματισμού

Ισοπαλία και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες – 4,05

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Ολυμπιακός να πάρει αποτέλεσμα εδώ. Έχει το πλεονέκτημα της έδρας και έχουμε την αίσθηση ότι η Γουέστ Χαμ μάλλον θα πάρει έναν βαθμό δεδομένης της υπεροχής της στον όμιλο.

Ο Jarrod Bowen να σκοράρει πρώτος – 7,00

Ο Bowen ήταν και φέτος ο βασικός παίκτης της Γουέστ Χαμ, πετυχαίνοντας επτά γκολ σε 10 παιχνίδια. Θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ