Ποδόσφαιρο

Γιουρόπα Λιγκ: Μαρσέιγ – ΑΕΚ Προεπισκόπηση

Μαρσέιγ - ΑΕΚ

Η διαδικασία είναι μάλλον ισορροπημένη στον όμιλο Β, ο οποίος είναι αναμφίβολα ο πιο ανταγωνιστικός όμιλος της φετινής διοργάνωσης. Η ΑΕΚ προηγείται αυτή τη στιγμή με 4 βαθμούς, ακολουθούμενη από τη Μαρσέιγ (2), τον Άγιαξ (2) και την Μπράιτον (1). Αναλύσαμε την κορυφαία αναμέτρηση του ομίλου αυτή την Πέμπτη και διαλέξαμε μερικά προγνωστικά στοιχήματος από τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Στο NetBet Σπορ, μπορείτε να φύγετε με τα κέρδη σας στα μέσα του αγώνα χάρη στη λειτουργία Cash Out!

Μαρσέιγ – ΑΕΚ Προεπισκόπηση

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε καλό σημείο εντός συνόρων φέτος, έχοντας μερικούς βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και θα είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση μετά τις συνεχόμενες νίκες με 3-0. Έδειξε επίσης καλή εικόνα στην ευρωπαϊκή σκηνή, σοκάροντας τον κόσμο με τη νίκη 3-2 στην Μπράιτον, πριν πάρει έναν βαθμό από τον φιλοξενούμενο Άγιαξ.

Τα πράγματα δεν ήταν τόσο θετικά στο στρατόπεδο της Μαρσέιγ. Βρίσκεται στην 8η θέση της Ligue 1, έχοντας ήδη οκτώ βαθμούς διαφορά από την κορυφαία Μονακό. Βρίσκεται σε κακή φόρμα με μόλις μία νίκη στις τελευταίες οκτώ εξόδους της σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτό περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις τους στο Γιουρόπα Λιγκ, την ισοπαλία 3-3 με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και την ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Μπράιτον.

Ωστόσο, παρά την κακή της φόρμα, η Μαρσέιγ έχει διαπρέψει στην έδρα της, ιδίως στη Ligue 1. Είναι αήττητη σε τέσσερις εντός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα με τρεις νίκες και μια ισοπαλία στο Stade Velodrome. Η ΑΕΚ έχει ήδη δώσει επτά εκτός έδρας αγώνες φέτος, ως αποτέλεσμα της πρόωρης πρόκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει κερδίσει τα πέντε από αυτά τα επτά παιχνίδια και δεν της είναι δύσκολο να παίρνει βαθμούς εκτός έδρας.

Αυτές οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μόνο δύο φορές στη διοργάνωση, στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ το 1989. Η Μαρσέιγ κέρδισε το πρώτο παιχνίδι με 2-0 στην έδρα της, ενώ στη συνέχεια αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην Αθήνα για να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα προημιτελικά. Η γαλλική ομάδα συνέχισε και έχασε στα ημιτελικά από την Μπενφίκα.

Γιουρόπα Λιγκ, Αποδόσεις Στοιχημάτων

Ως αποτέλεσμα της ισχυρής εντός έδρας φόρμας της, η Μαρσέιγ είναι τεράστιο φαβορί στο 1,64, ενώ η ΑΕΚ είναι αουτσάιντερ στο 4,60 και η ισοπαλία στο 3,91. Αναμένονται γκολ, με το over 1,5 (1,21) και το over 2,5 (1,65) να προσελκύουν μεγάλη στοιχηματική προσοχή.

Όσον αφορά τους σκόρερ, ο πρώην σέντερ φορ της Άρσεναλ και της Μπαρτσελόνα, Pierre-Emerick Aubameyang, είναι το φαβορί για να σκοράρει με απόδοση 5,20.

Μαρσέιγ – ΑΕΚ, Προτάσεις Στοιχηματισμού

Ισοπαλία και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες – 4,57

Δεν μπορούμε να ξεγράψουμε την ΑΕΚ, ειδικά δεδομένης της κακής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η Μαρσέιγ. Μπορούμε να δούμε την ελληνική ομάδα να φεύγει με έναν βαθμό, με τον οποίο θα είναι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένη.

Ο Pierre-Emerick Aubameyang να σκοράρει πρώτος – 5,20

Ο Aubameyang είναι μια καλή επιλογή για να ανοίξει το σκορ. Από τότε που ήρθε στη Μαρσέιγ δεν έχει κάνει τον κόσμο να παραμιλάει, αλλά ήταν δύο φορές σκόρερ στην ισοπαλία (2-2) με τον Άγιαξ. Αν πάρει τη σωστή πάσα, θα σκοράρει.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ