Ποδόσφαιρο

Ελληνική Σούπερ Λίγκα: Προεπισκόπηση 9ης αγωνιστικής

Ένταση επικρατεί στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα ενόψει της 9ης αγωνιστικής. Κάναμε μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου και ξεχωρίσαμε μια τριάδα με απόδοση ποδοσφαιρικού στοιχήματος 9,90.

Στο NetBet Σπορ, μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα μπόνους Παρολί Boost έως και 50% στα συνδυαστικά σας στοιχήματα!

Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός

Μετά τη διακοπή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός ελπίζει να μειώσει τη διαφορά από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος όταν θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό. Οι γηπεδούχοι θα πάνε σε αυτό το παιχνίδι έχοντας χάσει μόλις ένα παιχνίδι πρωταθλήματος φέτος και με το δεύτερο καλύτερο αμυντικό ρεκόρ στο πρωτάθλημα.

Ο Πανσερραϊκός δεν βρίσκεται σε καμία περίπτωση στη χειρότερη κατάσταση, αλλά έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο ένα από τα πέντε εκτός έδρας παιχνίδια του. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι δύο ομάδες έχουν να συναντηθούν πάνω από μια δεκαετία και πιστεύουμε ότι η διαφορά ποιότητας θα είναι ξεκάθαρη για όλους σε αυτό το παιχνίδι.

Παναθηναϊκός να κερδίσει με μηδέν – 1,78

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Αυτές οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 17 βαθμούς, με τον ΠΑΟΚ να πλησιάζει στη δεύτερη θέση με την καλύτερη διαφορά τερμάτων του. Ελάχιστες διαφορές υπάρχουν μεταξύ τους σε αυτή την αγωνιστική περίοδο και τα πάντα θα μπορούσαν να συμβούν στην Αθήνα. Η ΑΕΚ έχει κερδίσει 3-0 σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ ο ΠΑΟΚ έρχεται σε αυτό το παιχνίδι μετά τη νίκη του με 2-0 επί του Ατρομήτου.

Η ΑΕΚ συνήθως κερδίζει τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, ιδίως εντός έδρας. Έχει κερδίσει τρεις διαδοχικές εντός έδρας αναμετρήσεις με τους φιλοξενούμενους, χωρίς να δεχθεί ούτε ένα γκολ. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ έχει γυρίσει σελίδα φέτος και αρχίζει να μοιάζει με πραγματικό διεκδικητή του τίτλου. Αυτές είναι καλές αποδόσεις για ισοπαλία.

Ισοπαλία – 3,59

ΟΦΗ – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχει το βλέμμα του στραμμένο στον τίτλο που του ξέφυγε την προηγούμενη σεζόν. Και έχει ξεκινήσει την αγωνιστική όπως σκοπεύει να συνεχίσει, με έξι νίκες και μία ισοπαλία στα επτά πρώτα παιχνίδια του. Με 22 γκολ που έχει πετύχει και μόλις δύο που έχει δεχτεί, έχει αυτή τη στιγμή την πιο παραγωγική επίθεση και την πιο σφιχτή άμυνα του πρωταθλήματος. Ωστόσο, δεν θα είναι ομαλή η πορεία στο Ηράκλειο, καθώς ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την συμπαγή ομάδα του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 13 βαθμούς σε οκτώ αγώνες. Μόνο ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν κερδίσει περισσότερους βαθμούς στην έδρα τους και δεν έχουν χάσει στην έδρα τους από τον Μάρτιο. Οι γηπεδούχοι έχουν ήδη κερδίσει τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ φέτος. Θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να είναι το πιο πρόσφατο τρόπαιο; Δεν είμαστε πεπεισμένοι. Οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος είναι ανώτεροι και νομίζουμε ότι θα πάρουν τους τρεις βαθμούς σε μια δύσκολη αναμέτρηση.

Ολυμπιακός να κερδίσει – 1,55

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ