Ποδόσφαιρο

Ελληνική Σούπερ Λίγκα: Προεπισκόπηση 10ης αγωνιστικής

Οδεύουμε προς την 10η αγωνιστική και στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα υπάρχει μια κούρσα τριών ίππων. Ο Παναθηναϊκός προηγείται, με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ να ακολουθούν με μικρή διαφορά. Ποιος θα βγει πρώτος αυτό το Σαββατοκύριακο; Κάναμε μια ανάλυση των σημαντικότερων αγώνων της 10ης αγωνιστικής και συγκεντρώσαμε τα προγνωστικά μας με βάση τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Στο NetBet Σπορ, μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα μπόνους Παρολί Boost έως και 50% στα συνδυαστικά σας στοιχήματα!

Λαμία – Παναθηναϊκός

Φαίνεται ότι οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος θα περάσουν άλλη μια εβδομάδα στην κορυφή. Δεν μπορούμε να τους δούμε να χάνουν και τους τρεις βαθμούς δεδομένης της φόρμας στην οποία βρίσκονται. Έρχονται σε αυτή την αναμέτρηση μετά από τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένων δύο νικών με 5-0 επί του Ατρομήτου και του Πανσερραϊκού. Καμία ομάδα στην κατηγορία δεν έχει πετύχει περισσότερα γκολ (29) και δεν έχει δεχθεί λιγότερα (5) από τον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για συνταγή επιτυχίας. Μετά τη διακοπή της πρόσφατης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, πήρε στη συνέχεια τους βαθμούς, γεγονός που σημαίνει ότι ανέβηκε πάνω από τους αντιπάλους του στον πίνακα του πρωταθλήματος.

Η Λαμία βρίσκεται επίσης σε καλή φόρμα έχοντας κερδίσει τρεις συνεχόμενους αγώνες. Ωστόσο, αυτές οι νίκες ήρθαν κόντρα στον Παναιτωλικό, τα Γιάννενα και τον Αστέρα Τρίπολης, τρεις ομάδες που θα μπορούσαν κάλλιστα να παλέψουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό φέτος. Ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει κάθε μία από τις επτά τελευταίες συναντήσεις με τη Λαμία, με αυτό το Σαββατοκύριακο να είναι πιθανό να γίνουν οκτώ.

Ο Παναθηναϊκός να κερδίσει – 1,42

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Το μεγαλύτερο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου έρχεται από τον Πειραιά, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι θα αναζητήσουν τρόπο να επιστρέψουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αφού είδαν τους βαθμούς να περνάνε στον Παναθηναϊκό στο ματς που διακόπηκε. Ωστόσο, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση καθώς ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από ντέρμπι με νίκη 2-1 επί της Γουέστ Χαμ στην Ευρώπη και νίκη 2-0 επί του ΟΦΗ Κρήτης. Είναι σε φουλ φόρμα στην προετοιμασία του για το συγκεκριμένο ματς.

Η πρόσφατη ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ τον έφερε πέντε βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας. Ήταν η πρώτη του ήττα σε οκτώ αγώνες και θα μπορούσε κάλλιστα να έχει κλονίσει κάπως την αυτοπεποίθησή του εν όψει ενός ακόμη τεράστιου αγώνα.

Ο Ολυμπιακός να κερδίσει – 1,69

Άρης – Ατρόμητος

Ο Άρης δείχνει σε καλή κατάσταση για να τερματίσει στον όμιλο του πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν. Έχει χάσει μόλις μία φορά στις τελευταίες επτά εξόδους του και έρχεται σε αυτή την αναμέτρηση μετά από διαδοχικές νίκες επί του Πανσερραϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα. Αντίθετα, ο Ατρόμητος έχει κερδίσει μόνο ένα παιχνίδι φέτος, το οποίο έτυχε να είναι την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Παναιτωλικό.

Πριν από αυτό, οι φιλοξενούμενοι είχαν πέντε ήττες και τρεις ισοπαλίες. Με μόλις έναν βαθμό σε έξι αγώνες, καμία ομάδα δεν έχει χειρότερη εκτός έδρας επίδοση από τον Ατρόμητο. Έχει χάσει τα πέντε από αυτά τα έξι παιχνίδια, ενώ στα τρία από αυτά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ο Άρης να κερδίσει – 1,42

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ