Ποδόσφαιρο

Ελληνική Σούπερ Λίγκα: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ Προεπισκόπηση

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Ένα ακόμη ενδιαφέρον παιχνίδι μας περιμένει το Σαββατοκύριακο στην ελληνική Σούπερ Λίγκα, καθώς ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στον Πειραιά. Αναλύσαμε αυτό το μεγάλο παιχνίδι και διαλέξαμε μερικά από τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος με βάση τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Στο NetBet Σπορ, μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα μπόνους Παρολί Boost έως και 50% στα συνδυαστικά σας στοιχήματα!

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

Αφού ο Ολυμπιακός έχασε τους βαθμούς στο ματς με τον Παναθηναϊκό που είχε διακοπεί, έκτοτε επανήλθε με νίκη στο Europa League και νίκη με 2-0 επί του ΟΦΗ Κρήτης. Πλέον βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος, ενώ ετοιμάζεται για ένα ακόμη δύσκολο τεστ απέναντι στον ΠΑΟΚ. Πέρα από το παιχνίδι που εγκαταλείφθηκε, ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του. Καμία ομάδα δεν έχει πετύχει περισσότερα γκολ στην έδρα της από τους Έλληνες γίγαντες.

Το αήττητο σερί 8 αγώνων του ΠΑΟΚ έλαβε τέλος την 9η αγωνιστική, όταν έχασε με 2-0 από την ΑΕΚ. Πλέον βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και έχει αρκετό έδαφος να καλύψει. Η ήττα στον Πειραιά θα μπορούσε να αυξήσει αυτή τη διαφορά στους οκτώ βαθμούς αν ο Παναθηναϊκός νικήσει τη Λαμία, κάτι που αναμένεται να κάνει.

Παρά την καλή του φόρμα τελευταία, ο ΠΑΟΚ δεν τα έχει πάει ιδιαίτερα καλά εκτός έδρας. Έχει πάρει μόλις τέσσερις βαθμούς σε τέσσερις εκτός έδρας αγώνες, συμπεριλαμβανομένων των ηττών από τον ΟΦΗ Κρήτης και την ΑΕΚ. Ωστόσο, κέρδισε σε αυτό το παιχνίδι την περασμένη σεζόν, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό με 2-1 εκτός έδρας. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη τους σε έξι αγώνες στον Πειραιά.

Από τις τελευταίες 10 συναντήσεις μεταξύ αυτών των δύο ομάδων, ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τέσσερις, ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει μία φορά και πέντε έχουν λήξει ισόπαλες. Ήταν πάντα μια δύσκολη αναμέτρηση και δεν περιμένουμε κάτι το διαφορετικό αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ελληνική Σούπερ Λίγκα, Τελευταίες στοιχηματικές αποδόσεις

Ο Ολυμπιακός θα πάει σε αυτό το παιχνίδι μπροστά στο κοινό του ως φαβορί 1,69. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι αουτσάιντερ στο 4,60 και η ισοπαλία στο 3,59. Οι αποδόσεις είναι μοιρασμένες στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Οι αποδόσεις είναι στο 1,89 για να βρουν δίχτυα και οι δύο ομάδες και στο 1,85 για να κρατήσουν και οι δύο ομάδες καθαρό φύλλο αγώνα.

Ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει πολλά καθαρά φύλλα αγώνα φέτος, με τη νίκη χωρίς να δεχτεί γκολ στην έδρα του να τιμολογείται αυτή τη στιγμή στο 2,70 και να μοιάζει μια καλή επιλογή.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Προτάσεις Στοιχηματισμού

Ο Ολυμπιακός να κερδίσει με μηδέν – 2,70

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη επτά νίκες με καθαρό φύλλο αγώνα φέτος. Έχει δείξει ότι είναι μια κλάση ανώτερος από τις περισσότερες ομάδες, με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό, και τον υποστηρίζουμε να βγει νικητής σε μια δύσκολη αναμέτρηση στην έδρα του.

Daniel Podence να σκοράρει πρώτος – 9,00

Ο Daniel Podence ήταν ένας εξαιρετικός δανεισμός από την ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ Γουλβς. Αυτή τη στιγμή είναι ο πρώτος σκόρερ της ελληνικής Σούπερ Λίγκα με πέντε γκολ σε έξι παιχνίδια και πέτυχε και τα δύο γκολ στην πρόσφατη νίκη του Ολυμπιακού με 2-0 επί του ΟΦΗ Κρήτης.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ