Ποδόσφαιρο

Προεπισκόπηση της 4ης αγωνιστικής του Champions League

Champions League

Με δυνατά παιχνίδια συνεχίζεται το Champions League, με την κρίσιμη 4η αγωνιστική να παίζεται αυτή την εβδομάδα (07/11-08/11). Ξεχωρίζουν τα παιχνίδια από Α’ και ΣΤ’ όμιλο, με τις ομάδες που θα βγουν αλώβητες από αυτά να αποκτούν πλεονέκτημα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στη δημοσίευση αυτή, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την κατάσταση των ομάδων, τις αποδόσεις ποδοσφαίρου που προσφέρονται από τη NetBet Sport, καθώς και τις προβλέψεις μας για τα παιχνίδια αυτά. Μια πολύ ελκυστική προσφορά είναι διαθέσιμη επί του παρόντος στη NetBet με ονομασία “Boost Νίκης στα Παρολί’’, με τα κέρδη στα παρολί να ενισχύονται μέχρι 50%. Για να λάβετε μέρος σε αυτή, θα πρέπει να τοποθετήσετε ένα παρολί με τουλάχιστον 3 επιλογές, σε αποδόσεις μεγαλύτερες από 1.60.

Προεπισκόπηση των αγώνων

Με τα παιχνίδια του Α’ ομίλου την Τρίτη 07/11 αρχίζει η δράση αυτή τη βδομάδα στο Champions League. Για τις 19:45 είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι της Μπορούσια Ντόρτμουντ με τη Νιουκάστλ, η οποία πιθανώς θα κρίνει τη 2η θέση του συγκεκριμένου ομίλου και το εισιτήριο για τη φάση των 16. Οι 2 ομάδες αναμετρήθηκαν ξανά την προηγούμενη αγωνιστική, με τη Ντόρτμουντ να επικρατεί εκτός έδρας της Νιουκάστλ με 0-1. Για τις 22:00 είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι της Μίλαν με την Παρί, με τη Μίλαν να παίζει το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση στη φάση των 16, ύστερα από την ήττα της με 3-0 στο μεταξύ τους παιχνίδι πριν 2 εβδομάδες. Η βαθμολογία του ομίλου αυτή τη στιγμή είναι Παρί 6 βαθμοί, Ντόρτμουντ και Νιουκάστλ 4 βαθμοί και Μίλαν 2 βαθμοί.

Με 2 πολύ δυνατά παιχνίδια συνεχίζεται την Τετάρτη 08/11 η 4η αγωνιστική του Champions League, με την Κοπεγχάγη και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έρχονται αντιμέτωπες, ύστερα από τη νίκη με 1-0 της Μάντσεστερ πριν 2 εβδομάδες, με το νικητή να μένει ζωντανός στη μάχη της 2ης θέσης του ομίλου. Στο άλλο παιχνίδι, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Γαλατασαράι, ύστερα από το νίκη της με 1-3 στην Τουρκία και την εξασφάλιση ουσιαστικά της 1ης θέσης του συγκεκριμένου ομίλου. Επί του παρόντος η βαθμολογία σε αυτό τον όμιλο είναι Μπάγερν 9 βαθμοί, Γαλατασαράι 4 βαθμοί, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3 βαθμοί και Κοπεγχάγη 1 βαθμός.

Προγνωστικά

Ντόρτμουντ-Νιουκάστλ : Goal Goal – 1.60

Στο συγκεκριμένο ματς όλα μπορούν να συμβούν, με τις 2 ομάδες να παίζουν ανοικτά στα περισσότερα τους παιχνίδια και η επιλογή μας σε αυτό θα είναι να σκοράρουν και οι 2 ομάδες σε απόδοση 1.60.

Μίλαν-Παρί Σεν Ζερμέν: 1Χ – 1.63

Στο παιχνίδι αυτό τα προγνωστικά δίνουν ξεκάθαρο φαβορί την Παρί Σεν Ζερμέν, ύστερα και από τη νίκη της με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο η Μίλαν ήταν αξιόμαχη στο Παρίσι και το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού, με την Ιταλική ομάδα να χάνει πολλές ευκαιρίες και να δέχεται γκολ σε αντεπιθέσεις. Θα επιλέξουμε την επιλογή 1Χ σε απόδοση 1.63 στη NetBet.

Κοπεγχάγη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1Χ – 1.95

Η Κοπεγχάγη έδειξε στο 1ο παιχνίδι ότι κοίταξε στα μάτια τη Μάντσεστερ και θεωρούμε ότι παρόλο που είναι το αουτσάιντερ μπορεί να διεκδικήσει τις πιθανότητες της από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η πρόβλεψη μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το τελικό αποτέλεσμα να είναι 1Χ, το οποίο βρίσκουμε στο 1.95 στη NetBet.

Μπάγερν-Γαλατασαράι: 1 & Over 2.5 – 1.45

Στο παιχνίδι αυτό, η Μπάγερν Μονάχου είναι το ξεκάθαρο φαβορί, με την απόδοση νίκης της να προσφέρεται στο 1.21 από τη NetBet. Θα επιλέξουμε στην κατηγορία «Τελικό Αποτέλεσμα & Σύνολο Γκολ» την επιλογή 1 & Over 2.5 σε απόδοση 1.45, καθώς πιστεύουμε ότι θα είναι ένα ανοικτό παιχνίδι με πολλά γκολ και τη Μπάγερν τελική νικήτρια.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ