Ποδόσφαιρο

Προεπισκόπηση της 4ης αγωνιστικής του Europa League

Europa League

Μια πολύ ενδιαφέρουσα 4η αγνωστική έρχεται στο Europa League, τα αποτελέσματα της οποίας θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις ομάδες που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πολύ ενδιαφέρονται παιχνίδια περιλαμβάνουν οι όμιλοι των Ελληνικών ομάδων, οι οποίες αναζητούν θετικά αποτελέσματα, ώστε να βρεθούν σε πλεονεκτική θέση ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Στο παρόν άρθρο, θα βρείτε προεπισκόπηση ορισμένων από τους σημαντικότερων αγώνων της ημέρας, καθώς και ορισμένες προβλέψεις αθλητικών στοιχημάτων από την ομάδα των ειδικών μας. Εγγραφείτε στη NetBet και αποκτήστε πρόσβαση σε εξαιρετικές αποδόσεις ποδοσφαίρου, καθώς και στην προσφορά «Boost Νίκης στα Παρολί», με την οποία τα κέρδη στα παρολί ενισχύονται έως και 50%!

Προεπισκόπηση των αγώνων

Όσον αφορά τον Α’ όμιλο, ο Ολυμπιακός ύστερα από τη νίκη του με τη Γουέστ Χαμ, στο Καραϊσκάκη με 2-1, πάει στην Αγγλία για να διεκδικήσει τις πιθανότητές του απέναντι στην Αγγλική ομάδα. Η Γουέστ Χαμ θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει τη πρόκριση στην επόμενη φάση, έχοντας επί του παρόντος 6 βαθμούς με τον Ολυμπιακό να έχει 4. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Φράιμπουργκ υποδέχεται τη Μπάτσκα Τόπολα, με τη γερμανική ομάδα να θέλει να διπλασιάσει τις νίκες τις απέναντι στη Σέρβικη ομάδα, ύστερα από το 1-3 της προηγούμενης βδομάδας στη Σερβία. Η Φράιμπουργκ επί του παρόντος έχει 6 βαθμούς, με τη Σέρβικη ομάδα να έχει 1.

Στον όμιλο ΣΤ’, η βαθμολογία επί του παρόντος έχει διαμορφωθεί με τη Ρεν να έχει 6 βαθμούς, τον Παναθηναϊκό 4, τη Βιγιαρεάλ 3 και τη Μακάμπι Χάιφα 1. Ωστόσο, η Βιγιαρεάλ και η Μακάμπι έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο, με το μεταξύ τους 1ο παιχνίδι να αναβάλλεται, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο Ισραήλ. Ο Παναθηναϊκός ύστερα από την εντός έδρας ήττα με 1-2 από τη Ρεν πάει στη Γαλλία για να αντιμετωπίσει ξανά τη Γαλλική ομάδα, προσδοκώντας ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει στο κυνήγι των 2 πρώτων θέσεων του ομίλου. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Μακάμπι Χάιφα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ, με το παιχνίδι να διεξάγεται στην Κύπρο χωρίς κόσμο, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στο Ισραήλ, με τους Ισπανούς να θέλουν τη νίκη, για να εκμεταλλευτούν τις απώλειες που θα έχουν οι ομάδες στο άλλο παιχνίδι του ομίλου.

Προγνωστικά

Γουέστ Χαμ-Ολυμπιακός: Σύνολο γκολ 2 ή 3 – 2.04

Η Γουέστ Χαμ είναι το φαβορί για αυτό το παιχνίδι, και πρόκειται να έχει τον έλεγχο, με τον Ολυμπιακό να θέλει να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις για να σκοράρει ένα γκολ, που θα τον βάλει σε πλεονεκτική θέση. Η πρόβλεψη μας για το παιχνίδι αυτό είναι να σημειωθούν 2 ή 3 γκολ που προσφέρεται σε απόδοση 2.04 από τη NetBet.

Φράιμπουργκ-Μπάτσκα Τόπολα: 1& Over 2.5 – 1.50

Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει ξεκάθαρο φαβορί, με την Φράιμπουργκ να αναμένεται να έχει τον έλεγχο και να πιέζει ασφυκτικά τη Σέρβικη ομάδα. Η πρόβλεψη μας για το παιχνίδι αυτό είναι νίκη της Φράιμπουργκ και Over 2.5 γκολ, με την απόδοση που προσφέρεται από τη NetBet για αυτό το σημείο να είναι 1.50.

Ρεν-Παναθηναϊκός: Goal Goal – 1.80

Η Ρεν είναι το φαβορί για αυτό το παιχνίδι, παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός παρά την ήττα του στο παιχνίδι στη Λεωφόρο, πίεσε ασφυκτικά τη Γαλλική ομάδα, και πλήρωσε την αστοχία του στις μεγάλες φάσεις που είχε. Έτσι, θεωρούμε ότι θα είναι και πάλι ένα ανοικτό παιχνίδι, στο οποίο θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες, το οποίο παρέχεται σε απόδοση 1.80 στη NetBet.

Μακάμπι Χάιφα-Βιγιαρεάλ: 2 – 1.87

Ξεκάθαρο φαβορί για αυτό το παιχνίδι η Βιγιαρεάλ, η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί την ουδέτερη έδρα και να πάρει τη νίκη. Θεωρούμε ότι έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να τα καταφέρει και προτείνουμε νίκη της Βιγιαρεάλ σε απόδοση 1.87 στη NetBet.

*Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται στις 07/11 στη NetBet και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη των αγώνων.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ