Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ vs Μαρσέιγ: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις και Συμβουλές Στοιχήματος

ΑΕΚ vs Μαρσέιγ

Με την ΑΕΚ να υποδέχεται τη Μαρσέιγ, συνεχίζεται η 4η αγωνιστική του Europa League, για τον όμιλο Β, ο οποίος αποτελεί τον πιο ανταγωνιστικό όμιλο στη φετινή διοργάνωση. Στη δημοσίευση αυτή μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την κατάσταση των 2 ομάδων, τις αποδόσεις ποδοσφαίρου που προσφέρονται από τη NetBet Sport για το παιχνίδι, καθώς και ορισμένες προβλέψεις για το παιχνίδι από την ομάδα των αναλυτών μας. Παίξτε στη NetBet και εκμεταλλευτείτε ανά πάσα στιγμή τη πολύ χρήσιμη λειτουργία του Cash Out, κλείνοντας το δελτίο σας και παίρνοντας κέρδος, δίχως να χρειάζεται να περιμένετε την τελική έκβαση του αγώνα!

Προεπισκόπηση του αγώνα

Με όλες τις ομάδες να είναι στο κυνήγι των εισιτηρίων που οδηγούν στη συνέχεια της διοργάνωσης, η 4η αγωνιστική είναι πολύ κρίσιμη για τη συνέχεια του Β’ ομίλου, με τις ομάδες που θα επιβιώσουν αλώβητες να παίρνουν σημαντικό προβάδισμα. Η βαθμολογία του ομίλου αυτή τη στιγμή έχει πρωτοπόρο τη Μαρσέιγ με 5 βαθμούς, ΑΕΚ και Μπράιτον ακολουθούν με 4 βαθμούς και ο Άγιαξ έχει 2 βαθμούς.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Μαρσέιγ στην Αγιά Σοφιά (09/11 – 22.00), θέλοντας να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας της και να πάρει θετικό αποτέλεσμα, ύστερα από την ήττα της στη Γαλλία από τη Μαρσέιγ με 3-1 πριν 2 εβδομάδες. Το αποτέλεσμα του 1ου αγώνα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του, με την ΑΕΚ να παρουσιάζεται πλήρως ανταγωνιστική μέχρι το 57’,όπου και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακάς της, κάνοντας πέναλτι, με το σκορ στο 1-1. Έτσι, η ΑΕΚ αναγκάστηκε να δώσει χώρους στη Μαρσέιγ, χάνοντας εν τέλει με 3-1 και 2 πέναλτι κατά της. Η ΑΕΚ έχει αναμετρηθεί 3 φορές με τη Μαρσέιγ στην ιστορία της, μετρώντας 2 ήττες και 1 ισοπαλία.

Αποδόσεις

Οι αποδόσεις στις κύριες κατηγορίες του παιχνιδιού από τη NetBet είναι, νίκη ΑΕΚ στο 2.49, ισοπαλία στο 3.50 και νίκη Μαρσέιγ στο 2.76. Το over 2.5 goal δίνεται σε απόδοση 1.80, με το under 2.5 goal να το βρίσκουμε σε απόδοση 2.02. Ακόμα, βρίσκουμε το να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο 1.65, ενώ το να μην σκοράρουν στο 2.24.

Προγνωστικά

Goal Goal – 1.65

Με την ΑΕΚ να δείχνει στη Γαλλία ότι μπορεί να κοιτάξει τη Μαρσέιγ στα μάτια, περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι με την κατοχή της μπάλας να είναι μοιρασμένη. Πρόκειται για 2 πολύ επιθετικές ομάδες, που διαθέτουν παίκτες που διαθέτουν το εύκολο γκολ. Η πρόβλεψή μας είναι ότι θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες, που δίνετε σε απόδοση 1.65 στη NetBet.

Αποτέλεσμα 1Χ – 1.46

Θεωρούμε ότι η ΑΕΚ θα κάνει το παιχνίδι της, όπως σε όλα τα παιχνίδια της σεζόν μέχρι τώρα, βάζοντας δύσκολα στη Μαρσέιγ. Έτσι, με τη βοήθεια του κόσμου της, αναμένεται ότι θα τα δώσει όλα για τη νίκη, που θα τη βάλει σε πλεονεκτική θέση στον όμιλο. Η πρόβλεψη μας για το παιχνίδι είναι διπλή ευκαιρία, νίκη ΑΕΚ ή ισοπαλία, κάτι που παρέχεται σε απόδοση 1.46 από τη NetBet.

*Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 07//11 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ