Ποδόσφαιρο

Προεπισκόπηση της 11ης αγωνιστικής της Superleague

SuperLeague

Με ενδιαφέροντα παιχνίδια συνεχίζεται η Superleague το Σαββατοκύριακο (11/11-12/11). Ύστερα από τα τελευταία αποτελέσματα, η μάχη κορυφώνεται τόσο μεταξύ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας, όσο και μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται στις χαμηλότερες θέσεις. Στη δημοσίευση αυτή θα δείτε μια προεπισκόπηση των σημαντικότερων αγώνων της 11ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος, καθώς και ορισμένες συμβουλές στοιχήματος. Μη χάσετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε τις πολύ ελκυστικές αποδόσεις ποδοσφαίρου που παρέχονται από τη NetBet, έχοντας τη δυνατότητα να τοποθετήσετε αθλητικά στοιχήματα σε όλες τις δημοφιλείς διοργανώσεις. Επί του παρόντος, διαθέσιμη για τους παίκτες είναι η προσφορά «Boost Νίκης στα Παρολί», με την οποία οι χρήστες της NetBet μπορούν να δουν τα κέρδη τους στα παρολί να ενισχύονται έως και 50%!

Προεπισκόπηση των αγώνων – Προγνωστικά στοιχήματος

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός

Την αυλαία των Κυριακάτικων αγώνων του πρωταθλήματος ανοίγει η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα (12/11 – 17.30). Το κλίμα αναμένεται γιορτινό στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να έρχεται από το θρίαμβο στο Καραϊσκάκη, όπου νίκησε τον Ολυμπιακό με 2-4. Από την άλλη, ο Παναιτωλικός  δεν έχει καλή παρουσία μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα, ερχόμενος από διαδοχικές ήττες και εβρισκόμενος στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Έτσι, αναμένουμε ένα εύκολο απόγευμα για τον ΠΑΟΚ.

Πρόβλεψη: Σύνολο γκολ 2 ή 3 – 2.04

ΑΕΚ-Λαμία

Με την ΑΕΚ να υποδέχεται τη 5η στη βαθμολογία Λαμία (12/11 – 19.30), στην Αγιά Σοφιά συνεχίζεται η μάχη του πρωταθλήματος. Οι κιτρινόμαυροι έρχονται από στραβοπάτημα στο εκτός έδρας παιχνίδι τους με τη Κηφισιά, όπου δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν, δεχόμενοι γκολ στο φινάλε και χάνοντας 2 πολύτιμους βαθμούς. Από την άλλη, η Λαμία βρέθηκε μια ανάσα από το να αποσπάσει ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό στην έδρα της, ωστόσο ένα γκολ στο 90’ της στέρησε ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Η Λαμία αναμένεται να κλειστεί πίσω, θέλοντας να περιορίσει τους χώρους στην ΑΕΚ και να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσω των αντεπιθέσεων. Από την άλλη, η ΑΕΚ δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες και θέλει ένα γρήγορο γκολ που θα της δώσει τη δυνατότητα να έχει ένα εύκολο απόγευμα.

Πρόβλεψη: 1 & Over 2.5 – 1.58

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Τρίπολη, όπου θα τον υποδεχθεί ο Αστέρας (12/11 – 20.30). Ο Αστέρας Τρίπολης, ύστερα από τη νίκη του εκτός έδρας με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, θέλει εκμεταλλευόμενος την έδρα του να φτάσει σε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να μπορέσει να βρεθεί κοντά στις θέσεις των playoff. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός, αναμένεται να βγάλει αντίδραση, ύστερα από την ήττα του με 2-4 από τον ΠΑΟΚ. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν μια νίκη με ωραίο ποδόσφαιρο που θα τους βοηθήσει να βρουν ψυχολογία, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Πρόβλεψη: 1ο ημίχρονο αποτέλεσμα Χ – 2.46

Κηφισιά-Παναθηναϊκός

Με τη νεοφώτιστη Κηφισιά θα βρεθεί αντιμέτωπος ο Παναθηναϊκός (12/11 – 21.30), θέλοντας να επεκτείνει το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Κηφισιάς θέλει να παραμείνει αήττητη στην έδρα της, και να μπορέσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, με τη βοήθεια του κόσμου της. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη αναμένεται να είναι επιθετικός, θέλοντας να συνδυάσει ένα καλό αποτέλεσμα με καλό ποδόσφαιρο, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, όπως στα προηγούμενά παιχνίδια του.

Πρόβλεψη: No Goal – 1.69

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 08/11 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ