Euro 2024 Ποδόσφαιρο

Προεπισκόπηση της προτελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024

Euro 2024

Συναρπαστική προμηνύεται η προτελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024, με πολλές να είναι οι ομάδες που διεκδικούν ακόμα την απευθείας πρόκρισή τους στην τελική φάση της διοργάνωσης, μέσω των 2 πρώτων θέσεων του εκάστοτε ομίλου. Στη NetBet Sport, μπορείτε να βρείτε εξαιρετικές αποδόσεις ποδοσφαίρου, για όλους του αγώνες των προκριματικών του Euro 2024. Τοποθετήστε το δελτίο σας, και λάβετε ενίσχυση έως και 50% στα κέρδη σας στο παρολί, μέσω της προσφοράς «Boost νίκης στα παρολί».

Προεπισκόπηση – Προγνωστικά Στοιχήματος

Μολδαβία-Αλβανία

Με τη Μολδαβία να υποδέχεται την Αλβανία (17/11 – 19:00), ανοίγει η αυλαία του Γ’ ομίλου. Η Αλβανία βρίσκεται στην 1η θέση του ομίλου με 13 βαθμούς και θέλει θετικό αποτέλεσμα, ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση της στο Euro 2024. Από την άλλη, μεγάλο είναι το κίνητρο και για τη Μολδαβία, η οποία έχει 9 βαθμούς και βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς πίσω από τη 2η Τσεχία, θέλοντας να κυνηγήσει μέχρι το τέλος τις πιθανότητες απευθείας πρόκρισης της στο Euro 2024. Φαβορί του παιχνιδιού είναι η Αλβανία, ωστόσο η Μολδαβία αναμένεται να τα δώσει όλα μπροστά στο κοινό της, με το παιχνίδι να αναμένεται συναρπαστικό.

Πρόβλεψη: Goal Goal –  2.08

Πολωνία-Τσεχία

Για τον ίδιο όμιλο, η τρίτη Πολωνία (10 βαθμοί), θα υποδεχθεί τη 2η Τσεχία (11 βαθμοί) (17/11 – 21:45). Η Πολωνία, μετά από το στραβοπάτημά της εντός έδρας με τη Μολδαβία, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να αποκτήσει προβάδισμα για τη 2η θέση. Από την άλλη, η Τσεχία έρχεται από νίκη με τα Νησιά Φερόε και ακόμα και με ισοπαλία θα κρατάει τη τύχη της 2ης θέσης του ομίλου στα χέρια της. Φαβορί για το παιχνίδι είναι η Πολωνία, με την Τσεχία να αναμένεται να μη δώσει πολλούς χώρους, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητές της για θετικό αποτέλεσμα.

Πρόβλεψη: 1 – 2.55

Αρμενία-Ουαλία

Για τον Δ’ όμιλο, η 4η Αρμενία (7 βαθμοί) υποδέχεται την 3η Ουαλία (10 βαθμοί) (18/11 – 16:00). Με τη Τουρκία να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση της στα τελικά του Euro 2024, οι 2 ομάδες θέλουν θετικό αποτέλεσμα, ώστε να μείνουν στο παιχνίδι της πρόκρισης, κυνηγώντας τη θέση πρόκρισης που μένει, μαζί και με την Κροατία. Η Αρμενία έρχεται στο παιχνίδι από σερί 3 ηττών, με την Ουαλία από την άλλη να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και να προέρχεται από σερί 3 νικών. Φαβορί του παιχνιδιού είναι η Ουαλία, με την Αρμενία να θέλει να παίξει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση, με τη βοήθεια του κόσμου της.

Πρόβλεψη: Over 2.5 goal – 2.12

Λετονία-Κροατία

Στον ίδιο όμιλο, η Λετονία (3 βαθμοί) υποδέχεται την Κροατία (10 βαθμοί) (18/11 -19:00). Το παιχνίδι της πρόκρισης έχει χαθεί για τη Λετονία, που είναι αδιάφορη βαθμολογικά από το παιχνίδι. Από την άλλη, η Κροατία η οποία έχασε τα 2 τελευταία ντέρμπι που έδωσε με Τουρκία και Ουαλία, θέλει να παίξει το τελευταίο της χαρτί στο παιχνίδι αυτό, για την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Euro 2024. Μεγάλο φαβορί για το παιχνίδι η Κροατία, με την Λετονία να αναμένεται να παλέψει για την τιμή των όπλων.

Πρόβλεψη: Under 3.5 – 1.58

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 12/11 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη των αγώνων.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ