Ποδόσφαιρο

Ελλάδα vs Νέα Ζηλανδία Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές στοιχήματος

Ελλάδα vs Νέα Ζηλανδία

Φιλικό παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να δώσει η Εθνική Ελλάδος, με αντίπαλο τη Νέα Ζηλανδία (17/11 – 19:00), στη Ριζούπολη, εκμεταλλευόμενη το ρεπό της στην 9η αγωνιστική των ομίλων. Η ΕΠΟ προγραμμάτισε αυτό το παιχνίδι, ώστε οι διεθνείς να παραμείνουν σε φόρμα, ενόψει του πολύ δύσκολου τεστ με αντίπαλο τη Γαλλία (21/11 – 20:45).

Εγγραφείτε στη NetBet και βρείτε μια μεγάλη γκάμα αθλητικών στοιχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των φιλικών παιχνιδιών, με τις αποδόσεις ποδοσφαίρου που προσφέρονται να είναι ανάμεσα στις κορυφαίες της αγοράς. Λάβετε άμεσα τα κέρδη σας, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία του Cash Out, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε την τελική έκβαση του αγώνα!

Προεπισκόπηση του αγώνα

Οι 2 ομάδες αναμετρώνται για πρώτη φορά στην ιστορία τους, σε ένα φιλικό στο ο οποίο ο Γκουστάβο Πογιέτ θα δοκιμάσει πράγματα, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του παιχνιδιού με τη Γαλλία και των επερχόμενων μπαράζ για την πρόκριση στο Euro 2024. Το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Γαλλία θα είναι βαθμολογικά αδιάφορο, καθώς ύστερα από την ήττα από την Ολλανδία, η Ελληνική ομάδα έχασε ουσιαστικά τη 2η θέση και την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Euro 2024, ωστόσο μέσα από το φιλικό αυτό και με μια καλή εμφάνιση με τη Γαλλία θέλει να βρει ψυχολογία, ενόψει των αγώνων μπαράζ που θα δώσει (μεταξύ των 3ων ομάδων των ομίλων) για την πρόκριση στο Euro 2024. Η Νέα Ζηλανδία από την άλλη, δεν έχει επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και έρχεται στην Ελλάδα, ύστερα από ήττα με 2-0 σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε απέναντι από την Αυστραλία.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις του αγώνα, η νίκη της Ελλάδας προσφέρεται σε απόδοση 1.36 από τη NetBet, με την ισοπαλία να είναι στο 4.40 και τη νίκη της Νέας Ζηλανδίας στο 6.50. Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες το βρίσκουμε σε απόδοση 1.93, ενώ να μην σκοράρουν και οι 2 ομάδες σε παρέχεται σε απόδοση 1.77. Όσον αφορά το σύνολο των γκολ, βρίσκουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.68, με το Under 2.5 να είναι σε απόδοση 2.05.

Προγνωστικά

Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες: Όχι – 1.77

Πρόκειται για 2 ομάδες που δεν σκοράρουν γενικά πολύ, με την Ελλάδα να έχει πετύχει συνολικά 8 γκολ στα τελευταία της 5 παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένης και της νίκης με 5-0 απέναντι στο Γιβραλτάρ. Από την άλλη, η Νέα Ζηλανδία έχει πετύχει συνολικά 7 γκολ στα τελευταία της 5 παιχνίδια, ένας μικρός επίσης απολογισμός. Θεωρούμε ότι το παιχνίδι δεν θα ανοίξει πολύ, με τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο.

Τελικό αποτέλεσμα: 1 – 1.36

Η ποιότητα της ομάδας της Ελλάδας είναι καλύτερη από εκείνη της Νέας Ζηλανδίας, βλέποντας τα ρόστερ των 2 ομάδων. Έτσι, θεωρούμε ότι η Ελλάδα, με τη βοήθεια και του κόσμου της, εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 14/11 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ