Euro 2024 Ποδόσφαιρο

Euro 2024: Αγγλία – Μάλτα Προεπισκόπηση, αποδόσεις και συμβουλές στοιχηματισμού

Euro 2024

Με την Αγγλία να υποδέχεται τη Μάλτα, συνεχίζεται η δράση στον Γ’ όμιλο των προκριματικών του Euro 2024 (17/11 – 21:45). Στη δημοσίευση αυτή θα βρείτε τα νέα για την κατάσταση των 2 ομάδων, τις αποδόσεις ποδοσφαίρου που προσφέρονται από τη NetBet Sport και μερικά προγνωστικά για το παιχνίδι. Εγγραφείτε στη NetBet και εκμεταλλευτείτε την προσφορά καλωσορίσματος, για να λάβετε ένα free bet 100% έως 50 €, μαζί με άλλο ένα ξεχωριστό free bet 5 €, για να ποντάρετε στην αγώνα!

Προεπισκόπηση του αγώνα

Με την Αγγλία να έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024, όντας στην 1η θέση του Γ’ ομίλου με 16 βαθμούς, το παιχνίδι θα έχει χαρακτήρα γιορτής για τους Άγγλους. Η εθνική ομάδα της Αγγλίας, θέλει να διασκεδάσει το παιχνίδι και να χαρίσει θέαμα στους φιλάθλους της, απέναντι στην αδύναμη Μάλτα. Από την άλλη, η Μάλτα ταξιδεύει στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2024, όντας στην τελευταία θέση του ομίλου με 0 βαθμούς. Όσον αφορά τα τελευταία αποτελέσματα των 2 ομάδων, η Αγγλία έρχεται από σερί 3 νικών, με τελευταία την σπουδαία νίκη επί της Ιταλίας με 3-1, με τη Μάλτα από την άλλη να έχει σερί ηττών, με τελευταία την ήττα από την Ουκρανία με 1-3.

Αποδόσεις

Το παιχνίδι έχει ως αδιαφιλονίκητο φαβορί την Αγγλία, με τη νίκη της να δίνεται σε απόδοση 1.01 από τη NetBet. Η ισοπαλία προσφέρεται σε απόδοση 21.00 με τη νίκη της Μάλτας να δίνεται σε απόδοση 31.00. Όσον αφορά τα γκολ, βρίσκουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.17 από τη NetBet, με το Under 2.5 να παρέχεται σε απόδοση 5.10. Σχετικά με το σύνολο των γκολ, να μπουν 0 ή 1 γκολ δίνεται σε απόδοση 1.30, 2 ή 3 γκολ σε απόδοση 3.20, 4 με 6 γκολ σε απόδοση 1.83 και περισσότερα από 7 γκολ σε απόδοση 5.30.

Προγνωστικά

Γκολ Αγγλία – Over 3.5: 1.50

Οι αποδόσεις που παρέχονται για την αναμενόμενη νίκη της Αγγλίας είναι πολύ μικρές, οπότε αναγκαστικά θα πάμε σε επιλογές σχετικά με τα γκολ και άλλα ειδικά σημεία του παιχνιδιού. Θεωρούμε ότι η Αγγλία θα σκοράρει περισσότερα από 3 τέρματα, με τους ποδοσφαιριστές να θέλουν να χαρίσουν μια όμορφη παράσταση στο κοινό τους, στην τελευταία εντός έδρας αναμέτρησή τους, για τα προκριματικά του Euro 2024. Το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις 2 ομάδες στη Μάλτα, έληξε με 0-4 υπέρ της Αγγλίας, και θεωρούμε ότι η Αγγλία θα καταφέρει να σκοράρει ξανά 4 τουλάχιστον γκολ σε αυτό το παιχνίδι.

Κόρνερ Αγγλία – (+8): 1.58

Περιμένουμε ένα παιχνίδι που η Μάλτα θα είναι κλεισμένη στα καρέ της, με την Αγγλία να πιέζει ασφυκτικά για να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ. Θα επιλέξουμε το σύνολο των κόρνερ για την Αγγλία να είναι 8 ή περισσότερα, που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.58 στη NetBet.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 14/11 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ