Euro 2024 Ποδόσφαιρο

Ελλάδα vs Γαλλία: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές στοιχήματος

Ελλάδα vs Γαλλία

Σπουδαίο παιχνίδι για το Β’ όμιλο των προκριματικών του Euro 2024, , με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας, να υποδέχεται αυτή της Γαλλίας στην Opap Arena (21/11 – 21:45). Το παιχνίδι δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο αναμένεται να αποτελέσει ένα δυνατό τεστ για την Ελλάδα, ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί. Εγγραφείτε στη NetBet Sport, για να βρείτε καταπληκτικές αποδόσεις ποδοσφαίρου σε όλα τα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2024. Με την εγγραφή σας θα λάβετε μια προσφορά καλωσορίσματος που περιλαμβάνει ένα free bet 100% έως και 50 €, μαζί με ακόμα ένα free bet αξίας 5 €.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Με την Ελλάδα να υποδέχεται τη Γαλλία κλείνουν οι υποχρεώσεις των 2 ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2024. Τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει όσον αφορά την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Euro 2024, με τη Γαλλία και την Ολλανδία να παίρνουν τα 2 εισιτήρια απευθείας πρόκρισης από τον όμιλο. Η Ελλάδα από την άλλη, έχει εξασφαλίσει την 3η θέση που δίνει την πρόκριση σε αγώνες μπαράζ, μέσω των οποίων μπορεί να έχει άλλη μιας ευκαιρία για την πρόκριση της στα τελικά της διοργάνωσης.

Η Ελλάδα έρχεται στον αγώνα με ανεβασμένη ψυχολογία, ύστερα από τη φιλική της νίκη απέναντι στη Νέα Ζηλανδία, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να κάνει αρκετές δοκιμές, με φόντο το σπουδαίο παιχνίδι με τη Γαλλία. Από την άλλη, η Γαλλία συνέτριψε με 14-0 το Γιβραλτάρ, δείχνοντας ότι παρόλο που έχει προκριθεί, δεν είναι καθόλου αδιάφορη στα εναπομείναντα παιχνίδια της και ότι θέλει να κλείσει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο με το απόλυτο των νικών. Όσον αφορά το 1ο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα στις 2 ομάδες, που πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία, η Ενική ομάδα της Γαλλίας πήρε τη νίκη με 1-0, με πέναλτι του Kylian Mbappe. Φαβορί η Γαλλία, ωστόσο είναι πολύ πιθανό οι να πραγματοποιηθεί εκτεταμένο rotation από τη Γαλλία, που ενδέχεται να αλλάξει τις ισορροπίες του παιχνιδιού.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που βρίσκουμε στη NetBet, η νίκη της Ελλάδας προσφέρεται σε απόδοση 5.00, η ισοπαλία στο 3.78 και η νίκη της Γαλλίας στο 1.65. Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες το βρίσκουμε σε απόδοση 1.84, ενώ να μην σκοράρουν και οι 2 σε απόδοση 1.90. Το over 2.5 goal το βρίσκουμε σε απόδοση 1.86 με το under 2.5 goal να υπάρχει σε απόδοση 1.94.

Προγνωστικά

Σύνολο Γκολ: 2 ή 3 –  1.98

Η κατοχή της μπάλας αναμένεται να είναι στη Γαλλία, με την Ελλάδα να προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Η Γαλλία πιθανότατα θα βρει τουλάχιστον 1 γκολ, έχοντας σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια στον όμιλο. Ακόμα, θεωρούμε ότι η Ελλάδα θα βρει χώρους και θα έχει και εκείνη τις ευκαιρίες της να σκοράρει στις αντεπιθέσεις. Επομένως, θεωρούμε ότι το 2 ή 3 γκολ είναι μια καλή επιλογή.

Ελλάδα – Θα σκοράρει: Ναι – 1.57

Λαμβάνοντας υπόψη το rotation που κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιήσει η Γαλλία και ότι το παιχνίδι θα αποτελέσει ένα δυνατό τεστ για την Ελλάδα, ενόψει των μπαράζ, θεωρούμε ότι η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει με σοβαρότητα το παιχνίδι και θα προσπαθήσει να πάρει κάτι καλό από αυτό, καταφέρνοντας να σημειώσει τουλάχιστον 1 γκολ.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 19/11 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ