Superleague Ποδόσφαιρο

Προεπισκόπηση της 12ης αγωνιστικής της Superleague

Superleague

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Superleague το Σαββατοκύριακο (25-26/11), με τον ανταγωνισμό να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος μεταξύ των ομάδων. Το πρόγραμμα της αγωνιστικής περιλαμβάνει επικίνδυνα παιχνίδια για τους μεγάλους, καθώς και βαθμολογικά ενδιαφέροντα παιχνίδια για τις ομάδες που βρίσκονται από το μέσο της βαθμολογίας και κάτω.

Στη παρούσα δημοσίευση θα βρείτε την προεπισκόπηση ορισμένων σημαντικών γεγονότων της αγωνιστικής, καθώς και μερικά προγνωστικά στοιχήματος για τα παιχνίδια αυτά. Εγγραφείτε στη NetBet και μπείτε σε ένα κόσμο αθλητικών στοιχημάτων, βρίσκοντας μερικές από τις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις ποδοσφαίρου της αγοράς. Πάρτε μέρος στην προσφορά«Boost νίκης στα παρολί», λαμβάνοντας ενίσχυση έως και 50% στα κέρδη σας στο παρολί.

Προεπισκόπηση – Προγνωστικά Στοιχήματος

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (25/11 – 17:30)

Με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναιτωλικό, στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης χωρίς κόσμο, ξεκινάει η δράση του Σαββάτου στη Superleague. Ο Ολυμπιακός έρχεται από σπουδαία νίκη στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, όντας πλέον στη 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από τον Παναθηναϊκό, και θέλει να έχει ένα ήρεμο απόγευμα, απέναντι στην ομάδα από το Αγρίνιο.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, κάνοντας κακή πορεία έως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Παναιτωλικός έρχεται από ήττα με 2-1 στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, όπου έδειξε ωστόσο κάποια καλά στοιχεία. Έτσι, θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτή την εμφάνισή του και να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι στον Ολυμπιακό. Ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να συνδυάσει νίκη και καλό ποδόσφαιρο.

Πρόβλεψη: Over 2.5 goal – 1.44

ΠΑΣ Γιάννενα-ΑΕΚ (26/11 – 17:00)

Στα Γιάννενα ταξιδεύει η ΑΕΚ, για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ, σε μια αναμέτρηση που ενδεχομένως να κρύβει παγίδες για τους κιτρινόμαυρους. Η ΑΕΚ συγκατοικεί στη 2η θέση της βαθμολογίας με τον Ολυμπιακό και θέλει οπωσδήποτε αυτή τη νίκη, για να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού. Η ΑΕΚ έρχεται από ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στη Λαμία, όπου πήρε τη νίκη με 3-0.

Από την άλλη, ο ΠΑΣ δεν έχει παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στο φετινό πρωτάθλημα, ευρισκόμενος στη 12η θέση και ερχόμενος στο παιχνίδι από σερί ισοπαλίες με ΟΦΗ εκτός και Βόλο εντός. Ο ΠΑΣ αναμένεται να κλειστεί πίσω, θέλοντας να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα του, με την ΑΕΚ αν δεν βρει το γρήγορο γκολ, πιθανώς να δυσκολευτεί να πάρει τη νίκη.

Πρόβλεψη: Γκολ ΑΕΚ / 2 ή 3 – 1.91

Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ (26/11 – 17:30)

Στις Σέρρες θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ, για να αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό. Ο δικέφαλος του Βορρά, έρχεται από τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό, έχοντας καταφέρει να μειώσει σε απόσταση αναπνοής την απόσταση απέναντι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός που ανέβηκε φέτος στην 1η κατηγορία, έχει παρουσιάσει εξαιρετικό πρόσωπο στα έως τώρα παιχνίδια του, όντας στην 8η θέση της βαθμολογίας και δίνοντας μάχη να βρεθεί στις θέσεις που οδηγούν στα playoff. Το παιχνίδι αναμένεται να έχει ενδιαφέρον, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει την κατοχή της μπάλας και τον Πανσερραϊκό να οπισθοχωρεί.

Πρόβλεψη: Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Ναι – 2.08

Κηφισιά-Αστέρας Τρίπολης (26/11 – 16:00)

Ενδιαφέρον παιχνίδι και στην Κηφισιά, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Η Κηφισιά βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας, παρουσιάζοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο, ιδιαίτερα στην έδρα της. Η Κηφισιά έρχεται από ήττα με 0-1 απέναντι στον Παναθηναϊκό στην έδρα της.

Από την άλλη, ο Αστέρας βρίσκεται στην 9η θέση, παρουσιάζοντας αστάθεια στην απόδοσή του και έρχεται από εντός έδρας ήττα με 0-2 από τον Ολυμπιακό. Η αναμέτρηση προμηνύεται ενδιαφέρουσα, με την Κηφισιά να αναμένεται να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Πρόβλεψη: Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Όχι – 1.95

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 20/11 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη των αγώνων.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ