Superleague Ποδόσφαιρο

Άρης vs Παναθηναϊκός: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές στοιχήματος

Άρης vs Παναθηναϊκός

Στη σπουδαιότερη αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague, ο Άρης Θεσσαλονίκης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στο στάδιο Κλεάνθης Βικελίδης (26/11 – 20:30). Το παιχνίδι αναμένεται πολύ ανταγωνιστικό με τις 2 ομάδες να παλεύουν για τη νίκη. Ενημερωθείτε μέσα από το παρόν άρθρο για την κατάσταση των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που παρέχονται από τη NetBet και βρείτε μερικά προγνωστικά για το παιχνίδι.

Εγγραφείτε στη NetBet Sport και στοιχηματίστε στο παιχνίδι, καθώς και σε άλλα σπουδαία γεγονότα, βρίσκοντας τις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις ποδοσφαίρου της αγοράς. Με την εγγραφή σας, έχετε τη δυνατότητα να πάρετε μέρος στην προσφορά καλωσορίσματος, λαμβάνοντας ένα free bet 100%, έως 50 €, μαζί με ένα ακόμα free bet των 5 €.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Δύσκολο τεστ για τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό (28 βαθμοί), που ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον 5ο στη βαθμολογία Άρη (17 βαθμοί). Ο γηπεδούχος Άρης, έρχεται στην αναμέτρηση από εκτός έδρας νίκη απέναντι στο Βόλο με 0-2, με τους Moron και Darida να σκοράρουν τα τέρματα της αναμέτρησης. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας τους, και με τη βοήθεια του κόσμου τους να πάρουν κάτι καλό από την αναμέτρηση.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έρχεται στην αναμέτρηση από εκτός έδρας νίκη με 0-1 απέναντι στην Κηφισιά, όπου με γκολ του Mancini, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Κηφισιάς. Με νίκη οι πράσινοι θα μπορέσουν να κρατηθούν σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες τους, ενώ θα ανεβάσουν και τη ψυχολογία τους, περνώντας από μια τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά την προϊστορία των 2 ομάδων, στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον Άρη, οι Θεσσαλονικείς έχουν 1 νίκη, 2 ματς έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ οι πράσινοι μετρούν 2 νίκες. Το παιχνίδι αναμένεται αμφίρροπο, και όποια ομάδα σημειώσει πρώτη γκολ, θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet, βρίσκουμε τη νίκη του Άρη στο 3.47, την ισοπαλία στο 3.47 και τη νίκη του Παναθηναϊκού στο 2.11. Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 1.82, ενώ να μην σκοράρουν και οι 2 το βρίσκουμε σε απόδοση 1.96. Το over 2.5 goal το βρίσκουμε σε απόδοση 2.01, με το under 2.5 goal να είναι στο 1.81.

Προγνωστικά

Under 2.5 goal – 1.81

Περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, στο οποίο και οι 2 ομάδες θα προσπαθήσουν να προστατεύσουν την εστία τους και δεν θα δώσουν πολλούς χώρους. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν θα ανοιχτεί πάρα πολύ, ξέροντας ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα αν μείνει πίσω στο σκορ, σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος. Θεωρούμε ότι το under 2.5 goal είναι ένα προγνωστικό που έχει πολλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.

1ο Ημίχρονο Αποτέλεσμα Χ – 2.19

Οι 2 ομάδες αναμένεται να μπουν συντηρητικά τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και θεωρούμε ότι οι περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνονται στο να λήξει το πρώτο ημίχρονο ισόπαλο, με τις 2 ομάδες να προσπαθούν να «καταστρέψουν» η μία το παιχνίδι της άλλης.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 21/11 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ