Champions League Ποδόσφαιρο

Προεπισκόπηση της 5ης αγωνιστικής του Champions League

Champions League

Προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League αυτή την εβδομάδα (27-28/11), με τον ανταγωνισμό να είναι μεγάλος, ιδιαίτερα στους ομίλους Α’, Ε’, ΣΤ’ και Η’ και τις ομάδες να αναζητούν ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τις βοηθήσει να προκριθούν στη φάση των «16». Στο παρόν άρθρο, μπορείτε να βρείτε μια προεπισκόπηση των σημαντικότερων παιχνιδιών της αγωνιστικής, μαζί με ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος, από την ομάδα των ειδικών μας.

Εγγραφείτε στη NetBet και βρείτε κορυφαίες αποδόσεις ποδοσφαίρου για το Champions League, καθώς και πολλών ακόμα αθλητικών στοιχημάτων. Τοποθετήστε ένα δελτίο και δείτε τα κέρδη σας να ενισχύονται έως και 50%, με την προσφορά «Boost νίκης στα παρολί», που είναι διαθέσιμη από τη σελίδα.

Προεπισκόπηση των αγώνων-Προγνωστικά

Στον ΣΤ’ όμιλο, όλες οι ομάδες παραμένουν στο κυνήγι της πρόκρισης, με τη βαθμολογία ύστερα από 4 αγωνιστικές να είναι Ντόρτμουντ 7 βαθμοί, Παρί Σεν Ζερμέν 6 βαθμοί, Μίλαν 5 βαθμοί και Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ 4 βαθμοί. Έτσι, η 5η αγωνιστική είναι πολύ κρίσιμη, με τη Παρί να υποδέχεται τη Νιούκαστλ στη Γαλλία (28/11 – 22:00) και τη Μίλαν να υποδέχεται τη Ντόρτμουντ στην Ιταλία (28/11 – 22:00).

Παρί Σεν Ζερμέν-Νιούκαστλ

Με τη Παρί να έρχεται στο παιχνίδι από ήττα με 2-1 από τη Μίλαν και το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ να ακολουθεί, η νίκη είναι μονόδρομος για τους Γάλλους, αν θέλουν να συνεχίσουν στη διοργάνωση.

Από την άλλη, η Νιούκαστλ ηττήθηκε με 2-0 στη Γερμανία από τη Ντόρτμουντ την προηγούμενη αγωνιστική και θέλει να πάρει κάτι καλό από το παιχνίδι, ώστε να παραμείνει στο κυνήγι της πρόκρισης, καθώς με ήττα θα δυσκολέψουν τα πράγματα για αυτή.

Αναμένεται ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με τους Γάλλους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρουν να φτάσουν στη νίκη.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Παρί Ζεν Ζερμέν – 1.63

Μίλαν-Ντόρτμουντ

Οι 2 κερδισμένες του ομίλου την προηγούμενη αγωνιστική, αναμετρώνται στο Σαν Σίρο, με τη Μίλαν να θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πιάσει με νίκη την Ντόρτμουντ στην βαθμολογία του ομίλου.

Από την άλλη, η Ντόρτμουντ είναι ικανοποιημένη και με την ισοπαλία, καθώς με ένα θετικό αποτέλεσμα από το παιχνίδι θα διατηρηθεί στις 2 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, με το εντός έδρας παιχνίδι με την Παρί να ακολουθεί.

Το παιχνίδι θα είναι αμφίρροπο, με τη Ντόρτμουντ να αναμένεται να παραταχθεί αμυντικά και την Μίλαν να αναλαμβάνει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μικρό προβάδισμα για τη νίκη στη Μίλαν.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Μίλαν – 2.01

Μπαρτσελόνα-Πόρτο

Η Μπαρτσελόνα, ύστερα από την εκτός έδρας ήττα της με 1-0 από τη Σαχτάρ, θέλει τη νίκη απέναντι στην Πόρτο, ώστε να ρεφάρει αυτή την ήττα και να μπορέσει να κλείσει τον όμιλο με την 1η θέση.

Στον Η’ όμιλο, 3 από τις 4 ομάδες διεκδικούν την πρόκριση τους στη φάση των νοκ άουτ της διοργάνωσης, με μόνο την Άντβερπ να έχει μείνει εκτός συνέχειας. Συγκεκριμένα, η βαθμολογία του ομίλου αυτή τη στιγμή είναι Μπαρτσελόνα και Πόρτο 9 βαθμοί, Σαχτάρ Ντόνετσκ 6 βαθμοί και Άντβερπ 0 βαθμοί. Η Μπαρτσελόνα με την Πόρτο θα μονομαχήσουν στην Ισπανία (28/11 – 22:00) για την 1η θέση του ομίλου, με την Σαχτάρ να παραμονεύει και να θέλει να εκμεταλλευτεί τις απώλειες που θα έχει τουλάχιστον μία από τις άλλες 2 ομάδες και να πλησιάσει, καθώς υποδέχεται την Άντβερπ (28/11 – 19:45) στο Αμβούργο.

Από νίκη έρχεται στο παιχνίδι και η Πόρτο, καθώς κέρδισε εντός έδρας με 2-0 την Άντβερπ και θέλει θετικό αποτέλεσμα, ώστε να διατηρήσει το πλεονέκτημά της απέναντι στην Σαχτάρ, με το μεταξύ τους παιχνίδι να ακολουθεί.

Ξεκάθαρο φαβορί η Μπαρτσελόνα, η οποία θεωρούμε ότι θα καταφέρει να πάρει τη νίκη.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Μπαρτσελόνα – 1.50

Σαχτάρ-Άντβερπ

Στη μεγάλη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικές απέναντι στην Μπαρτσελόνα, θέλει να χτίσει η Σαχτάρ, και με νίκη απέναντι στην Άντβερπ να διεκδικήσει την τελευταία αγωνιστική απέναντι στη Πόρτο τις πιθανότητές της για πρόκριση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Από την άλλη, η Άντβερπ έρχεται στο παιχνίδι από εκτός έδρας ήττα με 2-0 απέναντι στην Πόρτο και δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, έχοντας μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία.

Θεωρούμε ότι το κίνητρο της Σαχτάρ είναι μεγαλύτερο και θα καταφέρει τελικά να φτάσει στη νίκη.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Σαχτάρ Ντόνετσκ – 2.00

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 27/11 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη των αγώνων.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ