Ποδόσφαιρο

Προεπισκόπηση της 5ης αγωνιστικής του Europa League

Europa League

Εβδομάδα Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με τη δράση να αναμένεται συναρπαστική στο Europa League, με τη 5η αγωνιστική των ομίλων να βρίσκεται προ των πυλών. Στο παρόν άρθρο μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα των ομάδων, ενώ θα βρείτε και ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος από τη ομάδα των ειδικών μας.

Εγγραφείτε στη NetBet Sport και βρείτε καταπληκτικές αποδόσεις ποδοσφαίρου, σε όλους τους αγώνες του Europa League. Εκμεταλλευτείτε τη λειτουργία του Cash Out και κλείστε ανά πάσα στιγμή το δελτίο σας, λαμβάνοντας κέρδος χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε μέχρι το τέλος των αγώνων.

Group B

Συναρπαστικά παιχνίδια έχουμε στο Group B της ΑΕΚ, τα οποία κατά μεγάλο βαθμό θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο στον όμιλο. Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή είναι Μαρσέιγ 8 βαθμοί, Μπράιτον 7 βαθμοί, ΑΕΚ 4 βαθμοί και Άγιαξ 2 βαθμοί.

ΑΕΚ-Μπράιτον (30/11 – 19:45)

Με την ΑΕΚ να παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ξεκινάει η δράση στον Β όμιλο.

Οι κιτρινόμαυροι έρχονται στο παιχνίδι ύστερα από την εντός έδρας ήττα με την Μαρσέιγ με 0-2, στο οποίο στάθηκαν άτυχοι και δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Από την άλλη, η Μπράιτον πήρε σπουδαία νίκη με 0-2 στο γήπεδο του Άγιαξ και έρχεται στην Αθήνα για να σφραγίσει το εισιτήριό της για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αν κρίνουμε από το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των 2 ομάδων στην Αγγλία, που έληξε με 2-3 υπέρ της ΑΕΚ, αναμένουμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, το οποίο μπορεί να μας προσφέρει πολλά γκολ, με την ΑΕΚ να τα παίζει όλα για τη νίκη.

Πρόβλεψη: Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Ναι: 1.59

Μαρσέιγ-Άγιαξ (30/11 – 22:00)

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Μαρσέιγ υποδέχεται στη Μασσαλία τον Άγιαξ.

Η Μαρσέιγ ύστερα από τις 2 νίκες στα παιχνίδια με την ΑΕΚ, μπόρεσε να αποκτήσει πλεονέκτημα για τη 1η θέση του ομίλου, την οποία θέλει να κλειδώσει με νίκη και στραβοπάτημα της Μπράιτον στο άλλο παιχνίδι.

Από την άλλη, ο Άγιαξ δεν έχει καταφέρει να φανεί αντάξιος των προσδοκιών, και ύστερα από τις 2 ήττες του στα παιχνίδια του με την Μπράιτον, θέλει να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο και να φανεί ανταγωνιστικός στη Γαλλία.

Ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη η Μαρσέιγ, σημείο το οποίο θα επιλέξουμε από το παιχνίδι.

Πρόβλεψη: Νικητής / Μαρσέιγ – 1.62

Group F

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται και τα παιχνίδια στο Group F του Παναθηναϊκού, με τη βαθμολογία να είναι αυτή τη στιγμή Ρεν 9 βαθμοί, Βιγιαρεάλ 6 βαθμοί, Παναθηναϊκός 4 βαθμοί και Μακάμπι Χάιφα 1 βαθμός.

Μακάμπι Χάιφα-Ρεν (30/11 – 19:45)

Στη Βουδαπέστη, η Μακάμπι Χάιφα, υποδέχεται τη Ρεν, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη βαθμολογία του ομίλου.

Οι Ισραηλινοί έχουν φανεί ανταγωνιστικοί στην έδρα τους, παίρνοντας ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό και χάνοντας στο φινάλε από τη Βιγιαρεάλ με 1-2.

Από την άλλη, η Ρεν έρχεται από το παιχνίδι από 2 νίκες με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, με την τελευταία να έρχεται στη Γαλλία με 3-1.

Φαβορί η Ρεν, η οποία αναμένεται να ελέγξει τον ρυθμό και να κάνει το παιχνίδι της, με τη Μακάμπι να αμύνεται και να κυνηγά τις αντεπιθέσεις.

Πρόβλεψη: Νικητής / Ρεν – 1.74

Βιγιαρεάλ-Παναθηναϊκός (30/11 – 22:00)

Στην Ισπανία, η Βιγιαρεάλ θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό, με το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των 2 ομάδων να λήγει με 2-0 υπέρ του Παναθηναϊκού.

Η Βιγιαρεάλ έρχεται στο παιχνίδι ύστερα από δύσκολη εκτός έδρας νίκη με 1-2 απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα, όπου χρειάστηκε να βάλει 2 γκολ μετά το 80’ για να πάρει τη νίκη.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το ότι η Ρεν έμεινε με 10 παίκτες από το 33’ στο προηγούμενο παιχνίδι του και ηττήθηκε με 3-1 στη Γαλλία. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μόνο νίκη, αν θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στο κυνήγι των 2 πρώτων θέσεων του ομίλου.

Αναμένουμε ένα κλειστό ματς, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και τη Βιγιαρεάλ να έχει τον έλεγχο.

Πρόβλεψη: Γκολ Παναθηναϊκός / 0 ή 1 – 1.40

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται στις 29/11 στη NetBet και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη των αγώνων.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ