Europa League Ποδόσφαιρο

Φράιμπουργκ vs Ολυμπιακός: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις και Συμβουλές Στοιχήματος

Europa League

Το τελευταίο του χαρτί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League θα παίξει στη Γερμανία ο Ολυμπιακός, απέναντι στην Φράιμπουργκ (30/11 – 19:45). Στο παρόν άρθρο μπορείτε να ενημερωθείτε για την κατάσταση των 2 ομάδων, τις αποδόσεις ποδοσφαίρου που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, και για ορισμένες συμβουλές στοιχηματισμού στο παιχνίδι, από την ομάδα των ειδικών μας.

Εγγραφείτε σήμερα στη NetBet για να βρείτε πολλά ειδικά σημεία αθλητικών στοιχημάτων, με όλα τα παιχνίδια του Europa League να διατίθενται προς στοιχηματισμό. Πάρτε μέρος στην προσφορά καλωσορίσματος που προσφέρεται από την εταιρεία, και λάβετε ένα free bet 100% έως 50 €, μαζί με άλλο ένα free bet 5 €, για να ποντάρετε στον αγώνα του Ολυμπιακού για το Europa League.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Δύσκολη έξοδος για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τη Φράιμπουργκ εκτός έδρας, με τα περιθώρια για την πρόκριση στην επόμενη φάση να έχουν στενέψει. Η βαθμολογία του ομίλου αυτή τη στιγμή, βρίσκει τη Γουέστ Χαμ και τη Φράιμπουργκ στους 9 βαθμούς, τον Ολυμπιακό στους 4 βαθμούς και Μπάτσκα Τόπολα στον 1 βαθμό. Το 1ο παιχνίδι ανάμεσα στις 2 ομάδες, ολοκληρώθηκε με τη Φράιμπουργκ να παίρνει τη νίκη με 2-3 στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης, σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο, παίζοντας ανά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.

Η Φράιμπουργκ έρχεται στο παιχνίδι, ύστερα από την εμφατική νίκη της με 5-0 απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα, με τον Ολυμπιακό από την άλλη να έρχεται από την ήττα με 1-0 από τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο. Ο Ολυμπιακός δείχνει έτοιμος παρόλα αυτά, να παλέψει για τη νίκη, που θα τον βάλει ξανά στη συζήτηση για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αποδόσεις

Όσον αφορά τις αποδόσεις του αγώνα, η νίκη της Φράιμπουργκ προσφέρεται από τη NetBet σε απόδοση 1.87, με την ισοπαλία να είναι στο 3.76 και τη νίκη του Ολυμπιακού στο 4.00. Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες το βρίσκουμε σε απόδοση 1.70, ενώ να μην σκοράρουν και οι 2 προσφέρεται σε απόδοση 2.15. Το over 2.5 goal το βρίσκουμε σε απόδοση 1.77, με το under 2.5 goal να προσφέρεται σε απόδοση 2.05.

Προγνωστικά

Συνολικά Γκολ / Over 2.5 – 1.77

Πρόκειται για επιθετικογενείς ομάδες, οι οποίες έχουν παίκτες ικανούς να εκμεταλλευτούν την παραμικρή ευκαιρία. Με τον Ολυμπιακό να καίγεται για τη νίκη, θεωρούμε ότι θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για γκολ και για τις 2 ομάδες, με το παιχνίδι να είναι ανοικτό, και θεωρούμε πιθανό να σημειωθούν περισσότερα από 2 γκολ.

Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Ναι – 1.70

Η Φράιμπουργκ, είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, έχοντας σκοράρει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της τη φετινή σεζόν, τόσο στο Europa League, όσο και στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός, εξαιρώντας το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ και αυτός σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια του τη φετινή σεζόν. Θεωρούμε ότι και οι 2 ομάδες θα καταφέρουν να σκοράρουν, χαρίζοντάς μας ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

** Οι αποδόσεις αναγράφονται όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 29/11 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ