Superleague Ποδόσφαιρο

Προεπισκόπηση της 13ης αγωνιστικής της Superleague

Superleague

Φωτιά έχει μπει στο πρωτάθλημα της Superleague, με τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής, να φέρνουν τον 1ο Παναθηναϊκό (28 βαθμοί), με τον 4ο ΠΑΟΚ (26 βαθμοί) σε απόσταση 2 βαθμών. Στο παρόν άρθρο μπορείτε να βρείτε την προεπισκόπηση των σημαντικότερων αγώνων της 13ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος, μαζί με ορισμένες προβλέψεις στοιχήματος, από την ομάδα των ειδικών μας.

Εγγραφείτε σήμερα στη NetBet Sport, για να βρείτε ελκυστικές αποδόσεις ποδοσφαίρου, σε όλα τα παιχνίδια της Superleague. Πάρτε μέρος στην προσφορά «Boost Νίκης στα Παρολί», με την οποία μπορείτε να δείτε τα κέρδη σας στο παρολί να ενισχύονται έως και 50%.

Προεπισκόπηση – Προγνωστικά Στοιχήματος

Βόλος-Ολυμπιακός (03/12 – 16:30)

Με το Βόλο να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό στάδιο, αρχίζουν οι αγώνες της Κυριακής για το πρωτάθλημα της Superleague.

Ο Βόλος βρίσκεται στην 11η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας 10 βαθμούς και έρχεται στο παιχνίδι από τη μεσοβδόμαδή του νίκη, για το εξ’ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής, με 1-0 απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός μπορεί να έμεινε πίσω από τον Παναιτωλικό την προηγούμενη βδομάδα, ωστόσο έδειξε άμεσα αντίδραση και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1.

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει φύγει με τη νίκη της 4 τελευταίες φορές που έχει επισκεφτεί το Πανθεσσαλικό στάδιο.

Πρόβλεψη: Ημίχρονο/Τελικό – 2/2 – 1.77

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ (03/12 – 19:30)

Στο Απόστολος Νικολαϊδης, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ, με τους πράσινους να θέλουν να πάρουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός υπέστη οδυνηρή ήττα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη με 2-0 την περασμένη αγωνιστική, βλέποντας τους διώκτες του να πλησιάζουν σε απόσταση αναπνοής.

Από την άλλη, ο ΟΦΗ έρχεται στο παιχνίδι από εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 με αντίπαλο τον Βόλο, που τον φέρνει πλέον στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς.

Ήσυχο απόγευμα αναμένεται για τους πράσινους οι οποίοι θέλουν να συνδυάσουν τη νίκη με καλό ποδόσφαιρο.

Πρόβλεψη: Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Όχι – 1.66

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Λαμία (04/12 – 18:00)

Όσον αφορά τα παιχνίδια της Δευτέρας, την αυλαία ανοίγει η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία.

Ο ΠΑΟΚ έρχεται στο παιχνίδι από εμφατική νίκη με 5-0 με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Από την άλλη, εξαιρετική πορεία πραγματοποιεί και η Λαμία στο φετινό πρωτάθλημα, όντας στην 6η θέση με 16 βαθμούς. Η Λαμία, έρχεται από εντός έδρας ισοπαλία με 3-3 με τον Ατρόμητο, σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι.

Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις 2 ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη.

Πρόβλεψη: Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Όχι – 1.55

ΑΕΚ-Άρης (04/12 – 21:00)

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Άρη στην Αγιά Σοφιά, θέλοντας τη νίκη που θα τη διατηρήσει πολύ κοντά στην κορυφή.

Η ΑΕΚ έρχεται στο παιχνίδι από εκτός έδρας νίκη με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα με 0-1, σε ένα σκληρό ματς.

Από την άλλη, ο Άρης πήρε μεγάλη εντός έδρας νίκη με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό με 2-0, βάζοντας φωτιά στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι αναμένεται αμφίρροπο, με την ΑΕΚ να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Πρόβλεψη: Συνολικά Γκολ / (-3.5) – 1.43

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 29/11 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη των αγώνων.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ