Superleague Ποδόσφαιρο

Προεπισκόπηση της 14ης αγωνιστικής της Superleague

Superleague

Ξεκίνημα του 2ου γύρου των αγώνων του πρωταθλήματος της Superleague, με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο, τόσο για τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, όσο και για τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Διαβάστε το παρόν άρθρο για να ενημερωθείτε για τις σημαντικότερες αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής, ενώ διαθέσιμες είναι και μερικές συμβουλές στοιχήματος από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπείτε σήμερα στη NetBet για να στοιχηματίσετε σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις ποδοσφαίρου, αλλά και άλλων αθλητικών στοιχημάτων. Πάρτε μέρος στην προσφορά «Boost Νίκης στα Παρολί», για να δείτε τα κέρδη σας στα παρολί να ενισχύονται έως και 50%!

Προεπισκόπηση – Προγνωστικά Στοιχήματος

Παναιτωλικός-ΑΕΚ (10/12 – 16:00)

Την αυλαία των Κυριακάτικων αγώνων του πρωταθλήματος, ανοίγει η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ στο Αγρίνιο.

Ο Παναιτωλικός έρχεται στον αγώνα από σπουδαία νίκη με 3-0, με αντίπαλο την Κηφισιά, η οποία τον έκανε να απομακρυνθεί από την τελευταία θέση της βαθμολογίας όπου και βρισκόταν και είναι πλέον στην 12η θέση με 9 βαθμούς.

Από την άλλη, η ΑΕΚ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Άρη με 1-0 στην Αγιά Σοφιά, όντας πλέον στην 2η θέση, σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Αναμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, όπου η ΑΕΚ εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη.

Πρόβλεψη: Συνολικά Γκολ / (-3.5) – 1.45

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός (10/12 – 17:30)

Στις Σέρρες ταξιδεύει ο Ολυμπιακός, για να αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό, με μόνο στόχο τη νίκη.

Ο Πανσερραϊκός έρχεται στον αγώνα από ήττα με 1-0 στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης, αποτέλεσμα που τον φέρνει στην 9η θέση με 13 βαθμούς.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, δεν κατάφερε να νικήσει στην έδρα του Βόλου, με το ματς να λήγει ισόπαλο με 2-2 και να σημαδεύεται από το επεισόδια που συνέβησαν λίγο πριν τη λήξη.

Ο Πανσερραϊκός έχει παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο στην έδρα του, με το παιχνίδι να αναμένεται ανταγωνιστικό και τον Ολυμπιακό να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Πρόβλεψη: Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Ναι – 2.24

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ (10/12 – 20:30)

Στην Τρίπολη ταξιδεύει ο ΠΑΟΚ, για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα, θέλοντας να επεκτείνει περαιτέρω το νικηφόρο σερί του.

Ο Αστέρας Τρίπολης, έρχεται στο παιχνίδι από νίκη με 1-0 απέναντι στον Πανσερραϊκό, που τον φέρνει στην 6η θέση της βαθμολογίας, με 17 βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να περάσει ένα εύκολο απόγευμα στην Τούμπα, νικώντας τη Λαμία με 3-0, παραμένοντας έτσι σε απόσταση 2 βαθμών από την κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι προβλέπεται ενδιαφέρον, με τον ΠΑΟΚ να αναμένεται να κάνει το παιχνίδι του παίζοντας πολύ επιθετικά και έχοντας τις περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη.

Πρόβλεψη: Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Όχι -1.81

Άρης-ΟΦΗ (11/12 – 18:00)

Στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ, σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Οι κιτρινόμαυροι, έρχονται στο παιχνίδι από ήττα με 1-0 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, που τους φέρνει στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 20 βαθμούς.

Ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό και τελικά ηττήθηκε με 4-0, όντας πλέον στην 8η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς.

Σε καλύτερη κατάσταση ο Άρης, που αναμένουμε να φτάσει στη νίκη.

Πρόβλεψη: Νικητής / Άρης – 1.66

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 05/12 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη των αγώνων.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ