Superleague Ποδόσφαιρο

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές στοιχήματος

Euroleague

Δύσκολη έξοδος για τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, που πάει στο Περιστέρι για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, για τη 14η αγωνιστική της Superleague. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε σχετικά με την κατάσταση των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet Sport και να δείτε μερικά προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπείτε τώρα στη NetBet, για να στοιχηματίσετε στην αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη αναμέτρηση, με μια πολύ ευρεία ενότητα με στοίχημα ποδόσφαιρο να είναι διαθέσιμη από τη σελίδα. Εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα του Cash Out και κλείστε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε το δελτίο σας, έχοντας τη δυνατότητα για μεγάλα κέρδη.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Ο Ατρόμητος πραγματοποιεί μια μέτρια χρονιά και βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας (12 βαθμοί), ύστερα από την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Περιστερίου έρχεται αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό, ύστερα από  την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου κράταγε τη νίκη μέχρι το 87’, αλλά ισοφαρίστηκε με πέναλτι σε εκείνο το λεπτό και δεν μπόρεσε να πάρει τελικά αυτή τη νίκη ανάσα.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα, ύστερα από την ολοκλήρωση του 1ου γύρου του πρωταθλήματος, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει 31 βαθμούς στις πρώτες 13 αγωνιστικές. Έρχεται στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ύστερα από την εύκολη νίκη με 4-0 επί του ΟΦΗ στη Λεωφόρο, και θέλει να χτίσει ένα σερί νικών, που θα τον βοηθήσει να απομακρυνθεί από τους διώκτες του, και να αποκτήσει προβάδισμα ενόψει των playoff.

Οι 2 ομάδες αναμετρήθηκαν ξανά στις 08/10 στη Λεωφόρο, με τον Παναθηναϊκό να είναι καταιγιστικός και να παίρνει τη νίκη με σκορ 5-0, με τον Τζούρισιτς να ξεχωρίζει με 2 προσωπικά γκολ και μια ασίστ.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που είναι διαθέσιμες από τη NetBet, βρίσκουμε τη νίκη του Ατρόμητου σε απόδοση 6.40, την ισοπαλία σε απόδοση 4.30 και τη νίκη του Παναθηναϊκού σε απόδοση 1.51. Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 2.04, ενώ να μην σκοράρουν σε απόδοση 1.78. Ακόμα, το over 2.5 goal το βρίσκουμε σε απόδοση 1.90, ενώ στην ίδια απόδοση βρίσκουμε και το under 2.5 goal.

Προγνωστικά

Τελικό Αποτέλεσμα / Παναθηναϊκός – 1.51

Ο Παναθηναϊκός έδειξε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο και κλείνοντας τον Ατρόμητο στα καρέ του. Θεωρούμε ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να φύγει εύκολα ή δύσκολα με τη νίκη από το Περιστέρι.

Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Ναι – 2.04

Ο Ατρόμητος έχει ένα σερί 6 αγώνων που έχει σκοράρει. Θεωρούμε ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει επιθετικά και θα υπάρξουν χώροι στην αντεπίθεση, ώστε ο Ατρόμητος να βρει γκολ στο παιχνίδι αν είναι εύστοχος στην τελική προσπάθεια. Λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, θεωρούμε ότι το σημείο να σκοράρουν και οι 2 ομάδες, έχει αρκετές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 06/12 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ