Champions League Ποδόσφαιρο

Προεπισκόπηση της 6ης αγωνιστικής του Champions League

Champions League

Τελευταία πράξη των αγώνων των ομίλων του Champions League, με την εικόνα των ομάδων που θα προχωρήσουν στην φάση των «16», να έχει ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό. Συγκεκριμένα, 13 από τα 16 εισιτήρια για τους «16» έχουν ήδη ξεκαθαρίσει και μόνο 3 εισιτήρια θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική των ομίλων (12-13/12). Διαβάστε το παρόν άρθρο για να ενημερωθείτε για τα σημαντικότερα ματς της αγωνιστικής, και να μάθετε τα σημεία που προτείνουν οι ειδικοί μας για αυτά.

Στοιχηματίστε σήμερα στο Champions League στη NetBet, στις πιο ελκυστικές αποδόσεις ποδοσφαίρου, αλλά και άλλων αθλητικών στοιχημάτων. Πάρτε μέρος στην προσφορά «Boost Νίκης στα Παρολί», και δείτε τα κέρδη σας στα παρολί να ενισχύονται έως και 50%!

Προεπισκόπηση των αγώνων-Προγνωστικά

Κοπεγχάγη-Γαλατασαράι (12/12 – 22:00)

Το 1ο από τα ανοικτά εισιτήρια αναμένεται να κριθεί την Τρίτη, στο γήπεδο της Κοπεγχάγης. Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή στον Α’ όμιλο είναι Μπάγερν 13 βαθμοί, Κοπεγχάγη 5 βαθμοί, Γαλατασαράι 5 βαθμοί και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4 βαθμοί. Έτσι, 3 ομάδες αναμένεται να παλέψουν για ένα εισιτήριο για την πρόκριση στη φάση των «16».

Η Κοπεγχάγη έρχεται στο παιχνίδι από μεγάλη εμφάνιση στην έδρα της Μπάγερν, όπου κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 0-0 από τους Βαυαρούς, σε ένα παιχνίδι που οι Δανοί θα μπορούσαν να έχουν πάρει και τη νίκη, αν ήταν λίγο πιο τυχεροί.

Η Γαλατασαράι, έρχεται στο παιχνίδι από ένα συναρπαστικό αγώνα με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 3-3.

Το ματς αναμένεται αμφίρροπο, με την Κοπεγχάγη να έχει ένα μικρό προβάδισμα για τη νίκη, λόγω έδρας.

Πρόβλεψη: Διπλή Ευκαιρία / 1Χ – 1.58

Ντόρτμουντ-Παρί Σεν Ζερμέν (13/12 – 22:00)

Ένα ακόμα εισιτήριο για την πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης, παίζεται ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν, Νιούκαστλ και Μίλαν. Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή στον Στ’ όμιλο είναι Ντόρτμουντ 10 βαθμοί, Παρί 7 βαθμοί, Νιούκαστλ 5 βαθμοί και Μίλαν 5 βαθμοί. Έτσι, τον 1ο λόγο για τη 2η θέση του ομίλου έχει η Παρί, η οποία έχει δύσκολο έργο, καθώς ταξιδεύει στη Γερμανία για να αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ.

Η Ντόρτμουντ έρχεται στο παιχνίδι από εκτός έδρας θρίαμβο απέναντι στη Μίλαν, νίκη με την οποία εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Παρί βρέθηκε κοντά στον αποκλεισμό, βλέποντας τη Νιούκαστλ να βρίσκεται μπροστά στο σκορ στο Παρίσι μέχρι το 90+7, ωστόσο με πέναλτι του Mbappe, κατάφερε να ισοφαρίσει και να κρατά πλέον στα χέρια της την τύχη για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μεγάλο το πρέπει για τους Παριζιάνους, με την αποστολή τους ωστόσο να μην είναι καθόλου εύκολη.

Πρόβλεψη: Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Ναι – 1.59

Νιούκαστλ-Μίλαν (13/12 – 22:00)

Στην Αγγλία, η Νιούκαστλ υποδέχεται τη Μίλαν, με τις 2 ομάδες να ευελπιστούν σε γκέλα της Παρί και δική τους νίκη, για να μπορέσουν να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Η Νιούκαστλ, προσέγγισε εξαιρετικά το προηγούμενο της παιχνίδι στην Γαλλία, ωστόσο ένα γκολ στο 90+7 της στέρησε τη νίκη, με το παιχνίδι με τη Παρί να τελειώνει 1-1, και να δίνει το πάνω χέρι για την πρόκριση στους Γάλλους.

Από την άλλη, η Μίλαν δεν φάνηκε αντάξια των προσδοκιών και ηττήθηκε στην έδρα της με 1-3 από την Ντόρτμουντ, με το έργο της για πρόκριση πλέον να είναι πολύ δύσκολο και να μην εξαρτάται μόνο από αυτή.

Φαβορί για τη νίκη η Νιούκαστλ, που ελπίζει σε ήττα ή ισοπαλία της Παρί για να προκριθεί στους «16», έχοντας το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία μεταξύ των 2 ομάδων.

Πρόβλεψη: Τελικό Αποτέλεσμα / 1 – 1.86

Πόρτο-Σαχτάρ (13/12 – 22:00)

Στην Πορτογαλία παίζεται το τελευταίο εισιτήριο για τους «16», ανάμεσα σε Πόρτο και Σαχτάρ. Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή στον Η’ όμιλο είναι Μπαρτσελόνα 12 βαθμοί, Πόρτο και Σαχτάρ 9 βαθμοί και Άντβερπ 0 βαθμοί. Σε περίπτωση ισοπαλίας, η Πόρτο έχει το πλεονέκτημα, έχοντας νικήσει με 1-3 στο 1ο παιχνίδι ανάμεσα στις 2 ομάδες.

Η Πόρτο έρχεται στο παιχνίδι από εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Μπαρτσελόνα, όπου παρόλο που προηγήθηκε στο σκορ με τον Pepe, δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα, γνωρίζοντας εν τέλει την ήττα.

Από την άλλη, η Σαχτάρ κατάφερε να νικήσει με 1-0 την Άντβερπ και να παίζει πλέον τελικό πρόκρισης στην Πορτογαλία.

Ξεκάθαρο φαβορί η Πόρτο, με την Σαχτάρ ωστόσο να αναμένεται να παλέψει για να διεκδικήσει κάτι καλό από το παιχνίδι.

Πρόβλεψη: Τελικό Αποτέλεσμα / 1 – 1.45

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 10/12 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη των αγώνων.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ