Europa League Ποδόσφαιρο

Προεπισκόπηση της 6ης αγωνιστικής του Europa League

Europa League

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με το ενδιαφέρον να είναι στο κόκκινο, τόσο για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά και για τις θέσεις που οδηγούν στο Europa Conference League. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για τα σημαντικότερα γεγονότα της αγωνιστικής, την κατάσταση των ομάδων, καθώς και τις προβλέψεις των ειδικών μας για τα παιχνίδια.

Μπείτε σήμερα στη NetBet και βρείτε κορυφαίες αποδόσεις ποδοσφαίρου, αλλά και άλλων αθλητικών στοιχημάτων, για να στοιχηματίσετε. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά «Boost νίκης στα παρολί», με την οποία μπορείτε να λάβετε ενίσχυση έως και 50% στα κέρδη σας στα παρολί!

Προεπισκόπηση των αγώνων-Προγνωστικά

Ολυμπιακός-Μπάτσκα Τόπολα (14/12 – 22:00)

Πολύ σημαντικό ματς για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα παίξει για την πρόκριση στο Europa Conference League, με αντίπαλο την Μπάτσκα Τόπολα, στο στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ο Ολυμπιακός είναι στην 3η θέση του ομίλου με 4 βαθμούς, με τη Μπάτσκα Τόπολα να είναι στην 4η με 1 βαθμό.

Οι ερυθρόλευκοι, έρχονται στο παιχνίδι από βαριά ήττα με 5-0 από την Φράιμπουργκ, όπου παρουσίασαν ένα πολύ κακό πρόσωπο, που οδήγησε τον προπονητή τους στην έξοδο.

Η Μπάτσκα Τόπολα πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις στο γήπεδο της, απέναντι στη Γουέστ Χαμ, ωστόσο ένα γκολ του Soucek στο 89’ έκανε την διαφορά, με την Αγγλική ομάδα να παίρνει τη νίκη με 0-1.

Καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός, κάτι που πρέπει να αποδείξει και στο γήπεδο, θέλοντας νίκη ή ισοπαλία για την πρόκριση στο Conference League.

Πρόβλεψη: Συνολικά Γκολ / Over 2.5 – 1.52

Παναθηναϊκός-Μακάμπι Χάιφα (14/12 – 19:45)

Μεγάλης σημασίας ματς και για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος υποδέχεται τη Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο, θέλοντας νίκη ή ισοπαλία, για να κατακτήσει την 3η θέση στον όμιλο, που οδηγεί στο Europa Conference League. Οι πράσινοι αυτή της στιγμή είναι στην 3η θέση του ομίλου με 4 βαθμούς, με την Μακάμπι να είναι στην 4η θέση με 2 βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Βιγιαρεάλ την προηγούμενη αγωνιστική, και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0, κατάφερε να βγάλει αντίδραση να μειώσει σε 3-2 και να πιέσει μέχρι το τέλος για την ισοφάριση, η οποία τελικά δεν ήρθε.

Από την άλλη, η Μακάμπι Χάιφα, έπαιξε και αυτή εκτός έδρας με τη Βιγιαρεάλ πριν μια βδομάδα, σε εξ’ αναβολής παιχνίδι, παίζοντας παθιασμένα και καταφέρνοντας να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την Ισπανία, με το παιχνίδι να λήγει 0-0.

Μεγάλο το πρέπει για τον Παναθηναϊκό, που μπροστά στο κοινό του θα πρέπει να κάνει το παιχνίδι του και να μην αφήσει περιθώρια στην Μακάμπι να σκεφτεί ότι μπορεί να πάρει τη νίκη.

Πρόβλεψη: Τελικό Αποτέλεσμα / 1 – 1.64

Μπέτις-Ρέιντζερς (14/12 – 22:00)

Στον Γ’ όμιλο της διοργάνωσης, όλα θα κριθούν με βάση τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής. Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή είναι Μπέτις 9 βαθμοί, Ρέιντζερς 8 βαθμοί, Σπάρτα Πράγας 7 βαθμοί και Άρης Λεμεσού 4 βαθμοί.

Στο ένα παιχνίδι, η Μπέτις υποδέχεται στην Ισπανία τη Ρέιντζερς, με την Μπέτις να θέλει τη νίκη που θα της εξασφαλίσει την 1η θέση στον όμιλο, ανεξάρτητα των άλλων αποτελεσμάτων. Η Μπέτις, έρχεται στο παιχνίδι από εκτός έδρας ήττα από την Σπάρτα Πράγας με 1-0.

Από την άλλη, η Ρέιντζερς έμεινε στο 1-1 στην Σκωτία, με αντίπαλο τον Άρη Λεμεσού, χάνοντας έδαφος για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι αναμένεται να είναι ντέρμπι, με την Μπέτις ωστόσο να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Πρόβλεψη: Τελικό Αποτέλεσμα / 1 – 1.79

Άρης Λεμεσού-Σπάρτα Πράγας (14/12 – 22:00)

Στην Κύπρο, ο Άρης Λεμεσού αντιμετωπίζει την Σπάρτα Πράγας, θέλοντας τη νίκη, με την οποία μπορεί να κλέψει την 3η θέση από τους Τσέχους και να πάει στο Europa Conference League.

Ο Άρης Λεμεσού, στάθηκε όρθιος στην Σκωτία, παίρνοντας την ισοπαλία με αντίπαλο την Ρέιντζερς, με την οποία έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στο Conference League.

Από την άλλη, η Σπάρτα Πράγας πέτυχε σπουδαία νίκη με 1-0, με αντίπαλο την Μπέτις, και με νίκη περνάει στην επόμενη φάση του Europa League, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι.

Πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις 2 ομάδες, το οποίο αναμένεται κλειστό και αμφίρροπο.

Πρόβλεψη: Συνολικά Γκολ / Under 3.5 – 1.52

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 12/12 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη των αγώνων.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ