Europa League Ποδόσφαιρο

Άγιαξ vs ΑΕΚ: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις και Συμβουλές Στοιχήματος

Europa League

Μεγάλο παιχνίδι για τον Β’ όμιλο, την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, με την ΑΕΚ να ταξιδεύει στην Ολλανδία, για να αντιμετωπίσει τον Άγιαξ (14/12-22:00). Στο παιχνίδι αυτό, θα κριθεί η 3η θέση του ομίλου, που οδηγεί στο Europa Conference League. Στο παρόν άρθρο θα βρείτε την προεπισκόπηση του αγώνα, με την κατάσταση των 2 ομάδων, θα βρείτε τις αποδόσεις που προσφέρονται από την NetBet Sport, καθώς και τις προβλέψεις των ειδικών μας για το παιχνίδι.

Στοιχηματίστε στο παιχνίδι στη NetBet, με τις αποδόσεις που προσφέρονται σε αγώνες που αφορούν στοίχημα ποδόσφαιρο στη σελίδα, να είναι από τις κορυφαίες της αγοράς. Κλείστε οποιαδήποτε στιγμή το δελτίο σας, εκμεταλλευόμενοι τη δυνατότητα του Cash out, με την οποία λαμβάνετε συνεχώς προσφορές κλεισίματος του δελτίου σας, παίρνοντας κέρδη οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ, που πάει στην Johan Cruijff Arena, για να αντιμετωπίσει τον Άγιαξ, θέλοντας νίκη ή ισοπαλία, για να πάρει την 3η θέση του ομίλου και να συνεχίσει στο Conference league. Η ΑΕΚ ύστερα από 5 αγωνιστικές, βρίσκεται στην 3η θέση με 4 βαθμούς, με τον Άγιαξ να είναι στην 4η με 2. Το 1ο παιχνίδι μεταξύ των 2 ομάδων στην Αθήνα, έληξε ισόπαλο με 1-1, με την ΑΕΚ να μην εκμεταλλεύεται τις μοναδικές ευκαιρίες που έφτιαξε στο φινάλε, για να πάρει τη νίκη.

Ο Άγιαξ έρχεται στο παιχνίδι από εκτός έδρας ήττα με 4-3 στην έδρα της Μαρσέιγ, με το πέναλτι του Aubameyang στο 90+3’ να κάνει τη διαφορά και να δίνει τη νίκη στη Μαρσέιγ, σε ένα συναρπαστικό ματς. Από τον Άγιαξ θα απουσιάσουν οι Berghuis, Godts, Pasveer και Van Den Boomen.

Από ήττα έρχεται και η ΑΕΚ, καθώς η Μπράιτον επικράτησε με 0-1 στην Αγιά Σοφιά, με τους κιτρινόμαυρους να χάνουν πολλές ευκαιρίες για ένα γκολ, που θα τους έδινε τη δυνατότητα να πετύχουν κάτι καλό στο παιχνίδι. Σημαντική απουσία για την ΑΕΚ, με τον Γκατσίνοβιτς να μένει εκτός, λόγω τιμωρίας για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Μπράιτον.

Αποδόσεις

Όσον αφορά τις αποδόσεις που προσφέρονται από την NetBet για το παιχνίδι, η νίκη του Άγιαξ προσφέρεται σε απόδοση 1.98, η ισοπαλία σε απόδοση 3.87 και η νίκη της ΑΕΚ, σε απόδοση 3.50. Το over 2.5 goal το βρίσκουμε σε απόδοση 1.60, με το under 2.5 goal να είναι σε απόδοση 2.27. Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες το βρίσκουμε σε απόδοση 1.57, ενώ να μην σκοράρουν σε απόδοση 2.40.

Προγνωστικά

Διπλή Ευκαιρία: 2Χ – 1.85

Η ΑΕΚ μπαίνει στον αγώνα ως αουτσάιντερ, ωστόσο δεν πρόκειται να παραδοθεί εύκολα στον Άγιαξ. Οι παίκτες της ΑΕΚ είναι διψασμένοι για την πρόκριση στο Conference League, και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν την ισοπαλία ή τη νίκη, που θα τους δώσει την 3η θέση στον όμιλο.

Θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες: Ναι – 1.57

Πρόκειται για 2 ομάδες που παίζουν αρκετά επιθετικά, με τον Άγιαξ να θέλει μόνο νίκη για πρόκριση, οπότε αναμένεται να δώσει αρκετούς χώρους στην ΑΕΚ, παίρνοντας την κατοχή. Θεωρούμε ότι η ΑΕΚ θα το εκμεταλλευτεί αυτό και θα σκοράρει στις αντεπιθέσεις, ενώ με τη βοήθεια του κόσμου του, θεωρούμε ότι και ο Άγιαξ θα μπορέσει να σκοράρει στο παιχνίδι.

** Οι αποδόσεις αναγράφονται όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 13/12 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ