Superleague Ποδόσφαιρο

Προεπισκόπηση της 15ης αγωνιστικής της Superleague

Superleague

Ολοένα και μεγαλύτερο γίνεται το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της Superleague, με τους 4 πρωτοπόρους της βαθμολογίας, να βρίσκονται πλέον σε απόσταση αναπνοής, ύστερα από 14 αγωνιστικές. Διαβάστε το παρόν άρθρο για να ενημερωθείτε για μερικά από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής (21-22/12), τα νέα των ομάδων, καθώς και ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος, από την ομάδα των ειδικών μας.

Στοιχηματίστε στη NetBet, σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος της Superleague, με κορυφαίες αποδόσεις ποδοσφαίρου και άλλων αθλητικών στοιχημάτων, να παρέχονται από τη σελίδα. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά «Boost νίκης στα παρολί», με την οποία μπορείτε να λάβετε ενίσχυση έως και 50% στα κέρδη σας στο παρολί.

Προεπισκόπηση Αγώνων – Προγνωστικά Στοιχήματος

Άρης-Λαμία (20/12 – 17:00)

Στη Θεσσαλονίκη και το στάδιο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Άρης, ο οποίος βρίσκεται στη 5η θέση με 23 βαθμούς θα φιλοξενήσει την ομάδα της Λαμίας, η οποία βρίσκεται στην 7η θέση με 16 βαθμούς.

Ο Άρης, έρχεται στο παιχνίδι από σπουδαία νίκη απέναντι στον ΟΦΗ, με 1-0, με το γκολ του Darida στο 39’ να κάνει τη διαφορά.

Από την άλλη, η Λαμία ηττήθηκε στην έδρα της από τον Βόλο, συνεχίζοντας το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων της.

Πολύ δυνατός φέτος στην έδρα του ο Άρης, που θεωρούμε ότι θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη και να απομακρυνθεί από τους διώκτες του για την 5η θέση της βαθμολογίας.

Πρόβλεψη: Τελικό Αποτέλεσμα / 1 – 1.56

Βόλος-Παναθηναϊκός (20/12 – 19:00)

Στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ο Βόλος που βρίσκεται στην 10η θέση με 14 βαθμούς, θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, πού είναι πλέον στην 2η θέση με 31 βαθμούς.

Ο Βόλος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που απέδειξε και στα πρόσφατα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που ήταν μαχητικός, καθώς και στην προηγούμενη αγωνιστική, όπου νίκησε τη Λαμία εκτός έδρας με 1-2.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός, φαίνεται να είναι ντεφορμέ, χάνοντας με 3-2 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, σε ένα ματς που τα πολλά λάθη της αμυντικής του γραμμής, δεν τον άφησαν να αναζητήσει κάτι καλό από το παιχνίδι.

Θεωρούμε ότι θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι, με τις 2 ομάδες να παίζουν συντηρητικά, χωρίς να δίνουν πολλούς χώρους στον αντίπαλο τους, με τον Παναθηναϊκό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Πρόβλεψη: Σύνολο Γκολ / (-3.5) – 1.40

Πανσερραϊκός-ΑΕΚ (21/12 – 17:00)

Στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, ο Πανσερραϊκός, που βρίσκεται στην 11η θέση με 13 βαθμούς, θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, που είναι στη 2η θέση με 31 βαθμούς.

Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε δύσκολα από τον Ολυμπιακό στο γήπεδο του με 0-1, στη 14η αγωνιστική, με το πέναλτι του Ελ Αραμπί στο 65’ να δίνει τη νίκη στους ερυθρόλευκους.

Από την άλλη, η ΑΕΚ, παρόλο που κατάφερε να προηγηθεί νωρίς με 0-2 στο γήπεδο του Παναιτωλικού και περίμενε ένα εύκολο απόγευμα, τελικά ισοφαρίστηκε σε 2-2 και έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πέρα από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Πανσερραϊκός έχει καταφέρει να σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει στην έδρα του και έτσι θεωρούμε ότι και οι δύο ομάδες θα καταφέρουν να σκοράρουν σε αυτή την αναμέτρηση.

Πρόβλεψη: Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Ναι – 2.34

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης (21/12 – 17:30)

Στο Ηράκλειο της Κρήτης, ο ΟΦΗ που βρίσκεται στην 8η θέση με 15 βαθμούς, υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, που βρίσκεται στην 6η θέση με 17 βαθμούς.

Ο ΟΦΗ, έρχεται στο παιχνίδι από εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον Άρη, παραμένοντας χωρίς νίκη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα.

Από ήττα έρχεται και ο Αστέρας Τρίπολης, που δεν μπόρεσε να φέρει αντίσταση στον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ, χάνοντας με 1-4 στην Τρίπολη.

Το παιχνίδι αναμένεται αμφίρροπο, με τον ΟΦΗ να έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας.

Πρόβλεψη: Τελικό Αποτέλεσμα / 1 – 2.03

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 18/12 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη των αγώνων.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ